Kayınvalide evinde kavga

Avrupa Afrika Amerika Asya vs niye insanları kıyas yapıyorsunuz kimin e çektiğini siz nereden bileceksiniz. Boşuna dememişler damdan düşeni damdan düşen anlar diye.

konu buraya nasıl geldi takip edemedim.
türklerden başka hamileyken midesi bulanan başka millet kadını yokmuymuş?

Vallahi isteyen inanır isteyen inanmaz, ben bunca sıkıntıyı çekiyorsam insan olan anlar anlamayanlar da çevremde dolaşmasın gölge etmesin. Kimse hasta gibi dolaşmaz ortalıkta isteyerek, hoşgörüsüzlük ve eza etmek konusunda nirvana bu toplum. Bisikletle doğuma gidiyorlarmış da sepete bebeği koyup dönüyorlarmış Bunu yazan şahıs siz o şekilde gidersiniz tutanınız yok.

senin gözlerin yanlış görmüştür

Giderken bize bir selfieee lütfen demeyi unutmuşsun

Valla ben eşimin ağzını payını verdim kızlar hala da söylerim o ütü mevzusu benm içime çok dokandı gerçekten
Şimdi anasının yanına bile gidemiyor korkusuna beni o halde gördüğü için

Bu kadar rahat biri değil kesinlikle. Şuan onu anne babasına rezil ettiğimi düşündüğü için aramıyor

Kuzum ne rezilliği var bunun ben onu anlamadım adam resmen annesinin dolduruşuna gelmiş senin aileni aradı mı peki bayramlaşmak için

Birde gerçekten seni otobüse bindirmesi yanlış ben sinirden arardım yada mesaj atardım babalığından adamlığına kadar terbiyemi zorlardım sabrına hayran kaldım bunu da söylemek istedim..

konu buraya nasıl geldi takip edemedim.
türklerden başka hamileyken midesi bulanan başka millet kadını yokmuymuş?
İlk Sayfa da yazıyor yalnış hatırlamıyorsam sanki dünya da bir tek biz turkiyede ki kadınların midesi bulanıyor etrafımızda ki herkesi bezdiriyormusuz. Ne desem bilemedim tek tek bütün dünya kadınlarını kontrol edip analiz edip yorumlamislar bu nasıl bir düşünce çözemedim.

Her milletten hamile bulmaları da ilginç ötesi ben eltim için kızlar dedim ki hamilelikte bacak ağrısı olur mu şuan 10+2yim kisten dolayı bacağım uyuşuk toplalladığım oluyor

Eşiniz,önceki konularınıza da göz attım ve anladığım şu;problemli biri.Sizin ve bebeğinizin sağlığı açısından gebelik döneminizi ailenizin yanında geçirmeniz en sağlıklısı olur gibi duruyor.Kayınvalide meselesi sanki bardağı taşıran son damla olmuş gibi

O bana kes sesini diye bağırınca bende ona bağırdım ya ondan rezil etmişim. Benim ailemi zaten bu olaydan önce aramıştı. Akşam ben babamı arayıp beni otogardan alır mısın dedikten sonra babam onu arayıp noldu demiş. Ailemin yanına gidicem dedi bekle birlikte gidelim dedim beklemedi demiş tamamen yalan. Otogarda da o kadar nefret doluyken aramak gelmedi zaten içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…