kayınvalide ile bir yeme içmeden kurtulmak için tavsiye:)

evliyim hamileyim mutluyum modunda benim arkadaş :skandal:ama mutluluğu kocasının her dediğine evet deyip kendi isteklerini ötelemekten ibaret kısaca kendini kandırıyor ama ufacık sorunda da bana koşuyor, daha sevgiliyken ayrılmak istiyorum dediğinde ayrıl deyince "ama seviiiiyooorumm" diye beni suçlu çıkarmış bir insan - açıkçası evlendiğinden beri 1-2 kez görüştük zira çok sevdiği kocacığından icazet alamıyor arkadaşlarıyla buluşmak için
sende o arkadaşla görüşme. bitir onu.
kendini övünen ne kadinlar var ona arkadaş dost yaramaz ne hali varsa görsünler.. senden yardim isterse sende bilmiyorum de. uğraşma işde.

sende o arkadaşla görüşme. bitir onu.
kendini övünen ne kadinlar var ona arkadaş dost yaramaz ne hali varsa görsünler.. senden yardim isterse sende bilmiyorum de. uğraşma işde.
Aynen öyle yapıyorum zaten, geçende bir randevum vardı önceden planlanmış bu beni aradı bana "iş çıkışı sana geleyim eşim bırakır moralim çık bozuk" dedi ben de planlanmış işlerim var dedim sonrasında bir daha ne yazdı ne aradı. Açıkçası arayana sorana kapım açık, dertleşmekse ona da varım ama sorunlu insanlardan sıkılıyorum
yaşla alakası var mı bilmiyorum ama son zamanlarda ben insanları aramayı bıraktım, tek taraflı çabayla dostluk olmuyor

Dün benim Kayınvalidem bile yandan yandan sinyal verdi. Keşke bize yakın otursanizda yemeği bizde yiyip öyle gecseniz eve dedi put gibi kaldım gerçekleşmiş sandım bi an ve direk modum düştü ki sen çok haklısın yani. Benim eşim allahtan açık açık söyledi olmaz öyle şey anne herkesin bi evi herkesin evinde bi sorumlulugu bi rahatlığı var sürekli aynı evde olmaz dedi anneside öyle oğlum da işte insan istiyo dedi valla anne o zaman evlendirmiycektiniz ben de suan yemeği bitirip evime gitmek için can atıyorum dedi konu kapandı umarım bir daha da açılmaz. Insallah en yakin zaman da senin istediğin gibi olur. Ben yaşamıyorken düşüncesi bile rahatsız ettiyse sen kim bilir neler düşünüp rahatsız oluyorsundur

Aynen öyle yapıyorum zaten, geçende bir randevum vardı önceden planlanmış bu beni aradı bana "iş çıkışı sana geleyim eşim bırakır moralim çık bozuk" dedi ben de planlanmış işlerim var dedim sonrasında bir daha ne yazdı ne aradı. Açıkçası arayana sorana kapım açık, dertleşmekse ona da varım ama sorunlu insanlardan sıkılıyorum
yaşla alakası var mı bilmiyorum ama son zamanlarda ben insanları aramayı bıraktım, tek taraflı çabayla dostluk olmuyor
beni kullanan kişilerde oldu onu tersiyle çevirirdim benle konuşmazlar uzak durdular o anda kendimi kullanilmiş gibi hissetmeme sebep olmuştu vay böle arkadaş olmaz olsun dedim.
çok öle kişiler neredeyse:/

Dün benim Kayınvalidem bile yandan yandan sinyal verdi. Keşke bize yakın otursanizda yemeği bizde yiyip öyle gecseniz eve dedi put gibi kaldım gerçekleşmiş sandım bi an ve direk modum düştü ki sen çok haklısın yani. Benim eşim allahtan açık açık söyledi olmaz öyle şey anne herkesin bi evi herkesin evinde bi sorumlulugu bi rahatlığı var sürekli aynı evde olmaz dedi anneside öyle oğlum da işte insan istiyo dedi valla anne o zaman evlendirmiycektiniz ben de suan yemeği bitirip evime gitmek için can atıyorum dedi konu kapandı umarım bir daha da açılmaz. Insallah en yakin zaman da senin istediğin gibi olur. Ben yaşamıyorken düşüncesi bile rahatsız ettiyse sen kim bilir neler düşünüp rahatsız oluyorsundur
napcakmiş birlikte oturup da?

kendi sucunuz baştan beraber oturmayı kabul etmeyın. üstelık daha eviniz bile yokken cocuk neyinize

Çocuk yapıp yapmama kimse karar veremez her çocuğu olanın tapusu yok tatlım evet baştan kabul etmemek gerek ama kimsenin ne zaman çocuk yapacağına kimse karar veremez iyiki de olmuş bebeğim :) çokta mutluyum

Çocuk yapıp yapmama kimse karar veremez her çocuğu olanın tapusu yok tatlım evet baştan kabul etmemek gerek ama kimsenin ne zaman çocuk yapacağına kimse karar veremez iyiki de olmuş bebeğim :) çokta mutluyum
ozaman aglayip zirlamkcaksiniz yok kvde herseyine karisiyor sonuc siz onub evinde yasiyorsunuz o sizin degil. evet eviniz yok ve cogalmak sacma. önce bir evin düzenin olsun sonra cocuk evlilik bu evcilik degil. sinrada vay kvde cocuk egtimime karisiyor yok özelim yok. günaydin.

yavaş yavaş alıştır. bir gün git bir gün gitme, artık kendi evimde yemek yapıcam de, hatta 5 ay sonra doğurunca artık biz bir aileyiz, kendi yemeğimizi yapmamız lazım diye de bahane uydurabilirsin.

istemiyorum etmiyorum diyerek değilde daha cilveli bir şekilde bu akşam başbaşa yiyelim istedim falan diyebilirsin. yemek yapmaya alışmak için bende deniyorum annenlerede cıkardım beğenirler inşallah hem bugün ben yapmış olayım kadında bugün dinlensin hazır yemek yiyip vs gibi başta çok sk olmamak kaydıyla haftada bir iki kere bu şekilde diyip bu durumu rahatca atlatabilirsin eşinde farkında olmadan seninde iyi niyetini görüp o da kendi düzeninize alışacaktır.

'annenleri cok seviyorum ama en azindan haftada iki gun belirleyip o.gunlerde evimizde basbasa yemek yesek olmazmi kocacim ' :KK15:de .
sonra zamanla bir gun iki gun derken evinde olmaya alistirirsin adami.evde basbasa keyif alacagniz seyleri yapin ornegin sabah mukemmel bi kahvalti hazirlayp esinizi uyandirp cagirsaniz adam gidekk annemgilde kahvalti yapakk demez heralde :halay:

Aynen öyle ama tam tersi olsa hemen lafını yaparlar biz konuşsak hatalı olur onlar konussa haklı olur ben de bu adaletsizliği anlamıyorum
Annem cagiriyor beni gel kizim diye. Bende kalkip da gidemiyorum eşime anneme gidicem dediğimde surat düşüyor. Kendi annesine yukariya cikip geleyim dediğimde ben suratimi bile asmiyorum tamam CIK da gel diye. Kaynanam hergun annesine gitmemiş de. Beni kendine benzetmeye calisiyor. Ailesi arkasimda değillerdi kaynanamin. Ama benim ailem arkamda bana kotu bisey oldu mu 5dk da kapimda olurlar. Ondan mi cekemedi bilmiyorum. Esim göndermek istemiyor ailemin arkasinda olmami istemiyor en çok ben buna kiziyorum kavga yapiyorum işde aile yüzünden.. Aile dişinda herşey güzel...

Kimseye birşey söyleme rica da bulunma yemeğe cagirdiklarinda bugün hazırladım evde yiyeceğiz de yavaş yavaş sayıyı azalt

Ama en önemli nokta bebek dogunca düzeni değiştir yenilikler yeni düzeni beraberinde getirir böylelikle da h az batar gözlerine

Hatan altı üstlü oturmayı baştan kabul etmek. bu saatten sonra da zor ayrılırsın baska eve. Torunları olunca onlar sizden çıkmayacak zaten.
Evinde yemek istiyorsan kayın validen anlayışlı biri ise onunla çöz durumu. Anne eşime yemek yapıp tecrübe edinmek istiyorum hem ileride çocuğumada pişirmek gerekecek vs vs. Şeklinde konuş.
Hem bilmediklerimi sen öğrenirsin hangi yemeği nasıl severse der birde yağ çekersin
Bir iki derken alışır eşin de ailesine diye düşünüyorum

Annem cagiriyor beni gel kizim diye. Bende kalkip da gidemiyorum eşime anneme gidicem dediğimde surat düşüyor. Kendi annesine yukariya cikip geleyim dediğimde ben suratimi bile asmiyorum tamam CIK da gel diye. Kaynanam hergun annesine gitmemiş de. Beni kendine benzetmeye calisiyor. Ailesi arkasimda değillerdi kaynanamin. Ama benim ailem arkamda bana kotu bisey oldu mu 5dk da kapimda olurlar. Ondan mi cekemedi bilmiyorum. Esim göndermek istemiyor ailemin arkasinda olmami istemiyor en çok ben buna kiziyorum kavga yapiyorum işde aile yüzünden.. Aile dişinda herşey güzel...
Bizde de bütün problem aileden çıkıyo ben de rahat rahat gidemiyorum annemle gezemiyorum hemen bi laf bi ima sıkıldım ama eşime desem ki senin annene gideyim diye tamam hayatım git der bi de göbek atar. Benim Kayınvalidem de kendi zamanında gördüğü gelinler gibi kendi yaptığı davrandığı gibi benim de öyle olmami öyle yapmamı istiyo yani hep onlarla olcam hep onlara öncelik vercem her saygısızlıklarına susucam gel diyince gelicem git diyince gidicem günlerine katilicam onun sözünden cıkmıycam oğlu evlenmiş olsa da istediği zaman gelip gidicekmis yok işe giderken erken çıksın ablasına bana ugrasin ya da işten çıktığında ugrasin yemek yesin öyle geçsin eve gibi saçma şeyler ben sevmiyorum böyle şeyleri yani ben ev hanimiyim bütün gün evdeyim psikolojik sorundan dolayı da çıkmak istemiyorum kocamı bi heyecanla bekliyorum güzel güzel yemekler yapıyorum ee sonra dusunsene sen evde kös kös bekliyosun eşin arıyo seni ben annemlerde yicem gelcem dese mesela berbat bi durum benim için çok şükür eşim en azından bu konuda doğruyu yaptı kayınvalidemin dediği olmadı. Arkadaşım çok uzun yazdım kusura bakma çok çok dertliyim bugün eşimle kavga ettim yine dış kapının dış mandallari yüzünden çok sinirliyim biraz içimi dökmüşüm valla

X