Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Offf içim daraldı yemin ediyorum çok. Kötü şeyler yaşanmış hele o son olay çok fena olmuş çok üzüldüm bu ömrü boyunca sizinle gidecek zaman zaman unutacaksiniz ama bi yerde patlak verecek sorun sorunu doğuracak en onemlsi sizde psikoloji diye bsy kalmickm.bu ne biçim bir kadın ya kadın değil insan bile değil bu parcalayasim geldi okurken en basta bu oğlunu sevmiyor bence eşinize gelince karaktersiz tek kelimeyle hala nasıl size sen susucaktn diyebiliyor bu nasıl bi mantık önceki evliliği neden bitti acaba benm size soylicegm şey bosanin gercektn bunu kendiniz ve bebeğiniz için yapın hayatınızı mahvetmeyin bikere geliyoruz dünyaya..

Evet yaa. Ben de hiç anlam veremedim darp raporu alıp şikayetçi olmamasına. Doktora rezil olmak istemedim demiş ama şimdi de komşularına karşı kötü bir pozisyonda kaldı. Dayak atıldığı için değil, atılan dayağı sineye çektiği ve hakkını aramadığı için. Komşularına gidip "böyle böyle oldu ben de dava ettim" diyebilse güçlü durmuş olacaktı.

Belki de yeni doğum yaptığı için eşinden ayrılmak istemedi, o yüzden şikayetçi olmadı. Başka bir açıklama gelmiyor aklıma.

Olan olmuş. Çok zor bir durum. Allah kolaylık versin. Umarım bundan sonra hukuki yollardan haklarını savunur.

Yemin ederim şimdiye kadar KK'da, konu okurken hiç bu kadar sinirlenmedim, tırnaklarımı avucuma batırdım sinirden!!!

BİR ERKEK, İSTEMEZSE KENDİ ANNESİ BİLE OLSA EVLİLİĞİNE KARIŞAMAZ!!!!
BİR ERKEK İSTERSE DE O EVİ, OĞLUNU ÇOOKK GÜZEL YÖNETİR.. EDEPSİZLİKLERİN, HADDİNİ AŞMALARIN SONU GELMEZ!!!!
GELİN EDEBİNDEN SUSAR,
GELİN BİR YERDE PATLAYINCA ONDAN EDEPSİZİ, ONDAN AHLAKSIZI OLMAZ..

Tek duam ;
Ömrümüz izin verir de, evlatlarımızın mürüvvetini görürsek, bu kadar tepki veriyoruz öyle insanlar olmadığımız belli ama
Yanlışlıkla bile olsa
haddini aşan,
biz doğurduk diye tüm hayatında söz sahibi olacağını sanan kv' den olmayız umarım!!!!

Geberesice yaratiklar karaktersiz köpekler.bunlara kopek demem kendi kopeklerime ayip olur tek hucreli mahlukatlar.bu olay benim basima gelecekti o şerefsiz o... kvnin suratini parcalar o ettigi kufurleri tek tek agzindan sokar burnundan cikarirdim gebertirdim onu

sigara konusunda demedim tabii ki! bunu eşi annesine söyleyerek uyarmalıydı.

kv ortamı boş bulmuş konuşmuş esas bu duruma getiren eşi. Eşi birşeyler yapmış olsa bunlar olmazdı. Belki adamın bundan sonra aklı başına gelir de eşine çocuğuna sahip çıkıp kimseyi aile işlerine bulaştırmaz.

tabii ki olmayız.

eşi değilebilir illa evliliğini bitirmesine gerek yok. eşi değişip anne ve eşin sınırlarını koymayı başarabilirse ayrışmak zorunda kalmazlar küçük bebişleri var daha.

Dün bu konuyu okudum o kadar öfkelendim ki anlatamam. Açık söyleyeyim size daha çok kızdım. Bunlar ekmeğinizi aşınızı mı veriyor da bu kadar ezik, küçük görmüşsünüz kendinizi. O koca müsvettesi ile kv bulmuş bir pısırık gelin istedikleri gibi at oynatıyorlar. Ben olacam sizin yerinizde anasını da istemem danasını da. Ağzımı bozmuyorum ama ettiğim küfürleri anlamışsınızdır.

Evet demez bencede inşallah ömür boyu mutlu olursunuz

Inanmiyorum ya deli oldum konuyu okurken nasıl dayandiniz bu kadar olaya onceki konularinizi da az çok biliyorum ama balık baştan kokar en güzeli nisanliyken yollari ayırmakti ama olan olmus artik ve bence gözünüzün onune bakin bir darp raporu bosanma davasi ve disli bir avukat sayesinde nafakayla cozun isi... kv bela zaten esiniz de tam ......... soylemek istemiyorum ama cok kotu seyler geçiyor aklimdan....! Kacin kurtarin kendinizi adam olsa sizi evliliginizi cocugunuzu korurdu

Aynen doğru tespit. Bu konuyu ilk okuduğumda konu sahibine çok üzülmüştüm. Şuanda üzülmüyorum çünkü kendisi (hemde çalışan bir bayan olmasına rağmen) bu muameleyi kendine layık görüyosa diycek bişey yok

bu kadar olaydan sonra ben ilk eşi bulur ve boşanma sebeplerini ondan öğrenirdim.
toptan çekilecek bir aile değil, eş dahil olmak üzere.

ben darp raporu al falan da demiyeceğim, bu aileden ne kadar çabuk paçayı kurtarırsan kar say diyeceğim.
çocuğun için elbette nafaka iste, ama kendine istersen bu aile daha da çirkefleşir.
iyice huzur kalmaz.

Siz bu kafayla giderseniz kusura bakmayın daha çok dayak yer hakaret işitirsiniz ...
Ailenizi olaylar dahada büyümesin diye durduruyorsunuz pardonda daha nekadar BERBAT olabilirdi ki herşey??
Ben anne babanın yerinde olsam kızımı döven kaynanayı öyleside kocayı evire çevire pataklar elaleme rezil rüsva ederdim ne demek dövmek ne demek o.ospu damgası vurmak !! O damgayı alır bi tarafına yapıştırırdım o kadının!!
Sizde okumuş kadınım utandım şikayet etmek çok zor bi durum diye diye ne hale düşmüşsünüz..
Kusura bakmayında okumamış kadınlar mı şikayet ediyor bi tek ? Keşke o kadınlardaki cesaretin yarısı sizde olsaydı keşke..
Okumuşsunuz ama boşa okumuşsunuz hanımefendi,cahil hadsiz adi bu insanlara kendinizi savunamıyorsunuz bile.. Bu hayatı yaşamak içinmi okudunuz siz ? bebeğinizin böyle bi babaya ve babanneye gerçekten ihtiyacı yokki..
Siz bi an önce yavrunuzu alıp kaçıp kurtulun ordan .
Ahh keşke herşey sıca sıcağına iken sağlam bi avukat tutup şikayetçi olsaydınız kaynana ve kocadan . Dayak içinde ayrıca maddi manevi yüklü bi tazminat açsaydınız ahh keşke ya
İşte o zaman neler olurdu biliyomusun?
Bu pislik kadın kapında köpek olurdu davanı geri çekmen için !
Gözü iyice korkardı tırsardı sinerdi bi köşeye !
Seninde çevrene karşı sağlam bi duruşun olurdu emin ol bu olayı lehine çevirebilirdin ama hala geç kalmış değilsin ..
Can ı gönülden kurtulmanızı diliyorum bir an evvel Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…