KAYINVALİDE İLE ALTLI ÜSTLÜ OTURUP BİR DE ŞEHİR DEĞİŞTİRMEK

Ben de onu diyorum benim de bir ailem var kusura bakma dedim. Şehre de sıcak bakmıyorum alt kata da açıkçası şehri kabul etsem zaten ev meselesi devreye giriyor onu da halledemiyoruz.Dediğiniz gibi kendime ait bir hayatım olmayacak diye her tartışmamızda bu cümleyi söyledim ben de, tek taraflı fedakarlıklarla ilişki yürümüyor malesef.

yani bitirdiyseniz en iyisini yapmışsınız. sen benim için şehir değiştirdin tamam annemlerin semtinde başka eve çıkalım ben bir şey olduğunda hızlıca gider bakarım da diyebilirdi. ortada buluşmak lazım. hem izmiri bırakıp antakya'ya gidiyorsunuz hem de paşam annesinin dizinin dibinde olsun diye altlı üstlü. böyle insanla evlenilmezmiş zaten. evlilik karşılıklı fedakarlık, orta yol bulma meselesi bence.

Konuşun,yemeklerinizi akşamdan haftasonundan buzluğa ayarlayın,yemeğim var deyin,anne haftada bir gün gelelim deyin,eşiniz çok ısrar ederse yalnız gönderin,verdiği yemekleri alın mutlaka ,oğlu sever, olmadı buzluğa atın,keseniz bir olsaydı daha sıkıntı olurdu,arada bir siz bişey yapın verin gösterin güzel yaptığınızı,o oğlu için çırpınıyordur

Oğlu için çırpınsa verir bi tabak gönderir istiyorki birlikte yiyelim hep yiyelim. Ah canım benim anne evde yemeğim var dedim kalsın kalsın sonra yersiniz benimkileri yiyelim dediğini bilirim. Anlamıyorlarki

Böyle düşünme eğer herşeye rağmen evlenseydin daha kotu hissederdin bence iyi yapmışsın. Sen düzenini bozacak gidecektin fedakarlık edecektin peki o ne yapacaktı.

Ailesinin yanından ayrilmiyorsa boşver saygı duysaydi şimdiye kadar ev tutmayı kabul ederdi.

Valla dedikleri gibi olmuyor evlenince bende altlı ustluyum bize başta siz ayrı yiyeceksiniz dediler eee evlendik aşağıda yedik ilk 3 ay.

ilk aylar cok zor geçti misafir gelir aşağıya inelim hiç bitmedi her misafir de en son çok büyük kavga ettim kayinvalideme de anlattım durumu anca 2,3 senede düzeldi.

En güzeli her iki tarafın ailesine de uzak ortada olmak

Evet bitirdim, ben de ondan bunu bekledim sen benim için şehir değiştirdin ev konusunda da senin istediğin olsun demesini beklerdim ama ben biliyorum başka biriyle evlense dahi o kızcağız da bu sorunları yaşayacak, gerçekten kimse yaşasın istemem ya bundan sonraki hayatımda da ilk dikkat edeceğim şey bu olur hayatıma birini almaya karar verdiğimde . Karşılıklı fedakarlık olmadan evlilik işi zor ortaya mutsuz hayatlar çıkıyor

En başta her şey ayrı olacak denir ama sonra müdahaleler başlar diye düşünüyorum ben de , herkes ayrı yuvasında huzurlu mutlu olsun bu kadar basit bir şey aslında. Yine de kayınvalideniz anlamış, bu konuda diğerlerine göre şanslısınız :)

Öyle olmuyor canım çocuk olunca ben rahata ermistim giden gelenden. 8 seneye gireceğiz artık Hatta Corona var diye şimdi 1 senedir aşağı gelen giden yok daha bir rahatız

Of Antakya ne kadar büyük bir şehir ki, annesine babasına birşey olsa yetişemeyecek. Bu bahane tamamen yalan bence. Bu kadar baskın bir kayınaileye girmeyi reddederek iyi etmişsiniz.

26 yaşındasınız daha ya. elbet gönlünüze göre birini bulursunuz. Siz yeter ki ayaklarınız üzerinde sağlam durun.

Kesinlikle mecbur degilsiniz..başta herşey iyi olacak desede evin içine girince değişecektir işler illaki de sorunlar çıkacaktır..hiç başınızı agritmayin

Annesi oyle dedi diye ya da ailesi uzulecek diye orta yolu bulup da , sizin de gonlunuzu yapmiyorsa bu adam size cok buyuk akntilar yaratir. Bence kesinlikle evlenmeyin.
Ben aile apartmanina gitmek iatemedim. Esim sizinki gibi bisiler soyledi. Hatta soz verdi. Aorun yasarsan tasincaz diye. tasinmadik tabiki. Sonraki yillarda ben istemedim. Cocugum olana kadar kaynanam benden cikmadi. Esimin sayessinde diger konulara yani beraber yemek bi yere gidince haber vermek vs gibi konulara ayar verebiliyoduk ama kaynanamin benden cikmamasi benim canimi skiyodu.
Alt kattakiler ayri cagirir karsi dairedeki teyzesi zirt pirt kapimi calar. Ust kattaki emmioglunun karisi cocuklari gonderir.
Simdi hicbiri ama hicbiri ayak basmiyor. Hepsiule de selamlasiyorum. Artik esimin arkamda durmasi.
Peki ya esim arkamda durmasaydi.
Kariyerimi yakmak icin bir neden goremiyorum. En azindan ayni semtte farkli bi yerde oturabilirsiniz ama ayni apartma asla asla asla

Hatay’da ama ayrı bir evde yaşamanıza da mı sıcak bakmıyor?

Kuzenim 30 yaşında tanıştı 32 de evlendinçok mutlular neden insanlara bakıyorsunuz

Evlenip mutsuz olmandan iyidir inanki aha 20 yasindayim 2 yillik evliyim bosanacagim gunu iple cekiyorum nefret ettirir huzursuz yuva artik kimseye guvenin kalmaz ..
Lutfen kendine haksizlik yapma hic bir zaman duygusal kararlar verme..
Neden erken evlendiniz
Meslek sahibi olun önce yazık ya üzülüyorum okumadan evlenenlere

Aile apartmanı nedir gerçekten ya. Aynı evde yaşamanın değişik bir şeklidir altlı üstlü yaşamak. İsterlerse çok iyi insanlar olsunlar eve kaçta gelip gittiğinden, eve dışarıdan yemek istemene, kendi evine aldığın her özel eşyanın takibinden filancalar geldi haydi giyinip gelin hemen demelere, hiç bir tartışmanın ve özel günün aranızda ve özel kalamamasına vs vs anlatmakla bitmez binbir sorunlarla yaşamayı kabul etmek demektir aynı binada yaşamak. Hem ne manadır ki bu tip erkeklerin ille de yanlarında olmazsam vicdan yaparım mantığı? Siz ağaç kavuğundan mı çıktınız, sizin ailenizle aynı binada neden oturulmuyor? Ya onların size ihtiyacı olursa kim vicdan yapacak?? Yok gitmeyiz, yok gelmezler, yok hiç rahatsız etmezler masallarına da inanmamakta haklı bir karar vermişsiniz. Lütfen üzülmeyin. Şu gerçeği de görün ki siz iş ve kariyer sorununa rağmen o şehire gitme fedakarlığını göze almışsınız, o kişi ise buna karşılık bir mahalle ileride ev kurmak gibi küçücük bir özveride bulunmamış! Sizi kaybetmeyi gerçekten göze almayan bunu size kendisi sunardı. Bunun gerisinde tüm ayrıntılar bahanedir benim gözümde. Sizinle ayrı bir hayat kurma derdinde olmuyor bu tipler, sizi onlardan biri yapma derdinde oluyor. Hiç üzülmeyin. Bu kadar yıl daha nasıl emek veririm filanı da düşünmeyin. Hayat bu. Kısmet işleri hiç belli olmaz. Ona dört yılınızı verirsiniz adam özgürce bir yuva kurmayı beceremez. Yarın öyle biri girer ki hayatınıza dört ayda evleniverirsiniz. Bunun öyle çok örneğine şahit oldum ki hayatımda inanamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…