Hayır aslında öyle değil. Farklı konular oldu . hakliyken kendimi haksiz duruma dusurdum maalesef. Ama sadece gorumceler değildi konueşiniz iki görümcenle anlaşamadığı için ailemi istemiyosun diyerek mi boşanmaya kalkti????
Çocuğunuzu öne sürün yani çocuk doğunca her seferinde nasıl yukarıya çıkacam el kadar bebe hasta olur deyin bir yukarı bir aşağı küçük olduğu için iyileşmesi zor olur diye söyleyin,çocuk büyüdüğünde daha zor olur iki evimiz var diye düşünebilir.Merhaba arkadaşlar, gene bi soru sorup tavsiye almak icin karşınızdayim :)
Şimdi biz evleneli 9 ay oldu.4 aylikta hamileyim. Severek evlendik. Kayinvalidelerle altlı üstlü oturuyoruz ama yeme içme bir sabah akşam ordayim. Akşam eşim geliyo yemek yiyip direk evimize geliyoruz.
Ben ne kadar iyi olursam kayınvalidemlerde okadar iyi . bi sorun yok şimdilik. Sadece iki görümcemle anlaşamıyorum pek. Esimde farkında.
Bundan 5-6 ay önce çok sorunlarımız da oldu boşanmaya kalktı eşim ailemi istemiyosun diyerek.
Ya şimdi kızlar, eşim annesini çok seviyor. Onu hiç kırmak istemiyor. (Bazen bana gunduz ev isimi yaptigimda cok gec cikma yukari fln der ) Bense artık bu durumdan sıkıldm kendi evimde oturmak istiyorum. Ama bu çok zor. Cunku gerçekten esim çok bağlı.(Tabi yemek konusunda, bebek bakma konusunda hiç tecrübem yok ama hallederiz bi şekilde:) . eşime bi kere ağız ucuyla lafını ettim. Borçlarımizi bahane etti sonra gözünün içine bakınca 'geçim derdi felan da değil ben annemi kiramiyorum' dedi. Dediğim gibi bi defasında boşanmaya kalktik ailesini istemediğimi düşündüğü için. Ama benimde biraz hatam vardı orda. Saygısızlık söz konusu olmustu :s
Şimdi sormak istediğim ben eşime karşı nasıl bi yol izlemeliyim? Nasıl bi konuşma yapmalıyım. Kendi evimizde yiyip içmek için. Ağzım hiç laf yapmıyor maalesef. Sonu kavgayla bitiyor genelde. Bunu asla istemiyorum kavgayla biterse bidaha asla konusunu acamam,genelde msjla yazarım birsey olduğu zaman çünkü yuzyuze direk tartisiyoruz yada ben konuya giremiyorumm bile :) ya yerimde olsanız ne yaparsınız? Acaba çocuğum doğup biraz büyüdükten sonra daha mı iyi olur. Yoksa geç kalmadan bu işi halletmeli miyim? Uzun oldu ama akıla ihtiyacım var:)
+1bır kere erkek elıne bakmaz işe girer çalışırdım ki su an çalışmanızda bır sakınca yok,sadece gereklı prım gununuz dolmazsa sosyal haklarınızdan faydalanamayabılırsınız yada sızı ıse almak ıstemeyebılırler hamılesınız dıye...
ıkıncısı esıme acıkca artık evlı oldugumuzu, bekar hayatındakı gıbı her an ne onun ne de kendı aılemın yanında olabılecegımızı-dogrusunun herkesın kendı evınde takılması oldugunu soyler yemek ısını ve hergun gıt gelı ortadan kaldırırdım....
ucuncusu benen bosanmaya kalkan bır adamdan hemen kısa sure sonra cocuk yapmazdım..
Baştan çok yanlış başlamışsınız evliliğe. Korkutup sindirmişler sizi lafını bile açamıyorsunuz istemiyorum diyemiyorsunuz. O zaman yemek yapma hevesim var çocuk doğana kadar karı-koca başbaşa yiyelim, sonra böyle bir imkanımız zaten olmayacak deyin. Romantik duygusal yaklaşın eşinize.
Teşekkür ederim deniycem bakalım inşallah istediğim sonuca varabilirim:)Baştan çok yanlış başlamışsınız evliliğe. Korkutup sindirmişler sizi lafını bile açamıyorsunuz istemiyorum diyemiyorsunuz. O zaman yemek yapma hevesim var çocuk doğana kadar karı-koca başbaşa yiyelim, sonra böyle bir imkanımız zaten olmayacak deyin. Romantik duygusal yaklaşın eşinize.
Haklisin canim, ama Allah var biz kahvaltimizi felan yaparız evimizde özellikle pazar günleri. Dokunmazlar öyle pek. Arada kendi evimizdede yediğimiz olur. Ama işte arada bir... Geneli kv de. Ben tam tersi genelde evde arada bi kayınvalide de olsun istiyorum:) onun dışında aksam 6-7 evimzdeyiz...Bizim de yeme içme bir. Kv ön sokağindayiz. ama ben gitmiyorumkendi yuvamda eşimle beraber pijamalarımla kahvaltı yapamadıktan sonra beraber uzanıp keyif yapamadıktan sonra naapim öyle evliligi? hem madem öyleymiş evlenmeseymis canım aaaa. Ama duygusal yaklasmaniz lazim bence esinize.. rahat bıraksınlar şu evli çiftleri artık
Belli etmiyorlar canım şans meselesi. piyango gbiBunlar baştan konuşulmuyo mu
Bi de bu anacı erkekler başta belli etmiyo mu kendini
Evli değilim tavsiye veremem merakımdan soruyorum
Koloni halinde yaşam olmaz ya çok zor
Sen esinin bosanmaya kalkmasinda bile icten ice kendini sucluyorsun. Saygisizlik yapmistim diyerek. Birlik olunca illa ki olur sen niye kendini ezdiriyorsun.Merhaba arkadaşlar, gene bi soru sorup tavsiye almak icin karşınızdayim :)
Şimdi biz evleneli 9 ay oldu.4 aylikta hamileyim. Severek evlendik. Kayinvalidelerle altlı üstlü oturuyoruz ama yeme içme bir sabah akşam ordayim. Akşam eşim geliyo yemek yiyip direk evimize geliyoruz.
Ben ne kadar iyi olursam kayınvalidemlerde okadar iyi . bi sorun yok şimdilik. Sadece iki görümcemle anlaşamıyorum pek. Esimde farkında.
Bundan 5-6 ay önce çok sorunlarımız da oldu boşanmaya kalktı eşim ailemi istemiyosun diyerek.
Ya şimdi kızlar, eşim annesini çok seviyor. Onu hiç kırmak istemiyor. (Bazen bana gunduz ev isimi yaptigimda cok gec cikma yukari fln der ) Bense artık bu durumdan sıkıldm kendi evimde oturmak istiyorum. Ama bu çok zor. Cunku gerçekten esim çok bağlı.(Tabi yemek konusunda, bebek bakma konusunda hiç tecrübem yok ama hallederiz bi şekilde:) . eşime bi kere ağız ucuyla lafını ettim. Borçlarımizi bahane etti sonra gözünün içine bakınca 'geçim derdi felan da değil ben annemi kiramiyorum' dedi. Dediğim gibi bi defasında boşanmaya kalktik ailesini istemediğimi düşündüğü için. Ama benimde biraz hatam vardı orda. Saygısızlık söz konusu olmustu :s
Şimdi sormak istediğim ben eşime karşı nasıl bi yol izlemeliyim? Nasıl bi konuşma yapmalıyım. Kendi evimizde yiyip içmek için. Ağzım hiç laf yapmıyor maalesef. Sonu kavgayla bitiyor genelde. Bunu asla istemiyorum kavgayla biterse bidaha asla konusunu acamam,genelde msjla yazarım birsey olduğu zaman çünkü yuzyuze direk tartisiyoruz yada ben konuya giremiyorumm bile :) ya yerimde olsanız ne yaparsınız? Acaba çocuğum doğup biraz büyüdükten sonra daha mı iyi olur. Yoksa geç kalmadan bu işi halletmeli miyim? Uzun oldu ama akıla ihtiyacım var:)