Kayınvalide evinde kavga

Her milletten hamile bulmaları da ilginç ötesi ben eltim için kızlar dedim ki hamilelikte bacak ağrısı olur mu şuan 10+2yim kisten dolayı bacağım uyuşuk toplalladığım oluyor :KK12:
Evet evet gördükleri 1 2 kadını örnek veriyorlar vallahi keşke ben de gidip doğurup gelsem çok isterim ama olmuyor işte kimse o sıkıntıları çekmek istemez ki bunun adına premses sendromu diyor bazıları çok gülünç ne diyeyim ki anlatsan da anlamazlar yasamamışlar çünkü!

Eşiniz,önceki konularınıza da göz attım ve anladığım şu;problemli biri.Sizin ve bebeğinizin sağlığı açısından gebelik döneminizi ailenizin yanında geçirmeniz en sağlıklısı olur gibi duruyor.Kayınvalide meselesi sanki bardağı taşıran son damla olmuş gibi
Ailemin yanında geçirmem maalesef mümkün değil işten o kadar izin alamam

İlk Sayfa da yazıyor yalnış hatırlamıyorsam sanki dünya da bir tek biz turkiyede ki kadınların midesi bulanıyor etrafımızda ki herkesi bezdiriyormusuz. Ne desem bilemedim tek tek bütün dünya kadınlarını kontrol edip analiz edip yorumlamislar bu nasıl bir düşünce çözemedim.

bak sen şu türk kadınlarına zorla kendilerini kusturuyorlar demek cık cık cık:KK53:

O bana kes sesini diye bağırınca bende ona bağırdım ya ondan rezil etmişim. Benim ailemi zaten bu olaydan önce aramıştı. Akşam ben babamı arayıp beni otogardan alır mısın dedikten sonra babam onu arayıp noldu demiş. Ailemin yanına gidicem dedi bekle birlikte gidelim dedim beklemedi demiş tamamen yalan. Otogarda da o kadar nefret doluyken aramak gelmedi zaten içimden

Kes sesini diye bağırmış zaten karşılık vermen zoruna gitmiş çünkü annesi ya biraz erkeklik egosunu okşamanı istemiş beyin sanırım

Ailene yalan söylemesi hoş değil tabiki anlatsaydın doğrusunu gelip alması o kdr kolay olmasın Bi zahmet
Ben kayınvalide ye de bağırdım yeri geldi eşime de bağırdım onların yanında fakat şuan da pişmanlık duyuyorum açıkcası ne gerek var otur evinde kavganı yap o annesinin yanında egosunu okşasın diyorum çünkü o odaya girince burnundan getiriyorum Bi dahakine kaşımdan gözümden anlıyor
Tabi ki burda seni suçlamıyorum haklısın sonuna kdr seni otogara yalnız bırakması çok büyük bir hata eve nasıl döneceksin para verdi mi bunu görmedim ben hiç

Ailemin yanında geçirmem maalesef mümkün değil işten o kadar izin alamam
Çalışıyorsanız çok doğru.Ancak eşinizle ilgili bir gerilim var çünkü çözüm bulmak yerine olayı iyice karmaşık hale getirmiş sonuçta durumunuzu en iyi kendiniz tartabilirsiniz.

Evet evet gördükleri 1 2 kadını örnek veriyorlar vallahi keşke ben de gidip doğurup gelsem çok isterim ama olmuyor işte kimse o sıkıntıları çekmek istemez ki bunun adına premses sendromu diyor bazıları çok gülünç ne diyeyim ki anlatsan da anlamazlar yasamamışlar çünkü!

Şey şuanda bende premses sendromu yaşıyorum ve mutluyum bozan yakarım 
Ağrım var kistim patlasa da ameliyata alsın dediğim an çok yoruldum gerçekten:KK34: yatağıma yatıp uyumak varken şuan ağrım vvar :KK34:

Son düzenleme:
Kes sesini diye bağırmış zaten karşılık vermen zoruna gitmiş çünkü annesi ya biraz erkeklik egosunu okşamanı istemiş beyin sanırım

Ailene yalan söylemesi hoş değil tabiki anlatsaydın doğrusunu gelip alması o kdr kolay olmasın Bi zahmet
Ben kayınvalide ye de bağırdım yeri geldi eşime de bağırdım onların yanında fakat şuan da pişmanlık duyuyorum açıkcası ne gerek var otur evinde kavganı yap o annesinin yanında egosunu okşasın diyorum çünkü o odaya girince burnundan getiriyorum Bi dahakine kaşımdan gözümden anlıyor
Tabi ki burda seni suçlamıyorum haklısın sonuna kdr seni otogara yalnız bırakması çok büyük bir hata eve nasıl döneceksin para verdi mi bunu görmedim ben hiç
Maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür param olduğunu zaten bilir ondan o konuda birşey demedi

Ya içimi dökmeye başlamışken gecenin bu saatinde bir de insan kendine kan sulandırıcı yapınca iyice herşey gözünden kayıyor daha birde 10 haftalığım 4. Haftam da dakikası dakikası iğnemi vuran Bn artık iğnemi vurmamak için bahane arar oldum heryer im mosmor kanı durdurmak ne mümkün zaten her gebelik bir olmuyor

Şey şuanda bende premses sendromu yaşıyorum ve mutluyum bozan yakarım 
Ağrım var kistim patlasa da ameliyata alsın dediğim an çok yoruldum gerçekten:KK34: yatağıma yatıp uyumak varken şuan ağrım vvar :KK34:
Geçmiş olsun canım her gebeliğin bir zorluğu var çok imrendim ben hiç sıkıntısız gebelik geçirip güle oynaya doguma giden kadınlara. Öyle olma için neler yapmazdım sanki bu halimizden zevk alıyormuş gibi genelleme yapılması çok can sıkıcı.

Bu durumun için doktor birşey önermesi mi zordur gerçekten benim de hep bacaklarım ağrıyor halen az yürüsem sızlıyor Allah sağlık sıhhat versin inşaAllah bir an önce iyileşirsin.

Geçmiş olsun canım her gebeliğin bir zorluğu var çok imrendim ben hiç sıkıntısız gebelik geçirip güle oynaya doguma giden kadınlara. Öyle olma için neler yapmazdım sanki bu halimizden zevk alıyormuş gibi genelleme yapılması çok can sıkıcı.

Bu durumun için doktor birşey önermesi mi zordur gerçekten benim de hep bacaklarım ağrıyor halen az yürüsem sızlıyor Allah sağlık sıhhat versin inşaAllah bir an önce iyileşirsin.

Kuzum dinleneceksin dedi yolculuğu bile yasakladı ağrın olursa bekleme gel dedi daha haftam küçük olduğu için belki kaybolur diyor ama 10 günde 2 cm büyümüş kerata bebekten büyük mubarek sol kalçam dan sol ayağıma kdr hissetmediğim oluyor o değil etine söylediğimi yaşıyorum işte konuşmamak bazen en iyisi sanırım burda atıp tutanları görücem ben

Zaten eve gitmeyi düşünmüyorum. Çalıştığım şehre yani evimizin olduğu şehre gidince uç beş gün bir kurumun misafirhanesinde kalmayı düşünüyorum

Ben açıkcası evden erkeğin gitmesi taraftarıyım gidecek biri varsa erkek olmalı bayan düzeninde kalmalı tabi bu benm şahsi düşüncem

Benim gebeliğim güzel başlamıştı. Sonradan mide bulantısı bir başladı ama herşeye sadece yemek değil şampuan duş jeli vs... Kaç kere doktora gittim bana serum bağlayın bu çocuk beslenemiyor diye. Doğumdan 2-3 hafta sonra iştahım yerine geldi. Tüm hamileliğim ögürerek geçti. Gece uyurken bile midem bulanıyordu. Doğuma giderken 10 kilo zayıflamış olarak gittim. Allah kimseye vermesin ama berbat bir psikoloji . Bu durumu bilmeyenler de boş boş konuşuyor burda.
Siz de bu hamilelik döneminde evinizden pek çıkmayın. İnsanlara da rahatsizlik vermeyin. Kurban bayramında heryerin kokucağı belli. Hem bir sürü parfüm sürmüş ya da terlemiş misafir geliyor. En iyisi mi evden hiç çıkmayın.

X