-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Aslında eğlenmiyor emin olunYaptığın tüm hakaret içerikli saçma sapan mesajları kibledim..komik.olduğunu ve üstün seviyede bir zeka ile laf soktuğunu sanarak gülücükler saçarak ve eğlenerek yazıyorsun ama inan gerçekten pacalarindan basitlik akiyor..
Şu an kk da rezil olanlar yarışması yapılsa inan sen ancak oranın birinci prensesi seçilirdin
Hani konunun prensesi olmuşum dediniz ya sen ve dostun..hah iste oldunuz şimdi tebrikler
Cok ezildim cok strese girdim sorma, senin gibi ciddiye almıyorum burayıAslında eğlenmiyor emin olun
İçinde yaşadığı stres ve ezikliği bu ifadelerle atıp karşındakinin canını yakmaya çalışıyor sadece
Ama laf sokabildiğini sandığı doğru
Yok ya eğlenme ifadesini bizi aklınca ciddiye almadığını göstermek için yaptığını da biliyorum.Aslında eğlenmiyor emin olun
İçinde yaşadığı stres ve ezikliği bu ifadelerle atıp karşındakinin canını yakmaya çalışıyor sadece
Ama laf sokabildiğini sandığı doğru
Ciddiye alacak daha önemli şeylerin vardır şimdi kesinCok ezildim cok strese girdim sorma, senin gibi ciddiye almıyorum burayıburdan ego kasıldıgını zannetigine gore baya bi ciddiye almıssın
Niye alindiniz ki? Size mi yazmisim iyi bakin bakalim. Ayrica cok hadsizsiniz. Siz kimsiniz de benimle boyle konusuyosunuz. Siz hic tanimadiginiz hamile bir insani kirarken iyi degil mi? Hadsiz yorumlarinizi otede yapin beni alintilamayin. Sabahtan beri herkese satasip durdunuz.Tüh senin suratına. Yemin ediyorum karşımda olsan senin suratına tükürürdüm. İnternette hic tanımadığın insanlara, tanısan da bişey farketmiyor bir insana nasıl insallah anne olamazsın duası edebiliyosunuz? Dua dönüp dolaşıp sahibini bulur. Kişiyi bulmasa da onun cocugundan, kardeşinden o dua bir yerden çıkar hiç merak etme.
Bence de gayet değdi, içimin yağları eridi adetaYok ya eğlenme ifadesini bizi aklınca ciddiye almadığını göstermek için yaptığını da biliyorum.
Aklı başında olgun kültürlü ve eğitimli bir kadın olmadığı o kadar belli ki..acınacak halde olduklarını bir o birde arkadaşı bilmiyorlar.
Bu iki seviyesiz yüzünden ban yemek kötü olacak ama değer bence))
Ciciş kardeşler, anasınıfı ogretmeniyim kreşlerde cok staj yaptım anaokulunda calısıyorum sizin gibisini gormedim. Onlarla iletişim kurmak daha kolayYok ya eğlenme ifadesini bizi aklınca ciddiye almadığını göstermek için yaptığını da biliyorum.
Aklı başında olgun kültürlü ve eğitimli bir kadın olmadığı o kadar belli ki..acınacak halde olduklarını bir o birde arkadaşı bilmiyorlar.
Bu iki seviyesiz yüzünden ban yemek kötü olacak ama değer bence))
Laf sokma gibi bir çabam yok deyip hemen altında laf sokmaya çalışmak]
Yahu ben laf soktugumu iddia etmiyorum ki laf sokma gibi bi cabam da yok size demekki laflar giriyo ki bilerek yaptıgımı sanıyosunuz
Ciciş kardeşler, anasınıfı ogretmeniyim kreşlerde cok staj yaptım anaokulunda calısıyorum sizin gibisini gormedim. Onlarla iletişim kurmak daha kolay
Tabi onlarla ıletişimin daha kolay olacak bu zeka ve seviye ile ne bekliyorduk ki]
Yahu ben laf soktugumu iddia etmiyorum ki laf sokma gibi bi cabam da yok size demekki laflar giriyo ki bilerek yaptıgımı sanıyosunuz
Ciciş kardeşler, anasınıfı ogretmeniyim kreşlerde cok staj yaptım anaokulunda calısıyorum sizin gibisini gormedim. Onlarla iletişim kurmak daha kolay
Hamilelik şikayeti derken lafı bize getirmişsiniz. Her zaman ettiğim bir dua var, kim benim hakkımda ne düşünürse Allah ona bin mislini versin. İyi düşünene kat kat fazlasını, kötü düşünene de kat kat fazlasını versin. Ettiğiniz dua ok gibi dönüp dolaşıp sizi bulur, canınızı yakar. İçiniz rahat olsun.Niye alindiniz ki? Size mi yazmisim iyi bakin bakalim. Ayrica cok hadsizsiniz. Siz kimsiniz de benimle boyle konusuyosunuz. Siz hic tanimadiginiz hamile bir insani kirarken iyi degil mi? Hadsiz yorumlarinizi otede yapin beni alintilamayin. Sabahtan beri herkese satasip durdunuz.
Anasınıfı öğretmenlerine bakıs acınız bu mu? Kucuk cocukların zeka seviyesinde oldugumuz için onlara egitmenlik yapıyoruz oyle mi, seviyenizi cok daha iyi belli ettiniz :) eğitim ve kültür seviyeniz yerlerde yazıkTabi onlarla ıletişimin daha kolay olacak bu zeka ve seviye ile ne bekliyorduk ki
Ay yeter cidden ana okulu öğretmeni olmanada ayrı üzüldüm zavallı çocuklar eğitmen diye kimlerin ellerine düşmüş
Yazık..
Yok bu sadece sizin için geçerliydi..iletişim dedin ya ondan.Anasınıfı öğretmenlerine bakıs acınız bu mu? Kucuk cocukların zeka seviyesinde oldugumuz için onlara egitmenlik yapıyoruz oyle mi, seviyenizi cok daha iyi belli ettiniz :) eğitim ve kültür seviyeniz yerlerde yazık
+1000000Ne kadar çirkin şeyler yazılmış böyle. Ve inanılmaz bir saldırı olmuş, resmen midesi bulanan tüm hamilelere bin türlü laf söylenmiş, hattta en son kayınvalide ve eşten yarası olanlar böyle yapıyor bile denmiş ya pes.
Eşim hamileliğimden önce de şimdi de hep destekti bana ama hamileliğimde ekstra destek oldu saolsun. Ramazan’da mide bulantısından mutfağa girip ona iftar hazırlayamadığım zamanlar oldu, işten geldi yemek yaptı kendine de bana da. En azından Allah rızası için premseslik yapmam o yemeği hazırlardım dimi elimde olsa? Demek ki değildi.
Daha bu sabah denizde midem bulandı kusarak çıktım. Kumda da devam etti üstelik. Eşim hem pisliğimi temizledi, hem eve geldiğimden beri yatırıyor beni. Kayınvalidem de bazı konularda kızsam da bu konuda çok destek bana. Onlara gideceğimiz zaman arayıp sorar şu yemekleri yapsam miden bulanır mı diye. Yani ne kocadan ne kayınvalideden yaram yok. Sadece bu haftaya rağmen hala mide bulantısı çeken bir hamileyim. Yaşamayan bilmez neyin ne kadar zor olduğunu, anca böyle boş boş konuşur.
“Doktora söyle ilaç versin” diyorsunuz. Bana vermedi doktor ilaç. Yapacak bişey yok. Günde birkaç kere kussan bişey olmaz, sağlığına engel değil bu durum, veremem ilaç dedi.
“Gitmeseymiş madem” diyorsunuz. Belki kocası zorladı, sordunuz mu hiç? Adam hamile kadını tekmelediyse buna da zorlayacak biridir belki.
“Ben olsam gitmem evimden dışarı çıkmam” diyorsunuz. Ben 8 haftalık hamileydim görümcem ölü doğum yaptı, gitmek zorunda kaldım. Siz nerden biliyorsunuz böyle zorunluluklar yaşamayacağınızı?
“Büyük konuşurum başıma gelmez” diyorsunuz. Kimle anlaşma yaptınız? Hadi siz evden çıkmadınız diyelim, belki eve size misafir gelecek olanlar yemek yapacak siz yapamayınca, şu yemeği yapma demeyecek misiniz yani?
Kimisi daha nişanlı bu kadına bunca laf söyleyenlerin, kiminin çocuğu yok. Ya da hamileliği çok kolay geçmiş. İnsan korkar ya başıma gelir belki diye. İnsaf, gerçekten insaf. Sizden kimse kadına premses muamelesi yapmanızı istememiş de kadın tekme yemiş diye oh olsun diyen, kocası eşya gibi terminale bıraktı diye hak etmiş diyen de iyi niyetli hemcinslerim olamaz. Allah ıslah etsin sizleri.