Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Bence suclu Konu sahibinin ta kendisi.Nedenmi? Hala boyle bir koca musvetesiyle ayni cati altinda yasamaya decamped ettigi icin.Alla yardimcisi olsun ve akil versin:KK43:(
Aynen bende ona sinir oldum. Birde konuyu kapatmışlar eşiyle bu konuyu açmıyolarmış. Ailesi de ilginç yuvanız yıkılmasın biz karışmayalım diyolarmış hâlâ. Bilemedim ki nasıl bir psikolojiyle hâlâ bu evliliği sürdürebiliyo

Sana yaşattıkları çok mide bulandırıcı.

İstesen de istemesen de olayların gidişatı az çok belli. Üşenme utanma gereksiz görme, gidip darp raporunu al. Bebeğinin rızkıyla senin namusunla oynuyorlar.

Aslında çok iyiyiz ama kv bozuyor diyorsun ya.. Kocanla bir başka kadın da evli olsa lafları hakretleri yese sesi çıkmasa kardeşlerini ailesi beslese hizmet etse kocan o kadına da iyi olur. Yani aranIzda sevgi aşk kıyamama vs yok. İstediğini alan eşiniz sizden razı, istediğini aldığı müddetçe...

Allah yardımcınız olsun. Kadın ruh hastası belli.. Ama siz de onlarla kalıp delirmeyin, en azından kafa dinlemek için uzaklaşın o ortamdan.. Ve darp raporu alın darp raporu alın darp raporu alın!!!!

Annesi ayri evde dediniz ya. Bu il yada ilce kocanin memleketi mi ? Kendimi senin yerine koyarak cevapliyorum ; esine de ki başka bi ile taşınalım yoksa boşanırım de. Hakikatten de eğer sana destek çıkmazsa bosan. AYRICA SAKIN BURADAKI BAZI TUHAF KADINLAR GİBİ DAYAK YEDIM AMA HAKETTIM ÇÜNKÜ BEN DE LAF SAYDIRDIM DIYE SAKIN SAKIN DÜŞÜNME. Kv sana Bişeyler firlatirken anne yapma insan gibi tartısın diyemeyen esine de tüküreyim ayrica. Ben olsam (büyük konuşmak istemem ama) çocuğumu da alır giderdim. En azından biseyleri düzeltmek istiyorsa peşimden gelirdi esim. Gelmiyorsa da canı cehenneme. Çalışan kadınsın.

Nasıl hala o adamla beraber kalabiliyosun.. Sırf bu sebepten değerin Olmaz, tekmeyi basıcaksın ki kendine gelsin değerini anlasın. Yaşananlar basit değil ama basit gibi davranıyorsunuz okumuş bir kadın olarak hemde! Susmamanız lazımdı, annesinin ardından o kocayı da göndermek lazımdı. Babanın devreye girip kocana ayar vermesi lazımdı..

Beni konuda en çok irrite eden durum yanlış şeyler düşünüp yanlış kararlar vermeniz oldu. Darp raporu almamak ne demek allah aşkına. Karşınızdaki kişinin ne kadar alçalabilceğini görmüşsünüz elinizde bir kozunuz olsaydı bari. Yani okumuş kadın olarak doktora gitmeye utandınız da bütün apartmanın şahit olduğu olayların üzerine hala o adamla aynı evde kalırken tedirgin olmuyor musunuz? Anneniz babanızı nasıl susturur o kv nin gözünü biraz korkutması lazımdı ne bu şimdi siz eşinize babam çok kızdı olanlara ama annem yuvamız yıkılmasın diye engel oluyo diyince sahiplenilmiş mi oldunuz. Yani aslında kızıyomuş gibi oldum ama inanın çok üzüldüm olanlara bunun için sitemim. Basiretiniz bağlanmış resmen lütfen bundan sonra gelişen olaylarda aklınızı kullanarak hareket edin yoksa aynı olaylar döne döne yaşanır gibi duruyo:KK43:

o.ospuluğun alâsını yapmış kaynana !!
Okurken şekilden şekle girdi yüzüm çok sinirlendim Allah yar ve yardımcınız olsun
Lütfen gidin darp raporu alın ve o ahlaksız kadını şikayet edin!!bunu anne sütünden mahrum bırakılan yavrunuz için yapın hiç değilse :KK4:
Eşin olucak adamdan sana koca olmaz hoş olamamışya neyse...
Annesi boşa bu kadını dediğinde peki anne boşayıp seninle gelicem ddmesi bende kopukluğa sebep oldu.siz daha nasıl aynı evde kalabiliyorsunuz.ailenize iğrenç hakaretler ediliyor,namusunuza kadar dil uzatıyor eşiniz de çıt çıkmıyor maşşallah!!! Ay ben sinir krizine girdim burda :KK72:

Bilmiyorum. Konuyu kapattik ikimiz de konusmuyoruz. Cunku konustukca kavga ediyoruz.
senin suçun aşk bahanesiyle tüm bu pisliklerini örtmek.
eşin de kv de de yüzsüzlüğü sayende ele almışlar, hayatını çiğniyorlar ve bu kadar şeye rağmen akıllanmamışsın ki hala bu adamla aynı evdesin ve hala hakkını savunmaktan acizsin okumuş ve çalışan bir kadın olarak.
eğer bu son yaşananları kocanın ve kv nin burnundan fitil fitil getirmek yerine susmaya devam edersen, her şeyi hakediyorsun demektir.
babana neden engel oldunuz ki? bu nasıl evlilik ki hep ezilen hakaret gören susturulan sesin. bir kez de susma ve hakkını savun. bakalım o çok sevgili kocanı yanında bulabilecek misin? sanmıyorum. anası ona üçüncü saf gelini bulmuştur bile, sen daha olmayan yuva koca aşk sevgi için ezdir kendini.
şu pasif tavrından dolayı en çok sana öfkeliyim. darp raporu almaya utanıyorsun ama senin dayak yemene ve senelerdir hakaret işitmene göz yuman, anası sakinleşsin diye boşarım bu kadını diyen pislikle aynı evde kalmaya utanmıyorsun.
bundan sonra da ne yapılırsa hakediyorsun, çünkü acizsin.

senin suçun aşk bahanesiyle tüm bu pisliklerini örtmek.
eşin de kv de de yüzsüzlüğü sayende ele almışlar, hayatını çiğniyorlar ve bu kadar şeye rağmen akıllanmamışsın ki hala bu adamla aynı evdesin ve hala hakkını savunmaktan acizsin okumuş ve çalışan bir kadın olarak.
eğer bu son yaşananları kocanın ve kv nin burnundan fitil fitil getirmek yerine susmaya devam edersen, her şeyi hakediyorsun demektir.
babana neden engel oldunuz ki? bu nasıl evlilik ki hep ezilen hakaret gören susturulan sesin. bir kez de susma ve hakkını savun. bakalım o çok sevgili kocanı yanında bulabilecek misin? sanmıyorum. anası ona üçüncü saf gelini bulmuştur bile, sen daha olmayan yuva koca aşk sevgi için ezdir kendini.
şu pasif tavrından dolayı en çok sana öfkeliyim. darp raporu almaya utanıyorsun ama senin dayak yemene ve senelerdir hakaret işitmene göz yuman, anası sakinleşsin diye boşarım bu kadını diyen pislikle aynı evde kalmaya utanmıyorsun.
bundan sonra da ne yapılırsa hakediyorsun, çünkü acizsin.
Haklisin ne diyeyim.

En kötüsü geldi beni buldu sanıyordum ta ki senin yazını okuyana kadar... Hepsini tek solukta okudum biraz sonra sınava girecek olmama rağmen:)
Aslın sorun kayınvalidede değil biliyormusun? Belliki hadsiz bir kadın (tıpkı benimki gibi)! Sorun annesini en iyi tanıyan oğlunda bence. Annesinin huyunu bilip aranızdaki mesafeyi koruması lazımda. Seninle böyle yüz göz olmadına izin vermemeliydi. Sana böyle davranabilmesi tamamen eşinden kaynaklı.

Haklisin ne diyeyim.
eşinle kv nin aralarında geçen konuşma şöyle bence:
"o (malum hakaretler) hala evde mi? ah oğulcuğum bak evine gelmemi istemiyor"
kocan "ortalık az durulsun gelirsin anacım. benim karı sana bir şey diyemez. susturdum onu."
sen bundan sonra daha beterlerini yaşayacaksın, en azından hazırla kendini.

Hic durmayin oralarda. Evliliginiz sadece kayinvalide yuzunden parcalanmamis. Esinizin size sahip cikmayisi,ezdirisi de bitirmis. Daha fazla yipranmayin lutfen. Birakin annesiyle ne hali varsa gorsun..

B.kunda boncuk bulmuş gibi niye yapışılıyor bu adamlara anlamış değilim,bu adam senin dediğin gibi çok aşık olarak evlenmemis seninle hiç kendini kandırma,belki eski eşe nispet belki mantık evliliği ama öyle aman aman bi aşk yok,olsa diğer herkes çekinir senden oğlumuz abimiz Seviyo yanlış yapmayalım derler ama seni takan yok

X