- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
-
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
Topla eşyalarını deyip otogara bırakan,senin dilin çok uzamış kesmek lazim diyen üstelik te hamile karısına bunları yapan adam sizce haklı yani öyle mi?Birde iyi yapmış diyorsunuz pes yani!
O kadın hamile ona buna çatıp ortalığı birbirine katsa dahi eşinin bunu yapmaya hakkı yok.
Ne meraklısınız kendinizi ezdirmeye..bana köpek gibi davranan bir adami hayatta affetmem.Hele de hamileyken..
Ben ikinci hamileligimde bir pazar günü eşimle beşik bakmaya çıkmıştık.Cok dolaşınca eşim söylenmeye başlamıştı tek başına gidemezmiydin benide sürükledin filan diye de arabayı kenara çek kusucam deyip indigim gibi çekip gitmiştim.
Bindiremedi beni geri.Evede akşama doğru geldim.Aylarca yüzüne bakmadım
Birde beni eşya gibi gönderecek ha..konu sahibi bir süre eve dönmese iyi olur bence burnu surtsun biraz adamın.
Günaydın. 12 haftalık hamileyim. Annemlerden de kayınvalidemlerden de ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Arefeden bir gün önce kayınvalideme gittik bayramın ikinci günü de annemlere gidecektik. Kayınvalidem sürekli hergün kızartma yapan sabah 6 da tavuk haşlayan birisi. Konuşurken miden bulanıyor mu demişti bende çok bulanıyor evde yemek bile doğru düzgün yapamıyorum genelde kahvaltılık tarzı yiyoruz sadece öyle bulanmıyor kızartma filan hiç yapamıyorum demiştim. Gerçekten de öyle hepsi doğru. Bunu konuştuktan iki saat sonra kalktı kızartma yapmaya başladı ve mutfağın kapısı filan açık bütün ev koktu midem bulandı. Eşime yalnızken çok kötü midem bulandı keşke biz gidince kızartma yapsaydı dedim. Ertesi gün sabah 6 da ocağa tavuk haşlamaya koydu. O saatte o kadar kötü koktu ki anlatamam. Eşime tavuğu sonra yapsa olur mu dedim çok kötü koktu dedim. Eşim sonra yap midesi bulanıyor dedi altını kapattı ocağın ama o saate kadar felaket koku sardı evi. Sonra dün bayram gezmesi yapıyoruz tabi her yer et kokuyor. Gezip geldik kayınvalidem de hem et ayıklıyor hem pişiriyor. Kötü koktuğu için mutfağa hiç girmeden direk oturma odasına girip kapıyı kapattım koku gelmesin diye. Bir süre sonra odaya eşimle KV geldi. Eşim KV nin yanında kokuyorsa kokuyor tek hamile sen değilsin bütün hamilelere kokuyor ama kimse şikayet etmiyor dedi. Etmediğini nereden biliyorsun beni Anlamıyorsun midem çok bulanıyor dedim. Sonra KV odadan çıktı bu tekrar söylenmeye başladı ben cevap verince de kes sesini diye bağırdı bana. O bağırınca bende bağırdım. Sonra topla valizini seni otogara bırakıcam dedi topladım beni otogara bıraktı gitti. Bende annemlere geldim. Arkadaşlar gerçekten midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı ürünleri hariç hiçbir şey yiyemiyorum ve kokuya gelemiyorum. Otogara giderken de sürekli bağırdı. Ben onu anne babasına rezil etmişim o da beni herkese rezil edecekmiş anne babasını üzmüşüm o da benimkilere çok kötülükler yapacakmış. Ben midem bulanıyor diye yalan söylüyormuşum tek hamile ben değilmişim. Benden başka kimse böyle değilmiş. Dilim çok uzamış o dilimi kesmesi gerekiyormuş. Ne yapayım ben şimdi? Şuan annemlerdeyim. O nerede bilmiyorum. Aynı durumda mide bulantısı olayında sizin Eşiniz de böyle mi tepki verirdi ne yapardı erkekler genel olarak böyle mi acaba.
Ekleme: bazı hususlar yanlış anlaşılmış sanırım.ben kimseye yemek yapmasın demiyorum. Tabiki yapacak. Ama az kokan yemekler yapabilirdi. Kızartmanın nasıl koktuğunu hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde tavuk haşlamasının da. Ayrıca dikkatinizi çekerim tavuk haşlaması sabah 6 da yapılıyor. Sabah o saatte tavuk haşlanır mı heleki hamile varken.
Ayrıca gezmekten geldiğimizde et ayıklar ve pişirirken kokuyor filan demedim. Sadece odaya gidip kapıyı kapattım eşim buna kızdı.
Tebrikler koca ailesine ve kocaya tapan bir gelin ve eş olarak aynen devam o zaman..umarım birgün kendi değerinizin ne olduğunu hatırlamak yada onlara hatırlatmak zorunda kalmazsınız.aynen oyle diyorum evet. konu sahibi saygili ve olgun biri olsa oyle kaprisli kaprisli kapi ortmeler bilmem neler onun haricinde kocasina ikidebir 'annene soyle tavugu pisirmesin annene soyle kizartma yapmasin' kafasina girmezdi. simdi hamile hamile kendi ailesinin yaninda yanliz bayrami kutlasin bakalim, nasil oluyomus. ayrica esinin annesine boyle gereksiz kapriz naz bidaha yapacak mi, cok merak ediyorum.
benim esim bana yapabilir mi/yapar mi? asla. cunku ben esime ve ailesine boyle sacma saygisizliklar cocukluklar yapmam. ayrica bayram gunu kalp kirmama konusunada cok hassasim, biri yukarida da demis, kadinin bayramini zehir etti gelin. ne gerek vardi yani. baslarim oyle geline valla. tekrar soyluyorum, oh iyi etmis kocasi.
ayrica anekdotunuz sizin evliliginizde ise yaramis ise, ne guzel iste. ben esimin yuzune aylarca bakmamazlik yapamam, cok seviyorum kiyamam. oda bana kiyamaz zaten.
aynen oyle diyorum evet. konu sahibi saygili ve olgun biri olsa oyle kaprisli kaprisli kapi ortmeler bilmem neler onun haricinde kocasina ikidebir 'annene soyle tavugu pisirmesin annene soyle kizartma yapmasin' kafasina girmezdi. simdi hamile hamile kendi ailesinin yaninda yanliz bayrami kutlasin bakalim, nasil oluyomus. ayrica esinin annesine boyle gereksiz kapriz naz bidaha yapacak mi, cok merak ediyorum.
benim esim bana yapabilir mi/yapar mi? asla. cunku ben esime ve ailesine boyle sacma saygisizliklar cocukluklar yapmam. ayrica bayram gunu kalp kirmama konusunada cok hassasim, biri yukarida da demis, kadinin bayramini zehir etti gelin. ne gerek vardi yani. baslarim oyle geline valla. tekrar soyluyorum, oh iyi etmis kocasi.
ayrica anekdotunuz sizin evliliginizde ise yaramis ise, ne guzel iste. ben esimin yuzune aylarca bakmamazlik yapamam, cok seviyorum kiyamam. oda bana kiyamaz zaten.
Allahım anlayışlı es nasip etsin herkese bende hamileyim bulantilarm azalmaya başladığı halde mutfaga giremiyorum çünkü et agir kokuyor esim de kayınvalide de bisey demez bu konuda bence sıkıntı kayınvalide ooğlu sana bagirirkn müdahale edip o hamile hakli diyebilirdi kocan da anasına kendini üstün gösterecek ya ondan benceGünaydın. 12 haftalık hamileyim. Annemlerden de kayınvalidemlerden de ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Arefeden bir gün önce kayınvalideme gittik bayramın ikinci günü de annemlere gidecektik. Kayınvalidem sürekli hergün kızartma yapan sabah 6 da tavuk haşlayan birisi. Konuşurken miden bulanıyor mu demişti bende çok bulanıyor evde yemek bile doğru düzgün yapamıyorum genelde kahvaltılık tarzı yiyoruz sadece öyle bulanmıyor kızartma filan hiç yapamıyorum demiştim. Gerçekten de öyle hepsi doğru. Bunu konuştuktan iki saat sonra kalktı kızartma yapmaya başladı ve mutfağın kapısı filan açık bütün ev koktu midem bulandı. Eşime yalnızken çok kötü midem bulandı keşke biz gidince kızartma yapsaydı dedim. Ertesi gün sabah 6 da ocağa tavuk haşlamaya koydu. O saatte o kadar kötü koktu ki anlatamam. Eşime tavuğu sonra yapsa olur mu dedim çok kötü koktu dedim. Eşim sonra yap midesi bulanıyor dedi altını kapattı ocağın ama o saate kadar felaket koku sardı evi. Sonra dün bayram gezmesi yapıyoruz tabi her yer et kokuyor. Gezip geldik kayınvalidem de hem et ayıklıyor hem pişiriyor. Kötü koktuğu için mutfağa hiç girmeden direk oturma odasına girip kapıyı kapattım koku gelmesin diye. Bir süre sonra odaya eşimle KV geldi. Eşim KV nin yanında kokuyorsa kokuyor tek hamile sen değilsin bütün hamilelere kokuyor ama kimse şikayet etmiyor dedi. Etmediğini nereden biliyorsun beni Anlamıyorsun midem çok bulanıyor dedim. Sonra KV odadan çıktı bu tekrar söylenmeye başladı ben cevap verince de kes sesini diye bağırdı bana. O bağırınca bende bağırdım. Sonra topla valizini seni otogara bırakıcam dedi topladım beni otogara bıraktı gitti. Bende annemlere geldim. Arkadaşlar gerçekten midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı ürünleri hariç hiçbir şey yiyemiyorum ve kokuya gelemiyorum. Otogara giderken de sürekli bağırdı. Ben onu anne babasına rezil etmişim o da beni herkese rezil edecekmiş anne babasını üzmüşüm o da benimkilere çok kötülükler yapacakmış. Ben midem bulanıyor diye yalan söylüyormuşum tek hamile ben değilmişim. Benden başka kimse böyle değilmiş. Dilim çok uzamış o dilimi kesmesi gerekiyormuş. Ne yapayım ben şimdi? Şuan annemlerdeyim. O nerede bilmiyorum. Aynı durumda mide bulantısı olayında sizin Eşiniz de böyle mi tepki verirdi ne yapardı erkekler genel olarak böyle mi acaba.
Ekleme: bazı hususlar yanlış anlaşılmış sanırım.ben kimseye yemek yapmasın demiyorum. Tabiki yapacak. Ama az kokan yemekler yapabilirdi. Kızartmanın nasıl koktuğunu hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde tavuk haşlamasının da. Ayrıca dikkatinizi çekerim tavuk haşlaması sabah 6 da yapılıyor. Sabah o saatte tavuk haşlanır mı heleki hamile varken.
Ayrıca gezmekten geldiğimizde et ayıklar ve pişirirken kokuyor filan demedim. Sadece odaya gidip kapıyı kapattım eşim buna kızdı.
Az ötede oynaaynen oyle diyorum evet. konu sahibi saygili ve olgun biri olsa oyle kaprisli kaprisli kapi ortmeler bilmem neler onun haricinde kocasina ikidebir 'annene soyle tavugu pisirmesin annene soyle kizartma yapmasin' kafasina girmezdi. simdi hamile hamile kendi ailesinin yaninda yanliz bayrami kutlasin bakalim, nasil oluyomus. ayrica esinin annesine boyle gereksiz kapriz naz bidaha yapacak mi, cok merak ediyorum.
Kvalidete çok yükkenmeyin hanımlar, konu sahibesinin ilk konularında bebek haberime annem tepkisiz kaldı, sormuyor, kvalidem arayıp soruyor diye bişeyler yaxılı. Başta dediğim gibi büyük ihtimal yapamadığından yemiyor diye düşünmüş ve yemeğe girişmiş. Bayramı zehir oldu büyük ihtimal kadının. Böyle olcağını bilse yapmazdı eminim. Erken klksın yemrğe yardım etsin evi toplasın falan gibi beklentiside olmamış
Kardeşimin eşi hamileyken çok kötü geçirdi süreci ... koku hassasiyeti çok fenaydı .. parfüm bile rahatsız ediyordu, ben onlara giderken üzerimi değiştirir parfüm de sıkmadan giderdim ... görümceliğimden birşey eksilmedi bunu yaptım diye .. hamile bir kadını da üzmenin vebali vardır diye düşünüyorum
Bence biraz anlayışlı olmak lazım , 2 gün tavuk pişmese , patates kızarmasa ne olurdu ki ?
Aman kociş kaçmasınaynen oyle diyorum evet. konu sahibi saygili ve olgun biri olsa oyle kaprisli kaprisli kapi ortmeler bilmem neler onun haricinde kocasina ikidebir 'annene soyle tavugu pisirmesin annene soyle kizartma yapmasin' kafasina girmezdi. simdi hamile hamile kendi ailesinin yaninda yanliz bayrami kutlasin bakalim, nasil oluyomus. ayrica esinin annesine boyle gereksiz kapriz naz bidaha yapacak mi, cok merak ediyorum.
Aynı sen gibiyim herşeyden midem bulanıyor . Tiksiniyorum d. Şimdi şimdi kendime geldim . Eşim hıc sorun etmez bu bulantılardan dolayı da kv bin evine de gitmedim zaten annemi çağırdım o bakıyor bAna. Kv iyi doldurmuş Esini. Kusura bakmada eşinde kişiliksiz birisi yüz verme . Seni el bebek gül bebek bakması gerekiyor. Kv de pişirir valla umursamaz seni gitme sende evineGünaydın. 12 haftalık hamileyim. Annemlerden de kayınvalidemlerden de ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Arefeden bir gün önce kayınvalideme gittik bayramın ikinci günü de annemlere gidecektik. Kayınvalidem sürekli hergün kızartma yapan sabah 6 da tavuk haşlayan birisi. Konuşurken miden bulanıyor mu demişti bende çok bulanıyor evde yemek bile doğru düzgün yapamıyorum genelde kahvaltılık tarzı yiyoruz sadece öyle bulanmıyor kızartma filan hiç yapamıyorum demiştim. Gerçekten de öyle hepsi doğru. Bunu konuştuktan iki saat sonra kalktı kızartma yapmaya başladı ve mutfağın kapısı filan açık bütün ev koktu midem bulandı. Eşime yalnızken çok kötü midem bulandı keşke biz gidince kızartma yapsaydı dedim. Ertesi gün sabah 6 da ocağa tavuk haşlamaya koydu. O saatte o kadar kötü koktu ki anlatamam. Eşime tavuğu sonra yapsa olur mu dedim çok kötü koktu dedim. Eşim sonra yap midesi bulanıyor dedi altını kapattı ocağın ama o saate kadar felaket koku sardı evi. Sonra dün bayram gezmesi yapıyoruz tabi her yer et kokuyor. Gezip geldik kayınvalidem de hem et ayıklıyor hem pişiriyor. Kötü koktuğu için mutfağa hiç girmeden direk oturma odasına girip kapıyı kapattım koku gelmesin diye. Bir süre sonra odaya eşimle KV geldi. Eşim KV nin yanında kokuyorsa kokuyor tek hamile sen değilsin bütün hamilelere kokuyor ama kimse şikayet etmiyor dedi. Etmediğini nereden biliyorsun beni Anlamıyorsun midem çok bulanıyor dedim. Sonra KV odadan çıktı bu tekrar söylenmeye başladı ben cevap verince de kes sesini diye bağırdı bana. O bağırınca bende bağırdım. Sonra topla valizini seni otogara bırakıcam dedi topladım beni otogara bıraktı gitti. Bende annemlere geldim. Arkadaşlar gerçekten midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı ürünleri hariç hiçbir şey yiyemiyorum ve kokuya gelemiyorum. Otogara giderken de sürekli bağırdı. Ben onu anne babasına rezil etmişim o da beni herkese rezil edecekmiş anne babasını üzmüşüm o da benimkilere çok kötülükler yapacakmış. Ben midem bulanıyor diye yalan söylüyormuşum tek hamile ben değilmişim. Benden başka kimse böyle değilmiş. Dilim çok uzamış o dilimi kesmesi gerekiyormuş. Ne yapayım ben şimdi? Şuan annemlerdeyim. O nerede bilmiyorum. Aynı durumda mide bulantısı olayında sizin Eşiniz de böyle mi tepki verirdi ne yapardı erkekler genel olarak böyle mi acaba.
Eşin bırak ne hali varsa görsün. Muhtemeln doldurmuşlardır. Yüzyüze gelncedd hiçç karıştrma eski mevzuları. Bulantı benm de ciddi problemim olduğu için seni çok iyi anlıyrm. Ben muhtemeln gitmezdm bile kurban kesiliyor illaki kokacak diye. Ne anlayışssızlarmış yaGünaydın. 12 haftalık hamileyim. Annemlerden de kayınvalidemlerden de ayrı bir şehirde yaşıyoruz. Arefeden bir gün önce kayınvalideme gittik bayramın ikinci günü de annemlere gidecektik. Kayınvalidem sürekli hergün kızartma yapan sabah 6 da tavuk haşlayan birisi. Konuşurken miden bulanıyor mu demişti bende çok bulanıyor evde yemek bile doğru düzgün yapamıyorum genelde kahvaltılık tarzı yiyoruz sadece öyle bulanmıyor kızartma filan hiç yapamıyorum demiştim. Gerçekten de öyle hepsi doğru. Bunu konuştuktan iki saat sonra kalktı kızartma yapmaya başladı ve mutfağın kapısı filan açık bütün ev koktu midem bulandı. Eşime yalnızken çok kötü midem bulandı keşke biz gidince kızartma yapsaydı dedim. Ertesi gün sabah 6 da ocağa tavuk haşlamaya koydu. O saatte o kadar kötü koktu ki anlatamam. Eşime tavuğu sonra yapsa olur mu dedim çok kötü koktu dedim. Eşim sonra yap midesi bulanıyor dedi altını kapattı ocağın ama o saate kadar felaket koku sardı evi. Sonra dün bayram gezmesi yapıyoruz tabi her yer et kokuyor. Gezip geldik kayınvalidem de hem et ayıklıyor hem pişiriyor. Kötü koktuğu için mutfağa hiç girmeden direk oturma odasına girip kapıyı kapattım koku gelmesin diye. Bir süre sonra odaya eşimle KV geldi. Eşim KV nin yanında kokuyorsa kokuyor tek hamile sen değilsin bütün hamilelere kokuyor ama kimse şikayet etmiyor dedi. Etmediğini nereden biliyorsun beni Anlamıyorsun midem çok bulanıyor dedim. Sonra KV odadan çıktı bu tekrar söylenmeye başladı ben cevap verince de kes sesini diye bağırdı bana. O bağırınca bende bağırdım. Sonra topla valizini seni otogara bırakıcam dedi topladım beni otogara bıraktı gitti. Bende annemlere geldim. Arkadaşlar gerçekten midem o kadar bulanıyor ki kahvaltı ürünleri hariç hiçbir şey yiyemiyorum ve kokuya gelemiyorum. Otogara giderken de sürekli bağırdı. Ben onu anne babasına rezil etmişim o da beni herkese rezil edecekmiş anne babasını üzmüşüm o da benimkilere çok kötülükler yapacakmış. Ben midem bulanıyor diye yalan söylüyormuşum tek hamile ben değilmişim. Benden başka kimse böyle değilmiş. Dilim çok uzamış o dilimi kesmesi gerekiyormuş. Ne yapayım ben şimdi? Şuan annemlerdeyim. O nerede bilmiyorum. Aynı durumda mide bulantısı olayında sizin Eşiniz de böyle mi tepki verirdi ne yapardı erkekler genel olarak böyle mi acaba.
Şu kıyar,kıyamaz muhabbetleri de baydı.aynen oyle diyorum evet. konu sahibi saygili ve olgun biri olsa oyle kaprisli kaprisli kapi ortmeler bilmem neler onun haricinde kocasina ikidebir 'annene soyle tavugu pisirmesin annene soyle kizartma yapmasin' kafasina girmezdi. simdi hamile hamile kendi ailesinin yaninda yanliz bayrami kutlasin bakalim, nasil oluyomus. ayrica esinin annesine boyle gereksiz kapriz naz bidaha yapacak mi, cok merak ediyorum.
bu yorumumdan ailemin ailesine ve esime taptigimi nerden cikariyosunuz? cok seviyorum diyince tapmis mi oluyoruz ahaha! kendime deger vermedigimi veya onlarin vermedigini cikarmis olmanizda enteresan. cok sukur kendimi el ustunde tutuyorum, ayrica esimde aileside beni el ustunde tutuyorlar sagolsunlar. insanlarin birbirleriyle sevgi ve muhabbet icerisinde olabilecegini okumak neden bukadar rahatsiz etti sizi, bence siz bununla ilgilenin daha cokTebrikler koca ailesine ve kocaya tapan bir gelin ve eş olarak aynen devam o zaman..umarım birgün kendi değerinizin ne olduğunu hatırlamak yada onlara hatırlatmak zorunda kalmazsınız.
Durumu çok güzel analiz etmişsiniz. Gerçekten bazı hem cinslerime çok üzülüyorum, kendi değerleri bilinmediği için kendileri de değer vermiyor kendilerine ve bunu normal görüyorlar. Aman erkeğin canı sıkılmasın, karnı acıkmasın, başı ağrımasın, yoksa kadını kov gitsin evden, kes dilini, burnu sürtsün. Yazık.Hamileyken dahi her şeyi alttan alıp, katlanmaya çalışan hanımlarımıza çok üzüldüm, özellikle bunları marifetmiş gibi anlatmaları daha da üzücü. Biraz bencil olun hanımlar, inanın kimse “ ay bak bu durumda bile evini ihmal etmiyor.” diye madalya takmıyor. Kocam iki peynir yedi diye sorun çıkarmasın bir zahmet, siz onun için bulantıya rağmen yemek pişirmeye çalışıyorsanız o da yemek sevgisine rağmen peynir ekmek yiyiversin.
Bu zamanda dahi size saygılı davranmayan adamın sevgisine, merhametine ve şefkatine nasıl güveniyorsunuz? Size değer verdiğini nasıl anlıyorsunuz mesela? Evet bayram tabii ki et pişecek ama ben rahatsız oluyorsam da kimse benden ziyaret beklemeyecek o zaman. Ama siz kocalarınıza bunu da yapamazsınız. Sürekli vicdansız insanlarla karşılaşan arkadaşlarımız için çok üzüldüm, bu durumu o kadar kanıksamışlar ki normal olan anlayış kavramını bile anormal kabul ediyorlar. Çilekeşlerimiz....
Niye rahatsız olayım sevgi ve muhabbetten?Ay yoksa sizi kıskandım mi?Ay yoksa bana değer verilmiyor mu?Aman allahım ben ne haldeyim yazık bana..))bu yorumumdan ailemin ailesine ve esime taptigimi nerden cikariyosunuz? cok seviyorum diyince tapmis mi oluyoruz ahaha! kendime deger vermedigimi veya onlarin vermedigini cikarmis olmanizda enteresan. cok sukur kendimi el ustunde tutuyorum, ayrica esimde aileside beni el ustunde tutuyorlar sagolsunlar. insanlarin birbirleriyle sevgi ve muhabbet icerisinde olabilecegini okumak neden bukadar rahatsiz etti sizi, bence siz bununla ilgilenin daha cok
ahahah! e madem oyle sorunuza cevap veriyorum. mesela dun aksam cok nefis bir omuz masaji yapti, omzum tutulmustu. ondan once ise; gunlerdir dogumgunum icin ne istedigimi soruyor, evvelsi aksam onun uzun zamandir bana almak istedigi bir markadan sonunda bir model begendigimi soyledim (istemiyordum fiyati yuzunden, fikir degistirdim sonunda) ve adam gozunu bile kirpmadan geldi optu, 'cok sukur sonunda secebildin bitane' dedi. markasiyla seni rahatsiz etmiim ama, keza sende rahatsiz olmussun evli insanlarin birbirlerine vicdan ve merhamet sahibi olabileceginden.Şu kıyar,kıyamaz muhabbetleri de baydı.
Kıydıklarınıza neler yapıyorsunuz merak ettim.En son "Aşkım bana hiiiç kıyamaz amaaa"cümlesini duyduğum kişi, ailesinin yanında tekme tokat dövüldü ve boşanma aşamasına geldiler.
Konu kıyar kıyamaz değil, konu insanlık merhamet meselesi..."Kıyma" et harici kelimede bile çirkin duruyor...