Kayınvalide evinde kavga

hanfendi kadının doğası bu zaten. erkeklerden ayıran önemli bi unsurdur hassas oluşumuz. ki hamilelik.. hormonlar tavan? ne kastınız ben çok güçlüyüm diye..maşallah amerikan güreşçileri gibisiniz mi diyelim ne diyelim

Gittikçe çirkinleşiyorsunuz

Artık prenses triplerine girebilirim konunun prensesiysem, ayh camı acın midem bulanıyor
Zaten konu sahibinden çok senin prenses tavrını görüyoruz maşallah. Hiç susmadın. Bütün ilgiyi üstüne çektin. En güçlü benim, ben kimseye naz yapmam vs diye diye ilgi odağı oldun. Ne kadar tezat değil mi?

Prenses edalarına girmem demek güclüyüm demek mi, sizde baya bir prensessiniz anlasılan :)

burda ilgiyi üstüme çeksem ne olacak, kişi kendinden bilir. Saatlerdir avukatlıgınızn sebebi buysa demekki

Iki gun idare edilirdi, cok abartmissiniz.
Bayram ziyaretinde baska evlerde sanki yemek et vs kokmuyordu.
Heryerde gezip kv nin evinde kapilar kapatmalar, bildigin pis hissedirmissiniz kadina kendini.
Balkona ciksaydiniz cok bunaldiysaniz.
Benimde en nefret ettigim sey kapi baca kapatilmasidir.

Esinin yaptigi hos degil fakat kim olsa tepki gosterirdi.

Bide esiniz araciligiyla habire msj yollayacaginiza, annecim biraz midem bulandi, sana yardimci olamicam, temiz hava alsam iyi olur diyemediniz mi?
Hataniz cok.

burda ilgiyi üstüme çeksem ne olacak, kişi kendinden bilir. Saatlerdir avukatlıgınızn sebebi buysa demekki
Bırak yahu resmen egonu tatmin ediyorsun saatlerdir. Başka kadınları aşağılayınca bir halt mı oldun sandın kendini?

Sana piremses diyenlere de takilma tatlim. Oluyor yani oyle abartili durumlar.
Hamileligimin ilk 4 ayi agresif bir mide bulantim vardi. Yemek yapamiyordum hep kahvalti tarzi... Bimden A 101 den tiksinmistim mesela. O karton kutularin kokusunu o kadar siddetli aliyordum ki bogurerek zor atiyordum kendimi disari. Simdi gecti normal her sey. Bununla ilgili bir yazi okumustum. İlk uc ay organ gelisimi acisindan kritik. Alerjidir hastaliktir annenin gecirmemesi gerek. Vucut kendini korumaya aliyor komplike gidalar yememek adina. Daha duz siradan bir beslenme. Bebegi riske atmamak.
Olaylar soguduktan sonra al karsina guzel guzel anlat naz yapmadigini kendini kotu hissettigini onlardan anlayis bekledigini.
Normal zamanda kışt dediginde 3 Metre kacan tavuklar bile civciv beklerken gogh gogh saldirganlasiyor. Degisiyor dogamiz. Anlat boyle.

Gayet rahatım, eşime her türlü nazımı geciriyorum. Baskasına nazlanmay gerek duymuyorum böyle iyi
hormonların yükselmesiyle gelişen duygusal ruh hali bazen eş dost tanımıyor. yolda gördüğün bir kediye bile ağlayabiliyorsun. insanız,kadınız. anlatabiliyorum umarım

Ahahaah bak bu espiri iyiydi, tam kreş seviyesi Bakış açısı demişken, kayınvalide ve eşi değilde gelini suçladık diye kv ve eşten yarası olanlar gocunup hücum etmis, şaşırdım mı hayır burda hep olan bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…