Konudan cok yapilan yorumlara yorum yapmak gerekiyor.
Aci esigim yuksektir, ama buna ragmen o bulanti, tiksinti hissini hamileligimin 6. Ayina kadar yasadim. Cikolata kokusu bir insanin midesini kaldirabilir mi? Yada kahve ki deli gibi kahve icerim. Neden biz Turklerde boyle bilemiyorum, Belki bir Ingiliz yada Alman olsaydim havasi suyu illaki bir seyi etkiler bunlari yasamama engel olabilirdi ahahah
Yapmayin bunu, kimse kimseyi bir baskasiyla kiyaslayamaz, ozellikle hamilelik konusunda.
Bende son ayima kadar calistim, is arkadaslarim bile o kadar ozveriliydi ki yanimda kahve dahi icmezlerdi onlardan boyle bir beklentim olmamasina ragmen. Yemege inemezdim yemekhane koktugu icin, ahcimiz tost yapar gonderirdi. Guzel degil mi bunlar, onemsemeleri anlayislari.
Neymis kadin yemek yapmasinmiymis. Yapsinda evet sabahin 6 sinda tavuk da haslamasin bir zahmet. Su halimle bile kalkar ne bu koku diye soylenirim.
Konuda korkunc bir es var.
Hamile karisini almis otogara birakmis, sebebi de midesi cok bulaniyor, cekemiyorum akavsvdb
Iyi yapmis diyerek destekleyen yorum sahiplerine de buradan sesleniyorum :) Tas gibi saglam durun bu hayatta. Bir gun bir yerde olmaz ama oldu diyelim, guclu olamaz az biraz yamulursaniz kendi paketinizi kendiniz yapiniz. En azindan sevgili eslerinizi ponciklerinizi ugrastirmamis olursunuz.