- 16 Haziran 2017
- 67
- 53
- 18
- Konu Sahibi Soguksever
-
Herkese iyi günler iyi bayramlar dilerim. Yine başım sıkışınca size geldim. Bir ay sonra evleniyorum Allah izin verirse. Birkaç gün önce kayınvalide bir konuda yanlış anlaşılmanın verdiği bir belirsizliğe kapılarak 'demek ki senin annen yalancı' diye bir cümle kurdu bana. Annem mi yalancı diye sordum Evet diye kafasını salladı.Sonra zaten gittim bir daha konuşmadık. Olayın annemle hiç alakası yoktu fakat zaten her fırsatta annemi eleştirmek Ona keyif veriyordu Bunu gözlemlemiştim. Bayramda aramayı düşünmüyordum açıkçası anneme ettiği lafı kaldıramamıştım fakat bayramda nişanlımın dedesinin evinde karşılaştık ve soğuk bir şekilde bayramını kutladım başka muhabbete girmedim. Nişanlım karakter olarak çok düzgün bir insan fakat ailesiyle çalışıyor ve maddi olarak onlardan ayrı bir geliri yok bu da ailesine her işimize müdahale etme hakkı tanıyor maalesef. Düğünüme bir ay kaldı ben hâlâ anneme nasıl öyle laf ettirdim diye vicdan azabı çekiyorum fakat sırf bu sebepten hiç günahı yokken sevgilimden uzaklaşmak istemiyorum. Onlar iyi mutlu olsun fakat ailesi benden uzak olsun istiyorum. Lütfen bana yol gösterin nişanlımı üzmeden onlardan uzak durmamın yolu nedir? Şimdi unutur gidersem ilerde yine annem hakkında öyle konuşma cesareti bulur diye korkuyorum ve buna izin vermek istemiyorum.
Bu meseleyi halı altı etmek yerine masaya yatırın.konuşun ve sonucunda özür dilemesini isteyin.daha evlenmemişsiniZ,kv erkenden sizin tarafa iftira atıyor.başlangıcı böyleyse,devamını hiç düşünemiyorum.
Buna müsade etmeyin,şimdi tepki göstermezseniz ileride çok daha ağır şeyler duyacaksınız.kendinize,ailenize saygınız varsa susmayın bi zahmet
Annen yalancı dediği anda konuşsaydınız keşke. Annemin bi alakası yok diyosunuz durumu anlatıp sonra tavır alsaydınız kayınvalidenize karşı keşke.
O anda başkaları da vardı ve ne desem saygısız diyeceklerdi ve tartışınca seviyesini kaybeden biri o yüzden o benden özür dileyene kadar kapısına gitmeyeceğimi oğluna da kızına da söyledim
O sadece kızının ve benim duyacağım şekilde söyledi ağzının içinde geveledi gibi bişey. Ki o sırada olayın doğrusunu anlatmıştım açıklanacak başka bişey yoktu sırf anneme laf atmak için söyledi hiçbir dayanağı yok yani. Belki de dediğiniz gibi yapmalıydım bilmiyorumHerkesin içinde mi annenize yalancı dedi. Ben kim olursa olsun o anda olaya açıklık getirirdim neden annemin suçu yokken suçlansın ki.
Biliyor. Önce onlarla kavga etti sonra duruldu. Zaten ben de benden dolayı ailesiyle kötü olmaması için onu defalarca uyardım fakat aileni benden uzak tut dedim. Annesinin çok hatalı olduğunu fakat bunu asla kabul etmeyeceğini söylüyor. Özür dilemeyi bilmez diyor.Nişanlın olayı biliyor mu tepkisi ne oldu?
Konudan bağımsız olarak yazıyorum, ailesinden ayrı geliri olmayan adamla evlenme. Pişman olma aralığın bir ay. Bir ay sonra başını taşlara vuracaksın. Her şeyinize karışacaklar. Evine bir çöp bile alman onlara bağlı olacak.Herkese iyi günler iyi bayramlar dilerim. Yine başım sıkışınca size geldim. Bir ay sonra evleniyorum Allah izin verirse. Birkaç gün önce kayınvalide bir konuda yanlış anlaşılmanın verdiği bir belirsizliğe kapılarak 'demek ki senin annen yalancı' diye bir cümle kurdu bana. Annem mi yalancı diye sordum Evet diye kafasını salladı.Sonra zaten gittim bir daha konuşmadık. Olayın annemle hiç alakası yoktu fakat zaten her fırsatta annemi eleştirmek Ona keyif veriyordu Bunu gözlemlemiştim. Bayramda aramayı düşünmüyordum açıkçası anneme ettiği lafı kaldıramamıştım fakat bayramda nişanlımın dedesinin evinde karşılaştık ve soğuk bir şekilde bayramını kutladım başka muhabbete girmedim. Nişanlım karakter olarak çok düzgün bir insan fakat ailesiyle çalışıyor ve maddi olarak onlardan ayrı bir geliri yok bu da ailesine her işimize müdahale etme hakkı tanıyor maalesef. Düğünüme bir ay kaldı ben hâlâ anneme nasıl öyle laf ettirdim diye vicdan azabı çekiyorum fakat sırf bu sebepten hiç günahı yokken sevgilimden uzaklaşmak istemiyorum. Onlar iyi mutlu olsun fakat ailesi benden uzak olsun istiyorum. Lütfen bana yol gösterin nişanlımı üzmeden onlardan uzak durmamın yolu nedir? Şimdi unutur gidersem ilerde yine annem hakkında öyle konuşma cesareti bulur diye korkuyorum ve buna izin vermek istemiyorum.
Konudan bağımsız olarak yazıyorum, ailesinden ayrı geliri olmayan adamla evlenme. Pişman olma aralığın bir ay. Bir ay sonra başını taşlara vuracaksın. Her şeyinize karışacaklar. Evine bir çöp bile alman onlara bağlı olacak.
Konudan bağımsız olarak yazıyorum, ailesinden ayrı geliri olmayan adamla evlenme. Pişman olma aralığın bir ay. Bir ay sonra başını taşlara vuracaksın. Her şeyinize karışacaklar. Evine bir çöp bile alman onlara bağlı olacak.
Konuştum herşeyi söyledim. Gönlün nasıl rahat olacaksa öyle davran dedi hatta annesi adına özür de dilediBence nişanlınızla açık ve net olarak duygularınızı Paylaşın.
Böyle böyle dedi annen kırıldım deyin
Sende sen annenden sorunlu değilsin onun adına özür dilemene gerek yok de .Konuştum herşeyi söyledim. Gönlün nasıl rahat olacaksa öyle davran dedi hatta annesi adına özür de diledi
Esiniz onlarla calistigi surece hersy bence cok cok zor olcaktir. Tabi siz evlenmek istyrsnz ama benm mantigim her turlu agir basardi. En basta ailesiyle calisan yasayan yada ayni binada oturcak biriyle evlenmezdm.Herkese iyi günler iyi bayramlar dilerim. Yine başım sıkışınca size geldim. Bir ay sonra evleniyorum Allah izin verirse. Birkaç gün önce kayınvalide bir konuda yanlış anlaşılmanın verdiği bir belirsizliğe kapılarak 'demek ki senin annen yalancı' diye bir cümle kurdu bana. Annem mi yalancı diye sordum Evet diye kafasını salladı.Sonra zaten gittim bir daha konuşmadık. Olayın annemle hiç alakası yoktu fakat zaten her fırsatta annemi eleştirmek Ona keyif veriyordu Bunu gözlemlemiştim. Bayramda aramayı düşünmüyordum açıkçası anneme ettiği lafı kaldıramamıştım fakat bayramda nişanlımın dedesinin evinde karşılaştık ve soğuk bir şekilde bayramını kutladım başka muhabbete girmedim. Nişanlım karakter olarak çok düzgün bir insan fakat ailesiyle çalışıyor ve maddi olarak onlardan ayrı bir geliri yok bu da ailesine her işimize müdahale etme hakkı tanıyor maalesef. Düğünüme bir ay kaldı ben hâlâ anneme nasıl öyle laf ettirdim diye vicdan azabı çekiyorum fakat sırf bu sebepten hiç günahı yokken sevgilimden uzaklaşmak istemiyorum. Onlar iyi mutlu olsun fakat ailesi benden uzak olsun istiyorum. Lütfen bana yol gösterin nişanlımı üzmeden onlardan uzak durmamın yolu nedir? Şimdi unutur gidersem ilerde yine annem hakkında öyle konuşma cesareti bulur diye korkuyorum ve buna izin vermek istemiyorum.
O üzülmesin bu yıpranmasın ben terbiyesiz olmayayım
Ne şiş yansın ne kebap
Sende nişanlına söyleyip kenara çekilmişsin
Oda özür dilemez deyip işin içinden çıkmış
O özür dilenmez sen bu kırgınlıkla evlenirsin ve bu tartışmalar kâh ilerleyerek kâh yerinde sayarak devam edip gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?