- 13 Temmuz 2018
- 127
- 109
- 31
-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Artık prenses triplerine girebilirim konunun prensesiysem, ayh camı acın midem bulanıyorKonunun içerik prensesi değil o, 100 mesajdan fazla mesaj yazınca site tarafından verilen genel bir ödül. Hay allah seni ya ne güldüm
Hicbir zaman yapmam dediğim şeyi yapmadım kararlarım düşüncelerim nettir prenses edalarına girmem diyorum büyük de konusurum, zaten karakterime ters :) konu sahibi karnını tutup yürüyenlerden tahminimceYine beni alıntılamışsınız, cok sevdiniz heralde beni :))
Gittikçe çirkinleşiyorsunuzEvet ben kadının oncesini değerlendirmek için konularına baktım. Hamile olduğunu ogrendiğinden gün nazı prenses edaları başlamış bikere. Yok annem haberi aldıgında cok sevinmedi babama soylemedi ühühüh. Ve kayınvalidesinin daha içten sevindiğini, onu arayıp bulantılarının olup olmadıgını sorduğunu öz annesinin bunu yapmadığını yazmış. Kayınvalidenin kızartma olayını da kasten yapmadıgını anlıyorum. Kocasına alttan alttan ayh annende sabahın 6sında tavuk yapıyo ayh kızartma yapıyor ayh inadıma diye dırdırlanıyor. Üff çok itici.
Zaten konu sahibinden çok senin prenses tavrını görüyoruz maşallah. Hiç susmadın. Bütün ilgiyi üstüne çektin. En güçlü benim, ben kimseye naz yapmam vs diye diye ilgi odağı oldun. Ne kadar tezat değil mi?Artık prenses triplerine girebilirim konunun prensesiysem, ayh camı acın midem bulanıyor
Prenses edalarına girmem demek güclüyüm demek mi, sizde baya bir prensessiniz anlasılan :)hanfendi kadının doğası bu zaten. erkeklerden ayıran önemli bi unsurdur hassas oluşumuz. ki hamilelik.. hormonlar tavan? ne kastınız ben çok güçlüyüm diye..maşallah amerikan güreşçileri gibisiniz mi diyelim ne diyelim
burda ilgiyi üstüme çeksem ne olacak, kişi kendinden bilir. Saatlerdir avukatlıgınızn sebebi buysa demekkiZaten konu sahibinden çok senin prenses tavrını görüyoruz maşallah. Hiç susmadın. Bütün ilgiyi üstüne çektin. En güçlü benim, ben kimseye naz yapmam vs diye diye ilgi odağı oldun. Ne kadar tezat değil mi?
O sizin çirkin bakışınız :)Gittikçe çirkinleşiyorsunuz
Günaydın. 12 haftalık hamileyim. Annemlerden de kayınvalidemlerden de ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Arefeden bir gün önce kayınvalideme gittik bayramın ikinci günü de annemlere gidecektik. Kayınvalidem sürekli hergün kızartma yapan sabah 6 da tavuk haşlayan birisi. Konuşurken miden bulanıyor mu demişti bende çok bulanıyor evde yemek bile doğru düzgün yapamıyorum genelde kahvaltılık tarzı yiyoruz sadece öyle bulanmıyor kızartma filan hiç yapamıyorum demiştim. Gerçekten de öyle hepsi doğru. Bunu konuştuktan iki saat sonra kalktı kızartma yapmaya başladı ve mutfağın kapısı filan açık bütün ev koktu midem bulandı. Eşime yalnızken çok kötü midem bulandı keşke biz gidince kızartma yapsaydı dedim. Ertesi gün sabah 6 da ocağa tavuk haşlamaya koydu. O saatte o kadar kötü koktu ki anlatamam. Eşime tavuğu sonra yapsa olur mu dedim çok kötü koktu dedim. Eşim sonra yap midesi bulanıyor dedi altını kapattı ocağın ama o saate kadar felaket koku sardı evi. Sonra dün bayram gezmesi yapıyoruz tabi her yer et kokuyor. Gezip geldik kayınvalidem de hem et ayıklıyor hem pişiriyor. Kötü koktuğu için mutfağa hiç girmeden direk oturma odasına girip kapıyı kapattım koku gelmesin diye. Bir süre sonra odaya eşimle KV geldi. Eşim KV nin yanında kokuyorsa kokuyor tek hamile sen değilsin bütün hamilelere kokuyor ama kimse şikayet etmiyor dedi. Etmediğini nereden biliyorsun beni Anlamıyorsun midem çok bulanıyor dedim. Sonra KV odadan çıktı bu tekrar söylenmeye başladı ben cevap verince de kes sesini diye bağırdı bana. O bağırınca bende bağırdım. Sonra topla valizini seni otogara bırakıcam dedi topladım beni otogara bıraktı gitti. Bende annemlere geldim. Arkadaşlar gerçekten midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı ürünleri hariç hiçbir şey yiyemiyorum ve kokuya gelemiyorum. Otogara giderken de sürekli bağırdı. Ben onu anne babasına rezil etmişim o da beni herkese rezil edecekmiş anne babasını üzmüşüm o da benimkilere çok kötülükler yapacakmış. Ben midem bulanıyor diye yalan söylüyormuşum tek hamile ben değilmişim. Benden başka kimse böyle değilmiş. Dilim çok uzamış o dilimi kesmesi gerekiyormuş. Ne yapayım ben şimdi? Şuan annemlerdeyim. O nerede bilmiyorum. Aynı durumda mide bulantısı olayında sizin Eşiniz de böyle mi tepki verirdi ne yapardı erkekler genel olarak böyle mi acaba.
Ekleme: bazı hususlar yanlış anlaşılmış sanırım.ben kimseye yemek yapmasın demiyorum. Tabiki yapacak. Ama az kokan yemekler yapabilirdi. Kızartmanın nasıl koktuğunu hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde tavuk haşlamasının da. Ayrıca dikkatinizi çekerim tavuk haşlaması sabah 6 da yapılıyor. Sabah o saatte tavuk haşlanır mı heleki hamile varken.
Ayrıca gezmekten geldiğimizde et ayıklar ve pişirirken kokuyor filan demedim. Sadece odaya gidip kapıyı kapattım eşim buna kızdı.
Bırak yahu resmen egonu tatmin ediyorsun saatlerdir. Başka kadınları aşağılayınca bir halt mı oldun sandın kendini?burda ilgiyi üstüme çeksem ne olacak, kişi kendinden bilir. Saatlerdir avukatlıgınızn sebebi buysa demekki
Şu konuyu şaşkınlıkla takip ediyorum.
Kadın kadının dostu olmalı, kurdu değil.
Prenses edalarına girmem demek güclüyüm demek mi, sizde baya bir prensessiniz anlasılan :)
Evet avatarımdaki martıya ego kasıyorum cok mantıklıBırak yahu resmen egonu tatmin ediyorsun saatlerdir. Başka kadınları aşağılayınca bir halt mı oldun sandın kendini?
Gayet rahatım, eşime her türlü nazımı geciriyorum. Baskasına nazlanmay gerek duymuyorum böyle iyitabiki..narinim. nazlıyım :) kadın olmak böyle birşey..kendinizi bu kadar kasmayın
Anonim olunca ego yok mu oluyor sence?Evet avatarımdaki martıya ego kasıyorum cok mantıklı
hormonların yükselmesiyle gelişen duygusal ruh hali bazen eş dost tanımıyor. yolda gördüğün bir kediye bile ağlayabiliyorsun. insanız,kadınız. anlatabiliyorum umarımGayet rahatım, eşime her türlü nazımı geciriyorum. Baskasına nazlanmay gerek duymuyorum böyle iyi
Ahahaah bak bu espiri iyiydi, tam kreş seviyesidurmagogebakalim ve elaide siz ikiniz şu meşhur cicis kardeşlere benziyorsunuz.Hem bakış açısı hemde yaptığınız ilkokul seviyesi elestri ve sözde esprilerle..sahiden ya insanlar çift yaratılmış derlerdi de inanmazdim