Kayınvalide evinde kavga

ahaha yahu sizinle konum kapandi benim, niye takildiniz bana? anlamadim? konular uzerinden yaptigim yorumlar sebebiyle verdiginiz tepkiyi kisisellestiriyosunuz, beni akliniz sira cok acayip bi karaktere burundurmeye calisiyosunuz. sosyal medya da linc ettiginiz unlulerle mi karistirdiniz acaba beni? hayirdir ahaha! bu davranisiniz kimin hangi seviyede oldugunu gayet acik ve net gosteriyor. ne bu konuyu nede konu sahibini bana aklin sira beddua ettikten sonra ciddiye alamiicam artik. sizin bu yorumunuz sence benim umrumda mi? cidden merak ederek soruyorum. hani aklin sira su anda ne yaptiniz, beni kirdiniz mi? uzdunuz mu? kotu hissettigimi mi dusundunuz?

her turlu duygumu ve hissimi, derdimi kederimi ve mutlulugumu paylasmaktan cekinmiyorum. bu sizi gercekten cok rahatsiz etmis, uzuldum adiniza inanin.

Zaten banlanacağım, rahat rahat sormak istiyorum. Sen salak mısın? Sana bekarım dedim, hatta ilişkim bile yok şuan. Burada konuştuğun kimin kv ve eş yarası var? Neye dayanarak söyledin bunu? Ortaya manasız varsayımlarını atıp bir de onlara inanıyorsun ya
Valla ben sana 10 gömlek fazla gelirim. Seni fazla bile kale aldım.

Tatlım bak anlaman için tane tane yazacağım yine anlamazsan bu senin sorunun ok?
Hicbirimizin kv yada eşle ilgili yarası olduğu için değil hamile bir kadına zor anında acımayıp kapı dışarı edildiği ve hakaret edildiği için karşıyız bu duruma.yani o yüzden konu sahibini hakli buluyoruz.Bir çeşit empati de diyebiliriz buna.
Ama sen ve empatiden yoksun diğer can dostun nedense kadını plemses olmakla suclayip yetmez gibi kocasının yaptığı iğrenç davranışı savunmakla bizi şoka sokuyorsunuz..
Gerçi ben şok durumlarını geçtim.. nasıl bir karaktere ve zeka seviyesine sahip olduğunuz ortada..))

Kendi saçma varsayımlarına inanipta birde üstüne benim adıma üzüldün ha?şurada üzülmen gereken kişi konu sahibi ben değilim.ve bir saattir bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Ama yok nato kafa nato mermer..

Yok canım, ben salak değilim de sende var sanırım. klavye basına gecmis, ben sana 10 gomlek fazla gelirim diyor. Bu seviyede insan gorsem sokakta kaale almam klavye basından adam oldu :) kale alıyomuşsun bu arada beni, kale alınmaz kaale alınır. :))) evlenmeyi düşünmüyorum diyorsun da kim napsın seni

vay efendım bisikletle doğuma gitmişler de vay efendim hamileyken kurban etini lime lime doğramış da. ya siz iyi misiniz? her hamile kadın günlük yaşamında yaptığı şeyleri hamileliğinde yapacak diye kural mı var. insan yaşam standartını kendisi belirler biraz da..zorlu bir hamilelik sürecini (bana göre) siz tercih etmişsiniz. bunu da burada övüne övüne anlatıp konu sahibine taş atıyorsunuz. pamuklara sarılan kadınlar veya bunu arzulayan kadınlar tuhafınıza gitmesin

Yok bebeğim. Milyarıncı kez cahilliğini düzeltiyorum ama, kaale diye bir kelime yok. http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&view=yanlis&kelimez=215 Bak buradan aydınlan.
Zekada merhamette sıfırsın, sen evleniyorsan herkes evlenir

Tatlım, sen benim karakterimi ve zeka seviyemi burdan analiz edemezsin. Ha burdan yaptıgımız analizlere göre konusacaksak bende yaptım analizimi. Beyin yaşı sıfırın altında, evlenecek görünümde olup ama asla o seviyeye gelemeyen, kv alerjili tipik gelin

Bu yorumu yazanin bir kadın olduğuna asla inanmıyorum..ve seni kibliyorum erkek üye olarak.@mune..

Oha evde kalmışım diyorsun yani koca bir kahkaha bırakayım şuraya dur ..
Yaptığın analizi sevsinler senin yahu)))

Yorumlarin nazilarina sastim kaldim. Konu sahibi cok cok bazli bir insan bile olsa bundan size ne? Hadi yorum yapacaksinizi illa ki bunu karsidaki insani kirarak yapinca elinize ne geciyor? Belli ki sizin esleriniz size 5 kurusluk deger vermiyor. Ben zaten soyleyim boyleyim diyerek kendinizi kandirmaya baslamissiniz. Allah buyuk. Umarim sizin gibi art niyetli insanlar hic hamile kalamaz. Boylelikle kimseye hamilelik sikayeti yapamazsiniz.

Tüh senin suratına. Yemin ediyorum karşımda olsan senin suratına tükürürdüm. İnternette hic tanımadığın insanlara, tanısan da bişey farketmiyor bir insana nasıl insallah anne olamazsın duası edebiliyosunuz? Dua dönüp dolaşıp sahibini bulur. Kişiyi bulmasa da onun cocugundan, kardeşinden o dua bir yerden çıkar hiç merak etme.

tatlım evlenecek goruntudesin fakat zeka yasın sıfırın altında pazardan aldım 20lik eve geldim sıfırın altında hesabı olmus
Yaptığın tüm hakaret içerikli saçma sapan mesajları kibledim..komik.olduğunu ve üstün seviyede bir zeka ile laf soktuğunu sanarak gülücükler saçarak ve eğlenerek yazıyorsun ama inan gerçekten pacalarindan basitlik akiyor..
Şu an kk da rezil olanlar yarışması yapılsa inan sen ancak oranın birinci prensesi seçilirdin
Hani konunun prensesi olmuşum dediniz ya sen ve dostun..hah iste oldunuz şimdi tebrikler

bizim ülkemizdeki kadar hamileliği abartan başka bir ülke yoktur bune böyle allahaşkına evleniyorsunuz kayınvalideye sarıyorsunuz olmadı kocaya helebirde hamileyseniz yandı herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…