Ben 2.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesinden uzakta oturuyorum. Şimdi ev yapıyorlar ve altlı üstlü oturmak istiyorlar tabi benim eşimde beni zorla götürmek istiyor. Ben de net bir şekilde gitmek istemediğimi söyledim. defalarca tartıştığımız halde bana mecbur gidicez diyor. Ben de gitmek istemiyorum dedim. Ailesi özellikle babası sorumsuz, cimri aşırı ekmek bile almaz. Eşimin işi ayrı onlardan. Ama babası ve annesi beklenti içindeler. Benim de sinirim Bozuluyor. Dün eşim ağzındab kaçırdı. Annesinin tlfn faturasını ödemiş. Kardeşine sürekli birşeyler alma derdinde. Kv iyi ama babası çok cimri ve herşeyi eşimden bekler. Aşırı sorumsuz ekk ekmek dahi almaz eve. Tüm işlerini de çocuklarını koşturur. Görümcem de annesini yönetiyor. Kv biraz iyi niyetli bütün aklı görümcem veriyor. Her konuda onun fikirlerine göre hareket ediyor. Şu an aramız iyi değil konuşmuyoruz. Ailesini görmek istemiyorum. Benim ailem şehirdışında. Onlarınki bize yakın. Ama eşim sürekli herşeylerini alıyor. Sürekli bıktım artık. Bana da ne olmuş aldıysam diyor. Başka çocukları da var eşim tek maaş ve vermesinş istemiyorum. Diğer çocukları veriyor zaten onlar bekar baksınlar eşim sürekli annemlere git. Aklım evde kalmasın diyor. Gitmek istemiyorum.. Asla yemek falan hazırlamazlar. Aç kalıyorum orada. Hep benden bekliyorlar. Sıkıldım. Altlı üstlü oturmak istemiyorum çünkü babası benden sürekli yemek yapmamı bekliyor. Napıcağımı bilmiyorum. Biz kirqcıyız ve evleri yapılıncaya kadar bizimde evden çıkma zamanımız aynı tarihe denk geliyor. Eşim kiralık ev bakmıyor. Bize ev yapıyorlar gideriz diyor ben istemiyorum. Çok tartıştık bu konudan yoruldum. Ne yapmalıyım???