kayınvalide ile bir yeme içmeden kurtulmak için tavsiye:)

Arkadaş uygun dille dahi konusamaz hale gelmiş kocası yüzünden. Bosarim demiş ve şimdi diyor ki 'aslında o konuda ben haksızdım' ya anlatmadığın şeyler var ya da kocanı savunmak için bahane arıyorsun. Ne yazık ki en büyük hata ailende; bosanirsan arkanda durmayacaklarını hissettirmişler .
Erkek ne kadar ataerkil, anne düşkünü ne bileyim ya benimsin ya kara toprağın gibi bir adamda olsa karsisinda güçlü bir kadın güçlü bir eşinin ebeveyn gördü mü bi b.k yapamaz.

bunu okudukça seni takdir ettim.. iyiki yapmışsın..
bu yazıyı okuduktan sora 40 kere düşündüm halada düşünüyorum.. aklımı başıma aldin ya :)

Sonuna kadar katılıyorum

çocuğunu bırak git der kocan, inat edersen.
seni sevmiyor ki. boşar yeniden evlenir.
ya da gebe halini iyi kullan. gebelik uyku yapıyor de. her gün öğlen 1 de çık. kendini halsiz hissettiğini uzanacağını söyle bir saat sonra eve in. akşam eşine tek çeşit yemek yap bir süre. eşin eve alışınca normal haline dönersin.

Oooof of...
Hangi hatanızdan bahsedelim ki?
Her şeyi kabul etmişsiniz, ailesi için boşanmaya giden bir adamı çocukla ödüllendirmişsiniz. Tahminimce ayrılmamak için onun istediği gibi davranmayı kabul etmişsiniz. Kendi düşüncelerinizi yok saymışsınız
Susup oturun bu saatten sonra. Çok geç.

Haklisiniz. Ama hamile kaldıktan beri eşim banada evinede daha düşkün ve simdi kolay kolay bosanalim diyemez. eşime karsi bağlılık alışkanlık ve sevgi var. Bunlar olmasa ben çocuğumda olsa bosanirim mecbur kalırsam. ailem de arkamda. Ama işte seviyorum

Ya canım benim adam seni boşamaya kalkmış sen bu olayın üstüne kalkıp adamdan çocuk yapmışsın.Kendin diyosun ben yüzyüze konuşamam diye.Ağzını açamıyosun işte açsan da değişecek bi şey yok biliyosun sen de.Buradan mucizevi bi fikir bekliyosun bence yoksa öyle mıymıy konuşmakla düzelecek bi durumda değilsin.

Değişecek de değilsin.Sindirmişler seni.Adam düzelsin diye çocuk da yapmışsın daha yapabilecek bi şeyin kalmamış.Gözünü açmazsan bi ömür böyle gidecek bu düzen.Adam seni boşamaya kalkmış sen hala güzellik diyosun ya vallahi pes ne diyeyim

Malesef hic sansiniz yok.benim eltimde sizin gibi.kv denin karsisinda bir apartmanda kirada oturuyor hergun orada.bir kizi var hafta sonu kahvalti hep orada ve uc tanede kaynim var evli onlarda hergun orada coluk cocuk.aksama kadar pislik temizliyor kocam kocam diye geziyor ortalikta.sabrina hayranim onun zaten.cok eziyor kocasi istemiyorsan kapi orada diyomus.
Sen bastan kabul etmissin ve daha evlilik oturmadan hamile kalmissin cok yazik.olan sana olacak kocan evlenecek olgunliga erismemis malesef.aile sinin dibinden ayrilamayan karisini annesinin hizmetcisi gibi goren bir adam degismez.Allah sana sabir versin malesef ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin.ama evlilik asla bu degildir iki kisinin paylastigi hayata evlilik denir.kabile gibi yasayarak evlilik olmaz....

9 ayda hamile kalma,boşanma kararı,kavgalar...çok hızlısınız.
Annemi kıramıyorum ne demek ya.Seninle anası için mi evlenmiş.Gitmek istiyorsan gidersin istemiyorsan gitmezsin.Öyle aman eşim beni boşar,aman laf söyleyemiyorumlarla olmaz.Ne bu türemi hergün ziyaret edeceksin.

bu yazıyı okuduktan sora 40 kere düşündüm halada düşünüyorum.. aklımı başıma aldin ya :)

Sağol canım. Ben de hiç pişman olmadım. Eğer bir sorun yaşıyorsan, İyi yönde cesaretlendirmiş olmak isterim seni:)) umarım senin için, bizler için her şey daha da iyi olur.

Ahh canm benm ne kadar iyi niyetlisin sen öyle.. kocan senin kıymetini bilse bari :)

Bende kv.nin üst katında oturuyorum kendi binaları kocaman bahçeleri var daha şimdiye kadar bahçeyi dört köşe gezeli iki defa anca olmuştur inmem hiç
Istemeye geldiklerinde en baştan konuşmuştum gerekmedikçe inmem ilk fırsatta başka bi eve geçmek isterim diye. Iki komşu gibiyiz nazar değmesin

Eşinde iş bitiyor maalesef artık onun evli olduğunun farkına varması lazım..

önce haftada bir gün gitmemekle başla yavaş yavaş volum arttır mesela en hamileyken bacaklarıma kramp girerdi
sizde kramp girdi fln deyip bahaneler bulun bazı akşamlar
misafir çağırın akşamları alışsın kocanda tabi biraz zor olur ilk zamanlar ama sonra alışır

Bence yukarda yemek hizmetçilik değil .. baştan o şekil kabul etmiş siniz kayinvalidenizlede anlasiyorsunuz bnce idare edin sebebi yani onlara her zaman ihtiyacinz var kötü olmayn derm cocugunuz olduugundada size çok yardımı olacaktır lohusalık geçince ayrirsinz evi genelde öyle olur yine çıkarsınız arada arada onlar gelir ama çocuk olduktan sonra onuda bahane ederk esinizi ikna edersiniz şuanda ne desenizde eşiniz hamilesin yardımcı olurlar şöyle böyle der her türlü kalir bu sekil

ben sana bir çare bulamadım.
altlı üstlü oturuyorsun baştan bunu kabul etmeyecektim.
kocan anasına bağlıysa bunu daha önce fark etmedin mi?
ben bakıyorum konuşarak anlaşamıyoruz kavga ediyorum
ben mutlu olmalıyım başkası değil.
benim kaynana da istiyoki hep beraber olalım eşimde ses çıkarmıyordu. konuştum olmadı çok kavga ettik. ben evlendim diye sninle senin annenin derdini çekmek zorunda değilim.

Şu erkekler özellikle evlendikten sonra neden bu denli anacı-aileci oluyorlar anlamak mümkün değil. Hayır tamam anneci oluyorsun kendi ailene yakın oturuyorsun sürekli iç içesin anladık da bir düşün be kardeşim karşındaki insanında bir annesi-ailesi var. Kadın her gün annesine gitse laf etmeyi bilirler ama.

Eşinizin sizinle evlenirkenki mantığı "gelen hanım bana ve aileme uysun"
Yani siz 9 ay önce evlendiniz ve bugune kadarki herşeyi sıfırlamışsınız gibi davranılıyor
Eğer "sen ailemi istemiyorsun" diye yaklaşıyorsa olaya, o zaman gel annemlerle oturalım sen karşı çıkarsan sen de benim ailemi istemiyorsun demektir de Hey Allahım ya eşine ayrı ev açamamak bile boşanma sebebi

Bir de daha evliliği oturtmadan ne demeye hamile kalınıyor onu da anlamış değilim
Bir arkadaşım sorunlu ve sorumsuz bir adamla evlendi "beni sefiiiiiyooo" diyerek daha aynı evde yaşamak nasıldır bilmeden ilk evlendiğindne beri bebek için uğraşıyoruz dedi üstelik ilk ayında düşük yaptı şimdi 3. ayı ve hamile!

Ben senin yerinde olsam eşimle değil kayinvalidemle işi hallederdim arada sırada anne bugün evde yemek yapıp kocama surpriz hazırlamak istiyorum de evi romantik ortama çevir bir iki derken esin daha çok ister tabi hergun değil ara ara yap sonra yavaştan alışır babamın evlenmeden önce bir sözü vardır hala da söyler kocanın kalbinin yolu mide değil anasından geçer kaynanana kendini sevdir yanına al gerisini boşver der dogruda bence sen bilirsin ama ben böyle yapardım senin yerinde olsam

Hamilesin bahanen hazır midem bulanıyor kusuyorum de oturma sofraya

9 aylık evlisiniz.
5-6 ay önce boşanmaya kalktınız.
4 aylık hamilesiniz.
Çok mu hızlı yaşıyorsunuz ? Bebek için niye acele ettiniz?
Daha sizin evlilik düzeniniz oturmamışki. Bu olmayan düzene birde bebek
Baştan sabah akşam birlikte olmayı kabul etmeyecektiniz.
Daha fazla geçmeden önlem alın. Siz eşinizle konuşun eşinizde annesiyle konuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…