Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Benimde çocuğum olmuyor eşim globozo çok zor bi durum dedim belki çocuk olmadı diye ayrıldılar bu durumda olup ayrılığı düşünenler var
Heh ışte sen benimkini de globo olduğunu biliyorsun niye sordu ki bu kız dedim ama şöyle birşey var eşim ilk eşinden globo olduğu bilmiyormuş. Yeni öğrendi
Ayrılma sebepleri Kv ve kendi aptalliklari.
Hatta biz evlendigimizde kadıncağız arayıp eşime ananın bu evliliğinden uzak tut bile demişti o yüzden eski eşini ben severim, güzel insandır. Bunu her ayrılan kadın demez.

Senin hiç gururun yok mu böyle bi insanı sevmeyi nası miden kaldırdı?
Hayatımda böyle kepazelik görmedim.
Pılıyı pırtıyı toplayıp darp raporu alıp kvyi polise vereceğine, eşini de bu yaptıkları için boşayıp donuna kadar tazminat alacağına ben bunu mu hak ettim eşimi çok seviyorum diyosun daha hala.
Pes doğrusu böyle bişey görmedim ben.

Biliyorum farkindayim. Gitmeme az kaldi.

bakın;darp raporunu alın,şikayette bulunun,şahit olan komşularınızıda yanınızda götürün gerekirse ama bunları kesinlikle yapın.
o koca müsvettesinide evden uzaklaştırın,ailenizi çağırın hemde hemen..
olacak iş değil töbe töbe!

eşinin annesiyle aranda sorunlar olduğunu biliyordum da bu kadarını bilmiyordum
ama burada suç o kadından çok senin pısırık kocanda
ana delisini gördüm de bu kadarını görmemiştim annesi vur diyor vuruyor boşa diyor boşuyor
ne biçim bir adam

birde şu var
kaynanan ne kadar uğraşırsa uğraşsın kocan sana değer verseydi bunların onda birini yapmazdı bir tanıdığım var üç oğlu var ikisini eşlerinden boşattı birini boşatamıyor çünkü adam karımı seviyorum diyor gerekirse seninle görüşmem diyor

Sizin çoğu konunuz bu kadınla ilgili zaten.Bu olanlar beni şaşırtmadı.Bile bile göz göre göre kadını evinize sokmuşsunuz bi de evladınızı emanet etmişsiniz.Siz de bunları biraz hak etmişsiniz aslında.
Kadın en baştan ne olduğunu anlamışsınız saklamamış hiç kendini.
E kocanız da azcık sünepeymiş zaten.Çocuk yapmak için acele etmeyebilirdiniz.
Bu adamdan ne koca olur ne baba ben olsam suratına tükürüp boşanma davası açmıştım çoktan.
Ama bence siz asla ve asla bu adamdan boşanmazsınız ve burayada bu kadınla ilgili daha çooook konu açarsınız.
Sadece o bebeğe üzüldüm her zaman ki gibi en çok onlar etkileniyor bu tarz durumlardan.
Evladım yok benim ama olsa ve yanında bile isteye sigara içilse birdaha asla ama asla o kişilerle bebeğimi aynı ortama sokmazdım yüzünü göremezlerdi ama siz bi de bakıcı yapmışsınız ehhh pes artık !!!

Ha bi de aklı başında makul bi insan çoktaaan gidip darp raporu alıp kadını şikayet etmişti ama siz bunu da asla yapmazsınız sadece şikayet edersiniz.

Vay anam vay olaylar olaylar.. keşke darp raporu alsaydin..sonra da atsaydin o pasif kocanın poposuna bi tekmek..başka hiç bi sseyi haketmiyo bunlar..Allah sabır versin

ya harbi hadi kocan arsız da
senin elin armut mu topluyordu kadın seni döverken bu üç yıl boyunca dilini mi yuttun
sen de çok aman kocam deyip susmuşsun
gelip ...ıçmışlar halıya

Sevmek mi sevgi karşılıklı olur bu herif seni hiç sevmediği gibi ,pısırık ,kendi düşüncesi olmayan bir sümsük ilk eşi kaçmış bildiğin bunların elinden sana yazık değil mi gençliğine yazık değil mi okuyunca tüylerin ürperdi bu nasıl bir aşk ki sen daha bu adamın yanındasın çalışıyorsun ayaklarının üstünde durabilirsin yazık sana hemen kalk git karakola darp raporu ol evine polis çağır eşyalarını kırıp döktüğünü ispatla ,komşularından da şahitlik iste hemen boşan çöpünü dahi bırakma o karıya yoksa senden sonraki gelinleri aynen karının evine gidince senin eşyalarına oturup kalk masın canım bu adamla aynı yatağa gideceksin o söylediklerinden sonra hiçmi kendine saygın yok vallahi yazık acıdım durumuna inan o kadına pabuç bırakma kötülük kazanmasına artık haklarını kullan git şikayet et

Son düzenleme:
Orda ironi yaptim. Hatta bikac mesaj sonra hic mutlu olmadigimi ve bu konuyu actigimi yazdim onu da okuyun. Ayrica bu ailede herkes seytanken benimki nasil bu kadar salak. Onu diyorum.
Kime karşı salak canım ona bak sana gelince şeytan anneye, ablaya, abiye salak yok artık sana söyledikleri normal mi geliyor? Söyleyecek söz yok o zaman canım

Vallahi içim şişti....
Sinirlerim bozuldu...
Canim kendini ve yavrunu düşün artık...
Onlarda ne halleri varsa görsünler aslında oğlunun tursusunu kursun kv musvettesi...
Ay erkek evladı yetiştiriyoruz annem bazen kralim diye seviyor suan 8 aylık ama anne öyle söyleme diyorum....
Erkek çocuklarını pohpohlamamak gerek....
Sonra kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar....

Darp raporu alın, şikayetçi olun. artı hakaret davası da açın, nasılsa komşu duymuş. Sonra da o adamdan ayrılın. Hayatımda böyle birşey duymadın. Sizin yerinizde olsam o adamıda annesinde iki çekip bir yırtardım kapının önüne koyardım. O derece sinirlendim. Bir kadın olarak lütfen kendinize eziyet etmeyin.

Canim ne diyecegimi bilemiyorum, Hayirlisi neyse o olsun hakkinda.!insanlar artik o kadar para delisi, o kadar görgüsüz, o kadar bencil oldular ki , son zamanlarda hep böyle kavgalar cikiyo, bosanmani tavsiye ederim .

Okurken içim şişti.Allah iyi insanlarla karşılaştırın. Herkes kayınvalidenin saldırı olayına takılmış bense küçücük bir bebeğin yanında sürekli sigara içilmesi...O kadını yolmam için bu son derece geçerli bir neden.Bu devirde sana tokat atana sen diğer yanağını dönmeyecek tekme tokat dalacaksın dalacaksın ki bir daha cesaret edemezsin. Ah Be canım kendinize niye bunu yapıyorsunuz saygılı olacam diye ezdirmeyin bukadar kendimizi.Saygı istenilmez kazanılır.Bebeğini böyle sağlıksız ortamlara maruz bırakmamak senin annelik görevin. Astım olan bir arkadaşım var yıllar sonra benzer nedenlerle dikkat.

Böyle çikef kadın görmedim duymadım. Ne olur darp raporu al. Hakaret davası aç yalvarıyorum yap bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…