Kayınvalide ile altlı üstlü oturmak istemiyorum

Vermesi sorun değil.ama batmaya başladı sürekli olunca. Babası amcalarıyla ortak durumları iyi ama hakkını alamz kimseden. Varlık içinde yokluk onunki. Ve ev de güzel değil yeri falan
Anlıyorum ama sizden esirgemiyorsa boşverin,varsa parası versin.

Eşin evini maddi konuda ihmal etmiyorsa ailesi için harcadığını çok sorun etme. Ama senin sorumluluğun kendi evine karşı. Baştan söyle ama uygun dille söyle bu adamlar üstüne direk gidince inattan hiçbişi yapmıyolar. Tavrını baştan çizersen ailesinede karşı daha rahat edersin. Olmadı madem ailesine para harcamaktan çekinmiyor kadın tutsun evlerine işlere yardımcı. Sen bu konuda bi kere geri adım attın mı hababam yemek yap temizlik yap . Ay sinir oldum.

Boşansanız aileniz arkanızda durur mu? Madem çalışmıyorsunuz ailenizin yanına dönüp işe girin. Zaten oraya taşınınca boşanacaksınız o aile ve bu koca ile

İnsan sadece evini gecindirecek maaş alıyorsa anne babasına yollamaz. Baştan beri çalışmadığınızi biliyor sizi zorla ailesiyle oturtamaz. Size bu adamdan ne köy olur ne kasaba . Sizi oraya götürüp bir kira karsiligi köle niye kullanacaklar. Dışarda çalışın en azından paranız olur . Belki de söz hakkiniz

Kendi ailesine yaranacak diye benim düşüncelerimi, fikrimi önem vermeyen, düşünmeyen insanı bende düşünmem. Ev değişikliği çok büyük bir olay iki bireyin oturup konuşulup karar vermesi gerekir. Hele ki bir tarafın ailesine yakın olacaksa diğer kişinin rızası olması lazım, sağlıklı aile yapısı budur, kimse kimseyi zorla istemediği bir duruma sokamaz. Kendi içi rahat edecek diye sizin düşüncelerinizi düşünmeyen değer vermeyen insanın dediğini yapmam hatta kendisinide sorgularım. Ailesine bu kadar değer veriyorsa evlenmicekti o zaman, evlendiği anda da önceliği siz olmalıydınız, ailesine yardım yapar evet ama sizin haberiniz olur, bazı şeyler karşı tarafın rızası olursa güzel olur, rızası yoksa yardım da yapamaz.

Bir olup kötü olacağına ayrı ol iyi ol valla . Ver inadını gitme başkası otursun ya ayy düşünmesi bile kötü

Altlı üstlü oturmayı hiç istemiyorsunuz kira parası için kendinizi hiç huzursuz etmeyin ev yapılmadan bir çözüm bulmalısınız kv görümce kayınbaba ne kadar iyi olursa olsun elbet birgün sorun yaşanacak ağzınızın tadı kaçacak ve eşiniz sizin evinize ne alırsa oraya da alır gibime geliyor herşey artık tam anlamıyla size yüklenir
Tavsiyem kavga ederek zıtlaşarak değil denir kahve yanı geçip başınızı omzuna koyarak tatlı sakin üslupla anlatmayı deneyin birde

Oraya giderseniz muhtemelen bosanmanin esigine geleceksiniz. O yuzden net bir sekilde bu durumun evliliğinizi cok kotu etkileyeceğini, boyle bir atese goz gore gore kendinizi atip bu sekilde yipranmaktansa en bastan bosanmayi tercih edeceginizi soyleyin. Geri adim atmak zorunda. Ama siz de bir ise girip calisin ki kirada oturmak zorlamasin. Her seyiyle mukemmel bir evliligim var, esimden ayrilsam ölürüm falan diye dusunecek kadar aşığım ama degil aklesiyle oturmak, ailesinin olduğu şehre tasinma ihtimalinden bahsedince bile pesinen, oyle bir durumda bosanmak daha makul bir secenek olur benim icin dedim, konu kapandi

Ben gitmezdim.Diyelim ki gittim iki ayrı ev gibi yaşar, iş güç yemekleri ile ilgilenmezdim.Bir de annemlere git aklım evde kalıyor çok mantıksız bir durum.

Aynı apartmanda oturmak aynı evde oturmanın bir tık altı bana göre

İlla ki karışırlar düzeniniz bozulur

Diretin ve bir şekilde ikna edin.

Sen işe gir böylece hem eşinin parasına ihtiyacınız azalır hem de pek evde durmayacağın için bir şey bekleyemezler

aha bu ben eşim isten ayrıldı ben ailemle köyde yasayacağim dedi bir oda yaptı hayatımiz mahvoldu kayinvalidem saolsun bana evi zehir etti herseyi bizden beklediler karda kişta koyde bebegimle mahvoldum 2 yildır bu evdeyiz insallah bu ay bu evden gidiyoruz. konu sahibi is bul ama ayni eve çikma bende kayinvalidemi iyi sanardim yilan çikti

Evin kirasını eşiniz ödüyor ve tek maaşla ev geçindiriyor. Kendi evine geçmek istemesi bana mantıklı geldi o yüzden. Kusura bakmayın ama bu durumda parayı verenin borusu öter. Siz gitmek istemeyebilirsiniz elbet boşanırsınız gitmezsiniz o zaman. Cevap olarak kpss çalışıcam yazmışsınız ama hala daha belirsiz bir gelecek zamandan bahsediyorsunuz. Sınav nerden baksanız bir sene sonra bunun atanması tercih dönemi derken seneler geçer. Devlet memuriyeti dışında iş iş sayılmıyor mu bu kadınlarklübünde anlamadım. Hangi konuyu okursam bi KPSSdir gidiyor. Size önerim tez vakitte iş bulun. Eşiniz evin giderlerinden eksik etmiyorsa ailesine yaptığı yardımlar bence gözünüze gelmemeli.

Valla giderseniz daha kötü günler sizi bekliyor derim. Hep söylerim kanatsız melekte olsa kayınvalide ile aynı mahalelde dahi oturulmaz. Kuzenimde aynı hatayı yaptı şuan ömrünü kölelik yaparak geçiriyor asla itiraz etme hakkı yok maalesef. Birde tek iş yapan herkesin ayağına dönen dediğim gibi kölelik yapan tek kız o. Hiçbiri asla yardım etmediği gibi üstüne dedikodularını yapmışlar hatta sinirlendim ben '' şımarık bir oğlan çocuğu olarak yetişmiş kuzenimi bulduğuna şükreceğine hödüklük yapıyor '' diye Annesi o an bi şey demedi güldü sadece ben gidince sövmüş baya Bu arada üçümüzde kuzeniz asdfg. Yani kendi etti kendi buldu birazda. Kız stresten yemin ederim hastalandı o kadar kötü bir psikolojiye büründü ki eşi yokken mükemmel bir hayatımız vardı hala hatırladıkça sinir oluyorum. Kabul etmeyin bence.

cok iyi demissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…