Kayınvalide evinde kavga

Kocanın söylediği laflar aslında annesinin lafları. Kv de çok güzel doldurmuş oğlunu.

Senin yerinde olsam ne arar ne sorardım. Hatta telefon açarsa cvp bile verme.

Bak zihniyetine, kendince kısasa kısas yapıyor. Sen onu ailesine rezil mi ettin ki şimdi senin ailene kötü davranacakmis.

Sakın alttan alıp ezik olma yoksa üstüne daha fazla gelir.
O da karnına yastık koyup kusarak misilleme yapacak herhalde,terbiyesiz...

ahahah! e madem oyle sorunuza cevap veriyorum. mesela dun aksam cok nefis bir omuz masaji yapti, omzum tutulmustu. ondan once ise; gunlerdir dogumgunum icin ne istedigimi soruyor, evvelsi aksam onun uzun zamandir bana almak istedigi bir markadan sonunda bir model begendigimi soyledim (istemiyordum fiyati yuzunden, fikir degistirdim sonunda) ve adam gozunu bile kirpmadan geldi optu, 'cok sukur sonunda secebildin bitane' dedi. markasiyla seni rahatsiz etmiim ama, keza sende rahatsiz olmussun evli insanlarin birbirlerine vicdan ve merhamet sahibi olabileceginden.
:)))Ergen övünmeleri:)))

Aman markasını yazmasın surda bayram günü çatlarız filan.Malum biz ezikler hiç marka görmedik hiç sevgi merhamet aşk görmedik.. ))
Oyy Allahım ne kadınlar var yahu gülermisin ağlarmısin olayı taaa nereye bağladı haha:-)))
İnstagramla karıştırdı sanırım siteyi:))
Ergenliğe giren kızım bile daha olgun maşallah...

Aman markasını yazmasın surda bayram günü çatlarız filan.Malum biz ezikler hiç marka görmedik hiç sevgi merhamet aşk görmedik.. ))
Oyy Allahım ne kadınlar var yahu gülermisin ağlarmısin olayı taaa nereye bağladı haha:-)))
hanimlar cok pardonda, insanlarin neler yasayip yasamadigini bilip bilmeden nasil boyle sacma sapan yorumlar yapabiliyosunuz? ikinci evliligini yapmis biri olarak birakinda haykirabileyim mutlulugumu, sevgimi. sizi neden rahatsiz ediyor esime kiyamamam? veya onun bana kiyamamasi? birbirimize yaptigimiz jestler? gercekten anlamiyorum.
bu platformun ve burda esleriyle sorunlar yasayan bircok kadinin bence boyle seyler duymayada ihtiyaci var.
bicok konum var, eski esimden vazgecmeye calisma zamanlarimdan bosanma donemlerime kadar. hatta gecenlerde esimle girdigimiz surtusmelerden (guc savaslarindan) bahsettim. sizlerden akil istedim.

evet, sevgimi de ve mutsuzlugumu da gosterme konusunda cok acigim. istedigimi istedigim sekilde paylasirim. hic bosuna rahatsiz olmayin, kendinizi ezik buluyosaniz bu sizin sorununuz, aklimdan oyle bi yorum gecmemisti hakkinizda.

Sizin ki de ne oluyor ergen dövünmeleri mi :rolleyes: size ne ki kadının ozel hayatından kocasına tapıyosa da tapar kocası da onu el üstünde tutuyor demekki :KK73:

ya tatlim okadar aliskin ki bayanlar burda sadece sikayet eden, esine kayinvalide kayinpedere gorumceye eltiye sayip saydiranlarla. farkli yorumlarda olsun lutfen, farkli yaklasimlarda olsun. herkesin yasami ve hayat tarzi farkli. bazilarinin bazi davranislari bana uymaz, veya hosuma gitmez. kayinvalidemle kayinpederimin hayat yasayis sekilleri, bakis acilarini bazen uzaktan yakindan onaylamiyorum. ama o yasta insanlara, bir ayagi cukurda olan insanlara tatli dil ve guleryuzle yaklasmayi tercih ediyorum. ne yuzum eskiyo, nede ben eksiliyorum, hatta tam tersi. benim icin onemli olan esimle olan muhabbetim. ve de evettt, bunu dile getirmeyi seviyorum, tipki sorunlarimida dile getirmekten cekinmedigim gibi.
insanlar cok negatif, ne diyelim!

Gerçekten avukat mısınız?

Sizi çuval gibi otogara bırakan eşinizin canına okuyun bayramdan sonra.

Eşiniz ana babasını görünce sizi ezmeye çalışmış.

Midenizin bulanması çok normal.Daha özenli davranılabilirdi.Eşin tam bir hödük ve seni korumuyor.Bedelini ödet.

hanimlar cok pardonda, insanlarin neler yasayip yasamadigini bilip bilmeden nasil boyle sacma sapan yorumlar yapabiliyosunuz? ikinci evliligini yapmis biri olarak birakinda haykirabileyim mutlulugumu, sevgimi. sizi neden rahatsiz ediyor esime kiyamamam? veya onun bana kiyamamasi? birbirimize yaptigimiz jestler? gercekten anlamiyorum.
bu platformun ve burda esleriyle sorunlar yasayan bircok kadinin bence boyle seyler duymayada ihtiyaci var.
bicok konum var, eski esimden vazgecmeye calisma zamanlarimdan bosanma donemlerime kadar. hatta gecenlerde esimle girdigimiz surtusmelerden (guc savaslarindan) bahsettim. sizlerden akil istedim.

evet, sevgimi de ve mutsuzlugumu da gosterme konusunda cok acigim. istedigimi istedigim sekilde paylasirim. hic bosuna rahatsiz olmayin, kendinizi ezik buluyosaniz bu sizin sorununuz, aklimdan oyle bi yorum gecmemisti hakkinizda.
Şunda önce bir anlasalim
Senin mutlu olmanla ilgili beni rahatsız eden hiçbirşey yok olamazsa.. zaten çok şükür bende cok mutluyum ve kocamı çok seviyorum en az Onun sevdiği kadar.
Senin anlamadığın nokta şu;konu sahibinin eşi kendisine hak etmediği şekilde hakaret edip evden bir eşya gibi yollamış okudun dimi?
Konu sahibi ne olursa olsun bu tavrı hak edemez.
Sen nasıl oh iyi yapmış diyorsun bir kadın olarak?
Madem kendi değerinin farkındasın sana böyle davranilsa hak ettim mi diyecektin?
O çok ovdugun vicdan merhamet ve sevgi neresinde var bunun?

Son düzenleme:
ya tatlim okadar aliskin ki bayanlar burda sadece sikayet eden, esine kayinvalide kayinpedere gorumceye eltiye sayip saydiranlarla. farkli yorumlarda olsun lutfen, farkli yaklasimlarda olsun. herkesin yasami ve hayat tarzi farkli. bazilarinin bazi davranislari bana uymaz, veya hosuma gitmez. kayinvalidemle kayinpederimin hayat yasayis sekilleri, bakis acilarini bazen uzaktan yakindan onaylamiyorum. ama o yasta insanlara, bir ayagi cukurda olan insanlara tatli dil ve guleryuzle yaklasmayi tercih ediyorum. ne yuzum eskiyo, nede ben eksiliyorum, hatta tam tersi. benim icin onemli olan esimle olan muhabbetim. ve de evettt, bunu dile getirmeyi seviyorum, tipki sorunlarimida dile getirmekten cekinmedigim gibi.
İyi anlaşan eş gorunce beyinleri error veriyor. Eşini sever saygı duyarsan kocasını kaybetmek istemiyor olarak gorurler bünye alıskın degil cünkü :) kv, eş kişisi pis, kaka onlara gore.:KK51:

Şunda önce bir anlasalim
Senin mutlu olmanla ilgili beni rahatsız eden hiçbirşey yok olamazsa zaten çok şükür bende cok mutluyum ve kocamı çok seviyorum en az Onun sevdiği kadar.
Senin anlamadığın nokta şu konu sahibinin eşi kendisine hak etmediği şekilde hakaret edip evden eşya gibi yollamış okudun dimi?
Konu sahibi ne olursa olsun bu tavrı hak edemez.
Sen nasıl oh iyi yapmış diyorsun bir kadın olarak?
Madem kendi değerinin farkındasın sana böyle davranilsa hak ettim mi diyecektin?
O çok ovdugun vicdan merhamet ve sevgi neresinde var bunun?
konuyu benim uzerimden kisisellestiren sizdiniz dikkatinizi cekerim. herneyse gecelim oralari madem.

hicbir zaman bir koca hamile karisini durduk yere otogara goturup birakmaz bayram gunu. konu sahibi kendisi anlatiyor zaten adama yaptigi dirdirdan. annene soyle sunu yapmasin, annene soyle bunu yapmasin. e bi zaman sonra insanin tahammulu kalmaz dogal olarak. adaminda demekki tahammulu oraya kadarmis, ve tepkisi bu sekildeymis. konu sahibi bana kendini aklamaya calisiyormus gibi geldi ama mesela hic kendi ailesinin bu konu hakkindaki fikrini belirtmemis. neden? kizlarini hakli bulsalardi eminim o konuyada degenirdi. deginmedigine gore anlatmadigi bazi seylerde var.
ayarini kacirmiicaksin. her konuda ayarli davranacaksin bence. ayarini kacirmis konu sahibi.

konuyu benim uzerimden kisisellestiren sizdiniz dikkatinizi cekerim. herneyse gecelim oralari madem.

hicbir zaman bir koca hamile karisini durduk yere otogara goturup birakmaz bayram gunu. konu sahibi kendisi anlatiyor zaten adama yaptigi dirdirdan. annene soyle sunu yapmasin, annene soyle bunu yapmasin. e bi zaman sonra insanin tahammulu kalmaz dogal olarak. adaminda demekki tahammulu oraya kadarmis, ve tepkisi bu sekildeymis. konu sahibi bana kendini aklamaya calisiyormus gibi geldi ama mesela hic kendi ailesinin bu konu hakkindaki fikrini belirtmemis. neden? kizlarini hakli bulsalardi eminim o konuyada degenirdi. deginmedigine gore anlatmadigi bazi seylerde var.
ayarini kacirmiicaksin. her konuda ayarli davranacaksin bence. ayarini kacirmis konu sahibi.
Haa anladım hala koca iyi yapmış diyorsun.bu bakış açısına sahip olmak bana ters.Cunku gurur ve onur bir insanın asla kaybetmemesi gereken bir erdemdir bana göre.
Bunları kaybetmeme neden olacak kişiler kapımda köle olsa vız gelir bana..istediği kadar aşk sevgi desin ,markalı şeyler alsın..dünyayı serse önüme nafile..
Herkes başka tabi..
Sizde böyle mutlusunuz demek ki..neyse

Yazıklar olsun bu insanlara. Hormonların tavan olduğu bu dönemde biraz düşünceli olsalar keşke.... eşiniz de yuvasına gelmiş koltukları kabarmış .. ayıp ya eşinizin davranışı çok yanlış . Erkeklerin #75 i böyle ana kuzusu

Bu kadar büyük konuşuyorsunuz ya inşallah aynı şeyler ne eksik ne fazla dizinde başınıza gelirde o zaman anlarsınız bir erkeğin hamile karısına bunları yapabildiğini. Ayrıca oh iyi olmuş diyenler, adamın üstüne gitmişsin diyenler hangi kafadasınız bilmiyorum ama bir kadın kadına bunları diyorsa yazıklar olsun o kadına.

Bu kadar büyük konuşuyorsunuz ya inşallah aynı şeyler ne eksik ne fazla dizinde başınıza gelirde o zaman anlarsınız bir erkeğin hamile karısına bunları yapabildiğini. Ayrıca oh iyi olmuş diyenler, adamın üstüne gitmişsin diyenler hangi kafadasınız bilmiyorum ama bir kadın kadına bunları diyorsa yazıklar olsun o kadına.

eşin bu surecte seni aradi mi?

X