Anlıyorum ama sizden esirgemiyorsa boşverin,varsa parası versin.Vermesi sorun değil.ama batmaya başladı sürekli olunca. Babası amcalarıyla ortak durumları iyi ama hakkını alamz kimseden. Varlık içinde yokluk onunki. Ve ev de güzel değil yeri falan
Eşin evini maddi konuda ihmal etmiyorsa ailesi için harcadığını çok sorun etme. Ama senin sorumluluğun kendi evine karşı. Baştan söyle ama uygun dille söyle bu adamlar üstüne direk gidince inattan hiçbişi yapmıyolar. Tavrını baştan çizersen ailesinede karşı daha rahat edersin. Olmadı madem ailesine para harcamaktan çekinmiyor kadın tutsun evlerine işlere yardımcı. Sen bu konuda bi kere geri adım attın mı hababam yemek yap temizlik yap . Ay sinir oldum.Anlayışlı he r konuda ama ailesi çok cmriler aşırı. ev yapıyorlarsa bizim hayrımıza değil. Babası sorumsuz sabah akşam eşim koştursun işlerine diye. Ve ben de onların yemeğini temizliğini yapayım o da dışarı çıkınca işi olunca aklı biz de kalmasın diye istiyor.
Boşansanız aileniz arkanızda durur mu? Madem çalışmıyorsunuz ailenizin yanına dönüp işe girin. Zaten oraya taşınınca boşanacaksınız o aile ve bu koca ileBen 2.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesinden uzakta oturuyorum. Şimdi ev yapıyorlar ve altlı üstlü oturmak istiyorlar tabi benim eşimde beni zorla götürmek istiyor. Ben de net bir şekilde gitmek istemediğimi söyledim. defalarca tartıştığımız halde bana mecbur gidicez diyor. Ben de gitmek istemiyorum dedim. Ailesi özellikle babası sorumsuz, cimri aşırı ekmek bile almaz. Eşimin işi ayrı onlardan. Ama babası ve annesi beklenti içindeler. Benim de sinirim Bozuluyor. Dün eşim ağzındab kaçırdı. Annesinin tlfn faturasını ödemiş. Kardeşine sürekli birşeyler alma derdinde. Kv iyi ama babası çok cimri ve herşeyi eşimden bekler. Aşırı sorumsuz ekk ekmek dahi almaz eve. Tüm işlerini de çocuklarını koşturur. Görümcem de annesini yönetiyor. Kv biraz iyi niyetli bütün aklı görümcem veriyor. Her konuda onun fikirlerine göre hareket ediyor. Şu an aramız iyi değil konuşmuyoruz. Ailesini görmek istemiyorum. Benim ailem şehirdışında. Onlarınki bize yakın. Ama eşim sürekli herşeylerini alıyor. Sürekli bıktım artık. Bana da ne olmuş aldıysam diyor. Başka çocukları da var eşim tek maaş ve vermesinş istemiyorum. Diğer çocukları veriyor zaten onlar bekar baksınlar eşim sürekli annemlere git. Aklım evde kalmasın diyor. Gitmek istemiyorum.. Asla yemek falan hazırlamazlar. Aç kalıyorum orada. Hep benden bekliyorlar. Sıkıldım. Altlı üstlü oturmak istemiyorum çünkü babası benden sürekli yemek yapmamı bekliyor. Napıcağımı bilmiyorum. Biz kirqcıyız ve evleri yapılıncaya kadar bizimde evden çıkma zamanımız aynı tarihe denk geliyor. Eşim kiralık ev bakmıyor. Bize ev yapıyorlar gideriz diyor ben istemiyorum. Çok tartıştık bu konudan yoruldum. Ne yapmalıyım???
Bir olup kötü olacağına ayrı ol iyi ol valla . Ver inadını gitme başkası otursun ya ayy düşünmesi bile kötüBen 2.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesinden uzakta oturuyorum. Şimdi ev yapıyorlar ve altlı üstlü oturmak istiyorlar tabi benim eşimde beni zorla götürmek istiyor. Ben de net bir şekilde gitmek istemediğimi söyledim. defalarca tartıştığımız halde bana mecbur gidicez diyor. Ben de gitmek istemiyorum dedim. Ailesi özellikle babası sorumsuz, cimri aşırı ekmek bile almaz. Eşimin işi ayrı onlardan. Ama babası ve annesi beklenti içindeler. Benim de sinirim Bozuluyor. Dün eşim ağzındab kaçırdı. Annesinin tlfn faturasını ödemiş. Kardeşine sürekli birşeyler alma derdinde. Kv iyi ama babası çok cimri ve herşeyi eşimden bekler. Aşırı sorumsuz ekk ekmek dahi almaz eve. Tüm işlerini de çocuklarını koşturur. Görümcem de annesini yönetiyor. Kv biraz iyi niyetli bütün aklı görümcem veriyor. Her konuda onun fikirlerine göre hareket ediyor. Şu an aramız iyi değil konuşmuyoruz. Ailesini görmek istemiyorum. Benim ailem şehirdışında. Onlarınki bize yakın. Ama eşim sürekli herşeylerini alıyor. Sürekli bıktım artık. Bana da ne olmuş aldıysam diyor. Başka çocukları da var eşim tek maaş ve vermesinş istemiyorum. Diğer çocukları veriyor zaten onlar bekar baksınlar eşim sürekli annemlere git. Aklım evde kalmasın diyor. Gitmek istemiyorum.. Asla yemek falan hazırlamazlar. Aç kalıyorum orada. Hep benden bekliyorlar. Sıkıldım. Altlı üstlü oturmak istemiyorum çünkü babası benden sürekli yemek yapmamı bekliyor. Napıcağımı bilmiyorum. Biz kirqcıyız ve evleri yapılıncaya kadar bizimde evden çıkma zamanımız aynı tarihe denk geliyor. Eşim kiralık ev bakmıyor. Bize ev yapıyorlar gideriz diyor ben istemiyorum. Çok tartıştık bu konudan yoruldum. Ne yapmalıyım???
Altlı üstlü oturmayı hiç istemiyorsunuz kira parası için kendinizi hiç huzursuz etmeyin ev yapılmadan bir çözüm bulmalısınız kv görümce kayınbaba ne kadar iyi olursa olsun elbet birgün sorun yaşanacak ağzınızın tadı kaçacak ve eşiniz sizin evinize ne alırsa oraya da alır gibime geliyor herşey artık tam anlamıyla size yüklenirBen 2.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesinden uzakta oturuyorum. Şimdi ev yapıyorlar ve altlı üstlü oturmak istiyorlar tabi benim eşimde beni zorla götürmek istiyor. Ben de net bir şekilde gitmek istemediğimi söyledim. defalarca tartıştığımız halde bana mecbur gidicez diyor. Ben de gitmek istemiyorum dedim. Ailesi özellikle babası sorumsuz, cimri aşırı ekmek bile almaz. Eşimin işi ayrı onlardan. Ama babası ve annesi beklenti içindeler. Benim de sinirim Bozuluyor. Dün eşim ağzındab kaçırdı. Annesinin tlfn faturasını ödemiş. Kardeşine sürekli birşeyler alma derdinde. Kv iyi ama babası çok cimri ve herşeyi eşimden bekler. Aşırı sorumsuz ekk ekmek dahi almaz eve. Tüm işlerini de çocuklarını koşturur. Görümcem de annesini yönetiyor. Kv biraz iyi niyetli bütün aklı görümcem veriyor. Her konuda onun fikirlerine göre hareket ediyor. Şu an aramız iyi değil konuşmuyoruz. Ailesini görmek istemiyorum. Benim ailem şehirdışında. Onlarınki bize yakın. Ama eşim sürekli herşeylerini alıyor. Sürekli bıktım artık. Bana da ne olmuş aldıysam diyor. Başka çocukları da var eşim tek maaş ve vermesinş istemiyorum. Diğer çocukları veriyor zaten onlar bekar baksınlar eşim sürekli annemlere git. Aklım evde kalmasın diyor. Gitmek istemiyorum.. Asla yemek falan hazırlamazlar. Aç kalıyorum orada. Hep benden bekliyorlar. Sıkıldım. Altlı üstlü oturmak istemiyorum çünkü babası benden sürekli yemek yapmamı bekliyor. Napıcağımı bilmiyorum. Biz kirqcıyız ve evleri yapılıncaya kadar bizimde evden çıkma zamanımız aynı tarihe denk geliyor. Eşim kiralık ev bakmıyor. Bize ev yapıyorlar gideriz diyor ben istemiyorum. Çok tartıştık bu konudan yoruldum. Ne yapmalıyım???
Ben gitmezdim.Diyelim ki gittim iki ayrı ev gibi yaşar, iş güç yemekleri ile ilgilenmezdim.Bir de annemlere git aklım evde kalıyor çok mantıksız bir durum.Ben 2.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesinden uzakta oturuyorum. Şimdi ev yapıyorlar ve altlı üstlü oturmak istiyorlar tabi benim eşimde beni zorla götürmek istiyor. Ben de net bir şekilde gitmek istemediğimi söyledim. defalarca tartıştığımız halde bana mecbur gidicez diyor. Ben de gitmek istemiyorum dedim. Ailesi özellikle babası sorumsuz, cimri aşırı ekmek bile almaz. Eşimin işi ayrı onlardan. Ama babası ve annesi beklenti içindeler. Benim de sinirim Bozuluyor. Dün eşim ağzındab kaçırdı. Annesinin tlfn faturasını ödemiş. Kardeşine sürekli birşeyler alma derdinde. Kv iyi ama babası çok cimri ve herşeyi eşimden bekler. Aşırı sorumsuz ekk ekmek dahi almaz eve. Tüm işlerini de çocuklarını koşturur. Görümcem de annesini yönetiyor. Kv biraz iyi niyetli bütün aklı görümcem veriyor. Her konuda onun fikirlerine göre hareket ediyor. Şu an aramız iyi değil konuşmuyoruz. Ailesini görmek istemiyorum. Benim ailem şehirdışında. Onlarınki bize yakın. Ama eşim sürekli herşeylerini alıyor. Sürekli bıktım artık. Bana da ne olmuş aldıysam diyor. Başka çocukları da var eşim tek maaş ve vermesinş istemiyorum. Diğer çocukları veriyor zaten onlar bekar baksınlar eşim sürekli annemlere git. Aklım evde kalmasın diyor. Gitmek istemiyorum.. Asla yemek falan hazırlamazlar. Aç kalıyorum orada. Hep benden bekliyorlar. Sıkıldım. Altlı üstlü oturmak istemiyorum çünkü babası benden sürekli yemek yapmamı bekliyor. Napıcağımı bilmiyorum. Biz kirqcıyız ve evleri yapılıncaya kadar bizimde evden çıkma zamanımız aynı tarihe denk geliyor. Eşim kiralık ev bakmıyor. Bize ev yapıyorlar gideriz diyor ben istemiyorum. Çok tartıştık bu konudan yoruldum. Ne yapmalıyım???
Benim erkek arkadaismda böyle diyor amannnnEşim her konuda çok anlayışlı ki en başında sen istemezsen gitmeyiz diyordu. Ben şok oldum giidicez. Diyor.
aha bu benBen o hatayı yaptim siz yapmayın. Dünya iyisi de olsalar o kadar yakın oturmak hiç iyi değil. Eşinizi bilmem ama benim esim cok anne babacı kendine ait ozel bir yaşamın pek olmuyor sürekli onlara bağlı oluyorsun. Üzerine bir de begenilmiyorum esim tarafindan onlara soguksun yardim etmiyorsun falan diye. Uzakta olsam bunlari yasar miydim hayir. Esiniz maddi acıdan böyle dusunuyorsa sizin calisma imkaniniz varsa çalışın siz de ama gidip beraber oturmayın.
Benim erkek arkadaismda böyle diyor amannnn
Onun artık eski erkek arkadaşınız olması lazım. Bak görüyorsun durumları.Benim erkek arkadaismda böyle diyor amannnn
Valla giderseniz daha kötü günler sizi bekliyor derim. Hep söylerim kanatsız melekte olsa kayınvalide ile aynı mahalelde dahi oturulmaz. Kuzenimde aynı hatayı yaptı şuan ömrünü kölelik yaparak geçiriyor asla itiraz etme hakkı yok maalesef. Birde tek iş yapan herkesin ayağına dönen dediğim gibi kölelik yapan tek kız o. Hiçbiri asla yardım etmediği gibi üstüne dedikodularını yapmışlar hatta sinirlendim ben '' şımarık bir oğlan çocuğu olarak yetişmiş kuzenimi bulduğuna şükreceğine hödüklük yapıyor '' diyeBen 2.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesinden uzakta oturuyorum. Şimdi ev yapıyorlar ve altlı üstlü oturmak istiyorlar tabi benim eşimde beni zorla götürmek istiyor. Ben de net bir şekilde gitmek istemediğimi söyledim. defalarca tartıştığımız halde bana mecbur gidicez diyor. Ben de gitmek istemiyorum dedim. Ailesi özellikle babası sorumsuz, cimri aşırı ekmek bile almaz. Eşimin işi ayrı onlardan. Ama babası ve annesi beklenti içindeler. Benim de sinirim Bozuluyor. Dün eşim ağzındab kaçırdı. Annesinin tlfn faturasını ödemiş. Kardeşine sürekli birşeyler alma derdinde. Kv iyi ama babası çok cimri ve herşeyi eşimden bekler. Aşırı sorumsuz ekk ekmek dahi almaz eve. Tüm işlerini de çocuklarını koşturur. Görümcem de annesini yönetiyor. Kv biraz iyi niyetli bütün aklı görümcem veriyor. Her konuda onun fikirlerine göre hareket ediyor. Şu an aramız iyi değil konuşmuyoruz. Ailesini görmek istemiyorum. Benim ailem şehirdışında. Onlarınki bize yakın. Ama eşim sürekli herşeylerini alıyor. Sürekli bıktım artık. Bana da ne olmuş aldıysam diyor. Başka çocukları da var eşim tek maaş ve vermesinş istemiyorum. Diğer çocukları veriyor zaten onlar bekar baksınlar eşim sürekli annemlere git. Aklım evde kalmasın diyor. Gitmek istemiyorum.. Asla yemek falan hazırlamazlar. Aç kalıyorum orada. Hep benden bekliyorlar. Sıkıldım. Altlı üstlü oturmak istemiyorum çünkü babası benden sürekli yemek yapmamı bekliyor. Napıcağımı bilmiyorum. Biz kirqcıyız ve evleri yapılıncaya kadar bizimde evden çıkma zamanımız aynı tarihe denk geliyor. Eşim kiralık ev bakmıyor. Bize ev yapıyorlar gideriz diyor ben istemiyorum. Çok tartıştık bu konudan yoruldum. Ne yapmalıyım???
cok iyi demissinizValla giderseniz daha kötü günler sizi bekliyor derim. Hep söylerim kanatsız melekte olsa kayınvalide ile aynı mahalelde dahi oturulmaz. Kuzenimde aynı hatayı yaptı şuan ömrünü kölelik yaparak geçiriyor asla itiraz etme hakkı yok maalesef. Birde tek iş yapan herkesin ayağına dönen dediğim gibi kölelik yapan tek kız o. Hiçbiri asla yardım etmediği gibi üstüne dedikodularını yapmışlar hatta sinirlendim ben '' şımarık bir oğlan çocuğu olarak yetişmiş kuzenimi bulduğuna şükreceğine hödüklük yapıyor '' diyeAnnesi o an bi şey demedi güldü sadece ben gidince sövmüş baya Bu arada üçümüzde kuzeniz asdfg. Yani kendi etti kendi buldu birazda. Kız stresten yemin ederim hastalandı o kadar kötü bir psikolojiye büründü ki eşi yokken mükemmel bir hayatımız vardı hala hatırladıkça sinir oluyorum. Kabul etmeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?