Kayınvalide evinde kavga

yahu çok ayıp..burada hamile bir bayan derdini açmış 15 sayfadır premses aşağı premses yukarı diye darlamışsınız. düşüncelerinizi kanıtlayacağınız hatta günlük hayatta yaşamış olduğunuz bazı eziklikleri atabileceğiniz başka sayfalar bulun. ne bu öfke,ısrar? sahiden!

Ne demek bize ne oluyor? Kadına şiddete susalım mı yani, bize ne mi diyelim? Elimizden geleni yapacağız tabi ki şiddete karşı!

Bu konuda bir şey bilmediğinizden haklı buldunuz ben de onu söylüyorum. Kadın hak etmiş adam iyi yapmış diyorsunuz ama adam normal biri değil. Kadının davranışlarını da belki öncesine bakarak değerlendirmek gerek anladınız mı :KK66:

Evet ben kadının oncesini değerlendirmek için konularına baktım. Hamile olduğunu ogrendiğinden gün nazı prenses edaları başlamış bikere. Yok annem haberi aldıgında cok sevinmedi babama soylemedi ühühüh. Ve kayınvalidesinin daha içten sevindiğini, onu arayıp bulantılarının olup olmadıgını sorduğunu öz annesinin bunu yapmadığını yazmış. Kayınvalidenin kızartma olayını da kasten yapmadıgını anlıyorum. Kocasına alttan alttan ayh annende sabahın 6sında tavuk yapıyo ayh kızartma yapıyor ayh inadıma diye dırdırlanıyor. Üff çok itici.

Ne demek bize ne oluyor? Kadına şiddete susalım mı yani, bize ne mi diyelim? Elimizden geleni yapacağız tabi ki şiddete karşı!

Bu konuda bir şey bilmediğinizden haklı buldunuz ben de onu söylüyorum. Kadın hak etmiş adam iyi yapmış diyorsunuz ama adam normal biri değil. Kadının davranışlarını da belki öncesine bakarak değerlendirmek gerek anladınız mı :KK66:
yahu kadin adami affetmis, istersek yirtalim bi tarafimizi. ben siddetin fizikselinede piskolojiginede sonuna kadar karsiyim, ki piskolojik siddete madur kaldigim bir evlilik gecirdim. yani emin olun en az (!!!) sizin kadar bende bu duruma tepkiliyim. ama kimi kadin kabul eder, kimide acik yesilliklere salar o gudulecekleri ve gider (benim yaptigim gibi). ama kadin kabul ediyosa da durumu, ozaman ceksin. banane.

Hassasiyetlerin bu kadar yogunsa esinle konusup gitmemeliydin hem yol sorun hem evinin konforunu yakalayamama.
Kv de sanirim fazla anlamiyor halden. Al simit koy cay yaninda peyniri oh mis. O bulantilari yasamayan bilmez.
Hamileye cocukluya kimse dokunmasin. Nasil rahat hissederlerse oyle kalsinlar.
Simdi gittin de daha mi iyi oldu.

Aklıma alt komşumuz geldi midesi bulanıyormuş yemek yapamıyormuş ama herşeyi yiyor Allah Allah dedim geçen gün tantuni yiyecekmiş 2 tane sipariş vermişler tantunici 2 tane getiremem diyince kocası adamla kavga etti. Ben komşuma bir şey için yardıma girmiştim arkama bu aradı geldi oturmaya başladı yanında diğer kanka komşu. Kadın diyor ki hadi gidelim bulaşık makinan yıkandı temiz onu boşalt bari akşam kocan gelince bir sürü iş yaptıracaksın bari makina boşalmış olsun . Budar diyor ki yok hiç boşaltmam valla çok dolu makina :KK45: hayır orada oturuyorsun başka bir komşuda otururken kalkıp diğer komşuya geldin ee demek iyisin :silah: onun geçmişini bilmesem inanacağım ama önceden de böyleydi bebekle alakası yok :-)
Yorumları okurken denk geldim de
Siz de baya hasetlenmişsiniz :KK70:
Erkekler içlerinden gelmeyen hiçbir şeyi yapmıyolar gördüğüm kadarıyla. Ne güzel işte helal olsun adama. Benim arkamdan da böyle sallıyolar kesin :)) ama tabi kıyamıyosunuz en çok siz seviyosunuz kocanızı :KK70:

Evet ben kadının oncesini değerlendirmek için konularına baktım. Hamile olduğunu ogrendiğinden gün nazı prenses edaları başlamış bikere. Yok annem haberi aldıgında cok sevinmedi babama soylemedi ühühüh. Ve kayınvalidesinin daha içten sevindiğini, onu arayıp bulantılarının olup olmadıgını sorduğunu öz annesinin bunu yapmadığını yazmış. Kayınvalidenin kızartma olayını da kasten yapmadıgını anlıyorum. Kocasına alttan alttan ayh annende sabahın 6sında tavuk yapıyo ayh kızartma yapıyor ayh inadıma diye dırdırlanıyor. Üff çok itici.
Annesi haberi aldığında gerçekten sevinmediyse üzülmesi normal değil mi, bunun neresi prenses tavrı oluyor? Siz bu negatif enerjinizle bir gün bütün büyük laflarınızı yutacaksınız. Şuraya yazdım, unutmayın.

yahu kadin adami affetmis, istersek yirtalim bi tarafimizi. ben siddetin fizikselinede piskolojiginede sonuna kadar karsiyim, ki piskolojik siddete madur kaldigim bir evlilik gecirdim. yani emin olun en az (!!!) sizin kadar bende bu duruma tepkiliyim. ama kimi kadin kabul eder, kimide acik yesilliklere salar o gudulecekleri ve gider (benim yaptigim gibi). ama kadin kabul ediyosa da durumu, ozaman ceksin. banane.
Piskolojik değil o psikolojik.
Eğer şiddet görmesi veya herhangi yaşadığı bir şey bize ne ise, yorum yapmayalım zaten kimseye. Bize ne? :KK66:

Bir de "iy ni kidir pirinsis gibi divriniyisin ni kidir nizlisin" diye dolanan kadınlar bu nazlı insanlardan çok daha itici haberiniz olsun. Size nazlı geldiyse konudan çıkın. Çok basit :KK66:

:ukala:
Annesi haberi aldığında gerçekten sevinmediyse üzülmesi normal değil mi, bunun neresi prenses tavrı oluyor? Siz bu negatif enerjinizle bir gün bütün büyük laflarınızı yutacaksınız. Şuraya yazdım, unutmayın.

Hicbir zaman yapmam dediğim şeyi yapmadım kararlarım düşüncelerim nettir prenses edalarına girmem diyorum büyük de konusurum, zaten karakterime ters :) konu sahibi karnını tutup yürüyenlerden tahminimce :KK71: Yine beni alıntılamışsınız, cok sevdiniz heralde beni :))

Bu yaptığınız yoruma hic sasırmadım, karakterinizle ilgili dogru şeyler hissetmisim. Adını sanını bilmediginiz, size işinize gelmeyen yorum yapan birine daha kotu seyler yasaması icin dua eden bir insansınız. Kim bilir cevrenizdekilere ne kadar kötü kalpli dualar ettiniz de dönüp dolaşıp sizi bulmuş, beter olun :)[/QUOTE]

Tencerenin dibi karaymiş, onu öğrenmiş olduk :)

:ukala:

Hicbir zaman yapmam dediğim şeyi yapmadım kararlarım düşüncelerim nettir prenses edalarına girmem diyorum büyük de konusurum, zaten karakterime ters :) konu sahibi karnını tutup yürüyenlerden tahminimce :KK71: Yine beni alıntılamışsınız, cok sevdiniz heralde beni :))
Tatlım farkındaysan başkasıyla konuşurken beni alıntılayan sensin ahahaha :KK70: :KK70:
Siz prenses tavrını çok yanlış anlamışsınız. Prenses gibi davranmak için yayılıp hizmet beklemek falan gerekir. Ufacık şeyleri prenseslik sanıyorsunuz yazık :KK70:

Bir de "iy ni kidir pirinsis gibi divriniyisin ni kidir nizlisin" diye dolanan kadınlar bu nazlı insanlardan çok daha itici haberiniz olsun. Size nazlı geldiyse konudan çıkın. Çok basit :KK66:
Siz ağzınızı yayarak taklit yapmaya calıstıgınız icin cok daha iticisiniz :KK71:şimdi sizi konudan şöyle aynanın karşısına alalım, birde orda agzınızı yayın ve daha net gorun iticiliginizi :KK71:

Siz ağzınızı yayarak taklit yapmaya calıstıgınız icin cok daha iticisiniz :KK71:şimdi sizi konudan şöyle aynanın karşısına alalım, birde orda agzınızı yayın ve daha net gorun iticiliginizi :KK71:
Yazdığım şeyi okurken sizin ağzınız yayılıyor mu? Aksine küçülüyor :KK70::KK70::KK70: Ay herkeste düşünme yeteneği olmaması ne kadar acı yahu

Bu yaptığınız yoruma hic sasırmadım, karakterinizle ilgili dogru şeyler hissetmisim. Adını sanını bilmediginiz, size işinize gelmeyen yorum yapan birine daha kotu seyler yasaması icin dua eden bir insansınız. Kim bilir cevrenizdekilere ne kadar kötü kalpli dualar ettiniz de dönüp dolaşıp sizi bulmuş, beter olun :)
Sizi kibledim kim diye düşünmeyin. Raporda msjınızın uygunsuzluğu göz önüne alınırsa siteden uzaklaştırılacaksınız.
Fakat, kalbinizden iyi şeyler geçirmenizi umuyorum artık biraz vicdan ve merhamet gibi.

Konunun içerik prensesi secilmisim. A

Karşımdakinin seviyesine uygun davranıyorum, ayna gibiyim. Kendinizi görün :))))))
Konunun içerik prensesi değil o, 100 mesajdan fazla mesaj yazınca site tarafından verilen genel bir ödül. Hay allah seni ya ne güldüm :KK70: :KK70: :KK70:

X