-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Konu sahibini kocası daha önce hamileyken tekmelemiş. Kimi savunduğunuza dikkat edin derim.konuyu benim uzerimden kisisellestiren sizdiniz dikkatinizi cekerim. herneyse gecelim oralari madem.
hicbir zaman bir koca hamile karisini durduk yere otogara goturup birakmaz bayram gunu. konu sahibi kendisi anlatiyor zaten adama yaptigi dirdirdan. annene soyle sunu yapmasin, annene soyle bunu yapmasin. e bi zaman sonra insanin tahammulu kalmaz dogal olarak. adaminda demekki tahammulu oraya kadarmis, ve tepkisi bu sekildeymis. konu sahibi bana kendini aklamaya calisiyormus gibi geldi ama mesela hic kendi ailesinin bu konu hakkindaki fikrini belirtmemis. neden? kizlarini hakli bulsalardi eminim o konuyada degenirdi. deginmedigine gore anlatmadigi bazi seylerde var.
ayarini kacirmiicaksin. her konuda ayarli davranacaksin bence. ayarini kacirmis konu sahibi.
Araması eşim bende aramadımEşinize aradı mı ne oluyor şuan merak ettim
konuyu benim uzerimden kisisellestiren sizdiniz dikkatinizi cekerim. herneyse gecelim oralari madem.
hicbir zaman bir koca hamile karisini durduk yere otogara goturup birakmaz bayram gunu. konu sahibi kendisi anlatiyor zaten adama yaptigi dirdirdan. annene soyle sunu yapmasin, annene soyle bunu yapmasin. e bi zaman sonra insanin tahammulu kalmaz dogal olarak. adaminda demekki tahammulu oraya kadarmis, ve tepkisi bu sekildeymis. konu sahibi bana kendini aklamaya calisiyormus gibi geldi ama mesela hic kendi ailesinin bu konu hakkindaki fikrini belirtmemis. neden? kizlarini hakli bulsalardi eminim o konuyada degenirdi. deginmedigine gore anlatmadigi bazi seylerde var.
ayarini kacirmiicaksin. her konuda ayarli davranacaksin bence. ayarini kacirmis konu sahibi.
Siz hamile kalınca öyle yapın tamam mıÇok ayıp etmissiniz bence esininizin dediği gibi tek hamile siz değildiniz bu hamilelik olayını biz türkler fazla abartıyor. Siz yerinizde olsam kusmaktan ölsem bile 2 gün dayanırdım. Odanıza çıkıp camları açıp dinlenebilirsiniz.Esinizi gerçekten ailesine rezil etmişsiniz
ailen ne diyorAraması eşim bende aramadım
Pardon, siz kimsiniz de bana vicdansız diyebiliyosunuz? Kurduğum 2 cümleye dayanarak mı hayırdır? Ki vicdanımın konu sahibine ne gibi faydası olacak. Sizin vicdanınız sabahın 6sında kv evine gidip ocaktan tavuğu falan indirir umarım da işe yarar :) Klavye başında ah yazık canım sana, pis kaka kayınvalide diyince siz vicdanlı oldunuz oyle mi. Kadın unutmuş 2 saat sonra kızartma yapmış olabilir, adı kayınvalide diye tek taraflı dinleyip camur atmaya gerek yok. Kadın konu acsa neler yakınacak belki de.
Hanımefendi sizin amaç nedir? İnşallah kayın vali denizden bunların kat kat fazlasını görürsünüz. Şimdi nişanlısınız her şey güzel geliyor. Evleninde 3 5 sene sonra yazın. Ayrıca geçirdiğiniz hamilelik tecrübesi yok. Bilmediğiniz şeylere yorum yapmayın bence.
hahah hamile kalma kismina koskocaman bi amin! mide bulantisinida bi sekilde idare eder sineye cekerim. raziyim.Bu kadar büyük konuşuyorsunuz ya inşallah aynı şeyler ne eksik ne fazla dizinde başınıza gelirde o zaman anlarsınız bir erkeğin hamile karısına bunları yapabildiğini. Ayrıca oh iyi olmuş diyenler, adamın üstüne gitmişsin diyenler hangi kafadasınız bilmiyorum ama bir kadın kadına bunları diyorsa yazıklar olsun o kadına.
adami bu konu uzerinden hakli buldum, tekmeleme olayindan haberim yok, kaldi ki konu sahibi madem kabul ediyo bi sekilde, bize ne oluyo ki?Konu sahibini kocası daha önce hamileyken tekmelemiş. Kimi savunduğunuza dikkat edin derim.
Amma bedduacıya çattık.hahah hamile kalma kismina koskocaman bi amin! mide bulantisinida bi sekilde idare eder sineye cekerim. raziyim.
ama bicok bayaninda soyledigi gibi, insallah aklim ozamanda yine biraz mantikli calisirda kimselere rahatsizlik vermem.
akliniz sira beddua edisinizide hormonlariniza baglayarak umursamiicam.
bi erkek oldugumu dusundum de, hatta kocasi. aman Allah'im.Amma bedduacıya çattık.Dokundugun anda evlere ateşler salıyor prenses
Ne demek bize ne oluyor? Kadına şiddete susalım mı yani, bize ne mi diyelim? Elimizden geleni yapacağız tabi ki şiddete karşı!adami bu konu uzerinden hakli buldum, tekmeleme olayindan haberim yok, kaldi ki konu sahibi madem kabul ediyo bi sekilde, bize ne oluyo ki?