- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
-
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Bu yorumamı itibar etsek yoksa konuyu açarken yazdığın şu ifadelere mi
"3 yildir beynimi yerken evlilik icerisinde hic istenilmemek arzulanmamak fark edilmemek hep beni uzdu. Hep bi bahane, yok sen yanasmiyorsun yok zamansiz yanasiyorsun yok gecelik giymiyorsun yok giyiyorsun."
Merhaba edinizKv benim Kv min kopyasımis
Eşim de anası bana hörlediginde senin kocanin ki gibi şeyler söylerdi. Maksadı da anası sakinlerini sussun diye yapardı, gerçekliği yoktu. Bende senin gibi ilk düşünürdüm vay anasının lafından filan. Sonra bunları eşime farklı şekilde yaklaşarak anlattım. Sen anneni susturmak için bunları dediğinde ananın tüm yaptıklarını onun kafasında mesrulastiriyorsun.yaptığı ve delikleri doğru değil. Bunu biliyorsun. Ananın yaptıklarının doğru olmadığı söyleyip bununla olayla yüzleştirmen lazım. Bunu da yapmayın sorunları erteliyorsun.
10 sene oldu evliyim sorunların çoğaldıkça bebek fikrinden uzaklaştım. Gerçi bizim zaten olmuyordu çabalamak da bıraktım.
Ama sorunlarımızı çözdük. Çok da güzel bir evliliğim var artık.
Sende yapabilirsin. Sadece klasık kız gözüyle olaylara bakma. Bakış acını değiştir. Daha sakin, umursamaz ve kararlı olup yeri gelirse hepsini geri puskurtecek hamleyi atmanın gerekecek.
Eşimin 2.karsiyim 2.karısı ile olan yaşantısını hiç kıskanmadim. Yaşanmış bitmiş. Foto da vardı eşyada hal zamanında br partiye gideceklerine eşimin aldığı takım lise duruyor. Atalım bu artık eski moda dedim. Atmayalım kalsın dedi.ama biliyorum ki en fazla 1 sene sonra o takım elbiseyi kendi rızası ile atacak.anılarına yaşanmış olana saygı göstermek bana çok şey kazandırdı.
Merhaba eşiniz diğer eşinden çocuk için mi ayrildiKv benim Kv min kopyasımis
Eşim de anası bana hörlediginde senin kocanin ki gibi şeyler söylerdi. Maksadı da anası sakinlerini sussun diye yapardı, gerçekliği yoktu. Bende senin gibi ilk düşünürdüm vay anasının lafından filan. Sonra bunları eşime farklı şekilde yaklaşarak anlattım. Sen anneni susturmak için bunları dediğinde ananın tüm yaptıklarını onun kafasında mesrulastiriyorsun.yaptığı ve delikleri doğru değil. Bunu biliyorsun. Ananın yaptıklarının doğru olmadığı söyleyip bununla olayla yüzleştirmen lazım. Bunu da yapmayın sorunları erteliyorsun.
10 sene oldu evliyim sorunların çoğaldıkça bebek fikrinden uzaklaştım. Gerçi bizim zaten olmuyordu çabalamak da bıraktım.
Ama sorunlarımızı çözdük. Çok da güzel bir evliliğim var artık.
Sende yapabilirsin. Sadece klasık kız gözüyle olaylara bakma. Bakış acını değiştir. Daha sakin, umursamaz ve kararlı olup yeri gelirse hepsini geri puskurtecek hamleyi atmanın gerekecek.
Eşimin 2.karsiyim 2.karısı ile olan yaşantısını hiç kıskanmadim. Yaşanmış bitmiş. Foto da vardı eşyada hal zamanında br partiye gideceklerine eşimin aldığı takım lise duruyor. Atalım bu artık eski moda dedim. Atmayalım kalsın dedi.ama biliyorum ki en fazla 1 sene sonra o takım elbiseyi kendi rızası ile atacak.anılarına yaşanmış olana saygı göstermek bana çok şey kazandırdı.
darp raporu alın şikayet edin..
Orda ironi yaptim. Hatta bikac mesaj sonra hic mutlu olmadigimi ve bu konuyu actigimi yazdim onu da okuyun. Ayrica bu ailede herkes seytanken benimki nasil bu kadar salak. Onu diyorum.Konu sahibi geçen gün de bir konuda "kocam o aileden nasıl çıkmış, kocam hariç beş para etmez" gibi şeyler söylüyordu, harika koca imajı çiziyordu.
Buymuş kötü aileden çıkan harika insan.
Kim demiş, okumayan dayak yer diye. Ben sana 20 tane ünlü sayarım dayak yediği için boşanan. Kız rihanna bile yedi kız. Neden çekiniyorsun, git bildir hadlerini.
Orda ironi yaptim. Hatta bikac mesaj sonra hic mutlu olmadigimi ve bu konuyu actigimi yazdim onu da okuyun. Ayrica bu ailede herkes seytanken benimki nasil bu kadar salak. Onu diyorum.
hayırMerhaba ediniz
Merhaba eşiniz diğer eşinden çocuk için mi ayrildi
niye sordun ki ikra ?Merhaba ediniz
Merhaba eşiniz diğer eşinden çocuk için mi ayrildi
Benimde çocuğum olmuyor eşim globozo çok zor bi durum dedim belki çocuk olmadı diye ayrıldılar bu durumda olup ayrılığı düşünenler varniye sordun ki ikra ?
bnm annemin amcasının hanımının olmadı hemde amcamız iyi bir yerde üst düzey çalıştı herkes aynı değil ki cnm kısmet buBen de kayın Validemle 3 yıl oturdum sorun yaşamadım hala da aramızda iyi 13 yıl oldu şimdi aynı apartmanda oturuyoruz bazı kaynanalari anliyamiyorum Gelinleri düşman deilya