kayınvalide derdim

istmediği için sordumiçimden geliyordu her sye erağmen

Kv yaşıgenç 40 yaşında . Yaşlanma korkusu var .Bana kanka de diyodu

Hepsini okumadım şurası yetti bana .
Bu kadının olgunluğu yok . Bu kadın sana anne değil kv olur .
Bu kadın oğlumun en yakın arkadaşı benim eşi de kim olmuş iyi ki doğurmuşum modun da olur .
Çektirirde çektirir kaçmanın yolunu bul bu kadından .

iyi niyetim son buldu

Neden nişan için ısrar ettin hadi sevgiline etsen neyse de annesiyle babasına diretmen çok saçma.Sen mi istemeye gitcen onlar mı gelcek ? Kanka de ne demektir ya hele ki abla
Yani senin de suçun var kadının gözüne neden yüzüğü soktun baaaak ne aldık diye

Sende herseye özur dıleyıp dyruyorsun haklı haksız, herseyı kabul edıyorsun. kıymetın mı bılıncek sanıyorsun? Ya da nısan bozulur korkusunda mısın? Böyle yaparsan daha cok karısırlar herseyıne.
Aynı sey basıma gelmişti. Erkek arkadasımla ( o zaman ki) kavga etmıştık. Onun telefonundan babası benı arayıp oglumu nasıl aglatırsın dıye cemkırmıştı ve kıyametı koparıp cocugada tekmeyı koydugum gıbı yolu verdım. Bır telefonuna sahıp cıksın önce, ilişkiye anne baba bu kadar dahıl olmaz cocuk gibi...

tanımaya daha once çağırdık kaç kere gelmediler erken diye
O zaman neden nişan? Dertsiz başınıza dert alıyorsunuz.okuyorsunuz erkenden nisanlanmalar, elin kadınıyla samimiyet kurup yüz göz olmalar.agır resmi sorumluluklar.yazık değil mi?işte hiç tanişmasaniz nısanlinizla kavga ettiginizde telefon acip oğlumu üzme deme cesaretini gösteremez.kim ki o ? Siz neden bu kadından sürekli özür diliyorsunuz? Kendinizi bu duruma neden düşürüyorsunuz?

Yanliş anlamayın benim de kızım var. 4 yaşında daha .el bebek gül bebek büyütecegim ve kizim gidip bir kadının egolarini tatmin edecegim diye kendini ezdirip duracak.o kadına kızardım ama kızıma daha cok!kendini bu duruma düşurdügu icin.tepkim bu yüzden sert bu kadar.

Mesafe koyun acilen.resmi olun.

Bnce hatayi basta sen yapmissin ozur dilemissin sanki yarin ceyizin kalkiyor gibi acele ettirmissin boyle oluncada gelin gibi nazlanmakta kaynanana kalmis

kesinlikle haklısınız bundan sonra konusmayı dusunmuyorum sonucta aramızı bozmaya kalktı

Niye bu kadar alttan alıp şımarttın sanki evlenecek o bı ne naz ne trip ya dişini göster taviz verme ya da bu işi bitir yoksa ilerde daha öok konu açarsın

çünkü seviyorum ve onun sucu yok

Erkek dedigin dengeyi bilmeli ayarlamali.
Biz sekiz yıl çıktık. Annemler öğrendiklerinde tanismak istediler. Farkli olaylarda oldu o sirada istemenin olmasi gerekiyordu.
Ben sevgilime dedim bizimkiler böyle böyle diyor diye. Olaylari da biliyordu. Bizim kendi niyetimiz vardi ama isi olsun da öyle yapin demisti annesi.
Nisanlim da bizimkiler talep etmis gibi gostermedi. Ben istiyorum simdi istemeye gidecegiz dedi.
Halbuki olay bambaşka ilerledi. Kayinvalidem hala ogluna der ha bi isinizi gücünüzu rayina oturtsaydiniz diye diye..

nasıl çıkarıcam dişleirmi

Bak bunlari yazdigim icin sakin kirilma.

Sen diş falan cikaramazsin.
Cikarim dedigin an paket yapar koyarlar kapiya.
Cunku onlara bu yuzu kendi ellerinle vermissin.
Gelmediler gelmediler deyip duruyorsun
Sirf gelsinler diye evini temizleyip
Yemek yapiyorsun.. inanilir gibi degilsin.
Kadin oglunu 10 da aradin diye arayip azarliyor sen defalarca ozur diliyorsun.

Anne deyim sana dedikten sonra
Simdi deme demis yaa vallahi sasirdim
Nasil oldu da nolurrsunuz diyim lutfen
Nasil dememis diye..

Kardesim olsan utanirdim senden.
Yemin ediyorum bu boyle.. Uni son sinifta bir kiz elin kadininin elinde oyuncak olmus
Evini temizliyor.
Iyi gelin olacam diye kendini paraliyor.

Kadin istemiyorum defol git dese
Lutfen bitirmeyin diye ayaklarina kapanacak potansiyel var sende farkindamisin bunlarin..

Napmali acaba senin icin
Cidden sonun hic iyi gorunmuyor.

Kaç yaşındasın, ne okuyorsun. Ailen ne diyorlar bu kadar saçmalığa?
Çok yanlış yapıyorsun çok.

Her şeyin bir vakti bir zamanı vardır, iş güç yok,okulun son senesi, oturmuş bir düzen yok hayatınızda falan filan.. Nişan için bu kadar ısrar neden ki, sen de mesleğini eline alsaydın maddi manevi yönden ayaklarının üzerine bassaydın daha iyi olmaz mıydı? Böyle zorla beni alın diye uğramışsın ve baştan itibaren ipleri kv adayının ellerine vermişsin. Onlar yokken evi temizlemek tatlı yapmak da nedir, kendi konumunu kendin belirlersin biraz ağırdan alman gerekiyor ki karşıdaki kişi de bir çeki düzen versin kendine. Haklı olduğun halde binlerce kez özür dilemek filan neden? Saçma sapan, sarpa saran bir hal almış sizin iş.

haa birde sey oldu face de yorumlaşıyor arkadasıyla x görümce oldu dişyor kızındaniçin arkadası da o daha küçük diyor oda fatmaa anladın sen diyor bu nedemek sankı ben 14 yasında kı kıza gorumce gozuyle mı bakıyorum

belliki kadin oglunun okulunu bitirip is guc sahibi olmadan boyle bir karar almasini onaylamamis.oglu kirilmasin diyede gonulsuz olarak razi olmus.boyle dusundugu icin onu suclayamayiz ben size karsi cok fahim bir davranisi oldugunu hissetmedim niyeyse..tavri size degil acelece ettiginizi dusundugu icin ikinizede gibi geldi.sevgiliyken nisanliyken hep onun ailesinden bahsetmissiniz sizden kimse yokmuydu yaninizda.sizin aileniz nasil bakiyor duruma?insallh hakkinizda hayirlisi olur mutlu olursunuz nisanlinizla .sizi tanidikca degisecektir bu durum ona dogru bir karar aldiginizi gosterin zaman icinde benim fikrim bu

Yazan ellerine sağlık

kesinlikle haklısınız bundan sonra konusmayı dusunmuyorum sonucta aramızı bozmaya kalktı
Konuşun canım.konusmayın demiyorum ben.artık nişan olmuş.artık akrabalik adımları atılmış .ama resmi olun biraz.yani eve zırt pırt gidip gelmeyin, gidince aman sunu da yapayım bunu da yapayım diye atılmayın.gerektiği kadar konusun.yeter.bir daha da özür dileyip durmayın.siz diledikçe kadın iki daha havalanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…