Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar, gene bi soru sorup tavsiye almak icin karşınızdayim :)
Şimdi biz evleneli 9 ay oldu.4 aylikta hamileyim. Severek evlendik. Kayinvalidelerle altlı üstlü oturuyoruz ama yeme içme bir sabah akşam ordayim. Akşam eşim geliyo yemek yiyip direk evimize geliyoruz.
Ben ne kadar iyi olursam kayınvalidemlerde okadar iyi . bi sorun yok şimdilik. Sadece iki görümcemle anlaşamıyorum pek. Esimde farkında.
Bundan 5-6 ay önce çok sorunlarımız da oldu boşanmaya kalktı eşim ailemi istemiyosun diyerek.
Ya şimdi kızlar, eşim annesini çok seviyor. Onu hiç kırmak istemiyor. (Bazen bana gunduz ev isimi yaptigimda cok gec cikma yukari fln der ) Bense artık bu durumdan sıkıldm kendi evimde oturmak istiyorum. Ama bu çok zor. Cunku gerçekten esim çok bağlı.(Tabi yemek konusunda, bebek bakma konusunda hiç tecrübem yok ama hallederiz bi şekilde:) . eşime bi kere ağız ucuyla lafını ettim. Borçlarımizi bahane etti sonra gözünün içine bakınca 'geçim derdi felan da değil ben annemi kiramiyorum' dedi. Dediğim gibi bi defasında boşanmaya kalktik ailesini istemediğimi düşündüğü için. Ama benimde biraz hatam vardı orda. Saygısızlık söz konusu olmustu :s
Şimdi sormak istediğim ben eşime karşı nasıl bi yol izlemeliyim? Nasıl bi konuşma yapmalıyım. Kendi evimizde yiyip içmek için. Ağzım hiç laf yapmıyor maalesef. Sonu kavgayla bitiyor genelde. Bunu asla istemiyorum kavgayla biterse bidaha asla konusunu acamam, genelde msjla yazarım birsey olduğu zaman çünkü yuzyuze direk tartisiyoruz yada ben konuya giremiyorumm bile :) ya yerimde olsanız ne yaparsınız? Acaba çocuğum doğup biraz büyüdükten sonra daha mı iyi olur. Yoksa geç kalmadan bu işi halletmeli miyim? Uzun oldu ama akıla ihtiyacım var:)
Sizde gelininize soyleyemediklerinizin acısını benden çıkardinız herhalde.Vallahi siz gelinler herşeyi kabul edip sonra da yan çiziyorsunuz. Kardeşimin eşi de sizin gb babam siz bizim apartmanda oturmayın kiraya gidin diye akıl bile verdi ama kız yok babacım biz bir aileyiz dedi. Oturdu alt kata sırf çalışmamak için.
Şimdi mırın kırın ediyor. Kardeşim işe giderken anneme çıkıp kahvaltı yapıyor.
Daha 21 yaşında ama 50 yaşında annemi çok iyi kullanıyor.
Yemeği temizliği herşeyi annem yapıyor. Biraz nankörsünüz bence girin bir işe çalışın sonra da kiraya çıkın.
Bu işi halletmeden çocuk yapma. Huzursuz bir ortamı haketmiyor çocuklar.
Geç kaldın hamileymis zaten
Aynısını ona söyleyecek kadar yürekliyim ama o da anlamayacak kadar yüzsüz alışmış bi kere.Sizde gelininize soyleyemediklerinizin acısını benden çıkardinız herhalde.
yoo gayet haki. kira ödememek icin yok aynı evde kalmalar yok altı üstlü oturmalar. sonrada mırmırmır eee baştan belli zaten olacaklar.Sizde gelininize soyleyemediklerinizin acısını benden çıkardinız herhalde.
kendi sucunuz baştan beraber oturmayı kabul etmeyın. üstelık daha eviniz bile yokken cocuk neyinizeAy ben senden beterdim birlik oturdum hamile kaldım kaynanam bebeği eşimi bendenkiskandi en son ben bboşanmak istiyorum olmuyo böyle dedim geçici olarak birlikte oturucaktık zaten ama ayrı eve çıkmamıza daha vardı ki daha neler neler oldu evimizi ayırdık esimle tartismalarimiz bitti ne kadar uzak o kadar iyi eşinin anlayacağı dilden konus