Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Tüm sayfaları okuyup şiştim valla. Ve hala emin değilim ayrılmaya diyosun. Kocanla Nasıl mutluydun bu kadar şeye sesini çıkarmamasına rağmen hiç anlamadım. Aileni yanına çağır boşanmak istediğini söyle. Onların yanında çirkeflik yapamaz. kesinlikle bu saatten sonra olmayacağını söyle. Sen zaten isteseydin bu işi çoktan bitirirdin bence ama istememişsin. Ama sana şunu söylim senin o koca varken o kayınvalideyle daha çok muhattap olacaksın. Kocan basiretli davranamıyor. Öyle bi yapısı yok. Sen onunla Mutlu olduğunu düşünmeye devam edersin bunu göremediğin sürece. Aklını başına toplarsın umarım.

Bu yorumamı itibar etsek yoksa konuyu açarken yazdığın şu ifadelere mi

"3 yildir beynimi yerken evlilik icerisinde hic istenilmemek arzulanmamak fark edilmemek hep beni uzdu. Hep bi bahane, yok sen yanasmiyorsun yok zamansiz yanasiyorsun yok gecelik giymiyorsun yok giyiyorsun."

Konu sahibi geçen gün de bir konuda "kocam o aileden nasıl çıkmış, kocam hariç beş para etmez" gibi şeyler söylüyordu, harika koca imajı çiziyordu.

Buymuş kötü aileden çıkan harika insan.

Kv benim Kv min kopyasımis :-)
Eşim de anası bana hörlediginde senin kocanin ki gibi şeyler söylerdi. Maksadı da anası sakinlerini sussun diye yapardı, gerçekliği yoktu. Bende senin gibi ilk düşünürdüm vay anasının lafından filan. Sonra bunları eşime farklı şekilde yaklaşarak anlattım. Sen anneni susturmak için bunları dediğinde ananın tüm yaptıklarını onun kafasında mesrulastiriyorsun.yaptığı ve delikleri doğru değil. Bunu biliyorsun. Ananın yaptıklarının doğru olmadığı söyleyip bununla olayla yüzleştirmen lazım. Bunu da yapmayın sorunları erteliyorsun.
10 sene oldu evliyim sorunların çoğaldıkça bebek fikrinden uzaklaştım. Gerçi bizim zaten olmuyordu çabalamak da bıraktım.
Ama sorunlarımızı çözdük. Çok da güzel bir evliliğim var artık.
Sende yapabilirsin. Sadece klasık kız gözüyle olaylara bakma. Bakış acını değiştir. Daha sakin, umursamaz ve kararlı olup yeri gelirse hepsini geri puskurtecek hamleyi atmanın gerekecek.
Eşimin 2.karsiyim 2.karısı ile olan yaşantısını hiç kıskanmadim. Yaşanmış bitmiş. Foto da vardı eşyada hal zamanında br partiye gideceklerine eşimin aldığı takım lise duruyor. Atalım bu artık eski moda dedim. Atmayalım kalsın dedi.ama biliyorum ki en fazla 1 sene sonra o takım elbiseyi kendi rızası ile atacak. :-) anılarına yaşanmış olana saygı göstermek bana çok şey kazandırdı.
Merhaba ediniz
Kv benim Kv min kopyasımis :-)
Eşim de anası bana hörlediginde senin kocanin ki gibi şeyler söylerdi. Maksadı da anası sakinlerini sussun diye yapardı, gerçekliği yoktu. Bende senin gibi ilk düşünürdüm vay anasının lafından filan. Sonra bunları eşime farklı şekilde yaklaşarak anlattım. Sen anneni susturmak için bunları dediğinde ananın tüm yaptıklarını onun kafasında mesrulastiriyorsun.yaptığı ve delikleri doğru değil. Bunu biliyorsun. Ananın yaptıklarının doğru olmadığı söyleyip bununla olayla yüzleştirmen lazım. Bunu da yapmayın sorunları erteliyorsun.
10 sene oldu evliyim sorunların çoğaldıkça bebek fikrinden uzaklaştım. Gerçi bizim zaten olmuyordu çabalamak da bıraktım.
Ama sorunlarımızı çözdük. Çok da güzel bir evliliğim var artık.
Sende yapabilirsin. Sadece klasık kız gözüyle olaylara bakma. Bakış acını değiştir. Daha sakin, umursamaz ve kararlı olup yeri gelirse hepsini geri puskurtecek hamleyi atmanın gerekecek.
Eşimin 2.karsiyim 2.karısı ile olan yaşantısını hiç kıskanmadim. Yaşanmış bitmiş. Foto da vardı eşyada hal zamanında br partiye gideceklerine eşimin aldığı takım lise duruyor. Atalım bu artık eski moda dedim. Atmayalım kalsın dedi.ama biliyorum ki en fazla 1 sene sonra o takım elbiseyi kendi rızası ile atacak. :-) anılarına yaşanmış olana saygı göstermek bana çok şey kazandırdı.
Merhaba eşiniz diğer eşinden çocuk için mi ayrildi

Konu sahibi geçen gün de bir konuda "kocam o aileden nasıl çıkmış, kocam hariç beş para etmez" gibi şeyler söylüyordu, harika koca imajı çiziyordu.

Buymuş kötü aileden çıkan harika insan.
Orda ironi yaptim. Hatta bikac mesaj sonra hic mutlu olmadigimi ve bu konuyu actigimi yazdim onu da okuyun. Ayrica bu ailede herkes seytanken benimki nasil bu kadar salak. Onu diyorum.

Orda ironi yaptim. Hatta bikac mesaj sonra hic mutlu olmadigimi ve bu konuyu actigimi yazdim onu da okuyun. Ayrica bu ailede herkes seytanken benimki nasil bu kadar salak. Onu diyorum.

Canim bence senin koca da gayet şeytan. Yalanlarını falan yakalamissin. KV ye bak oğluma nikahtan sonra gerdeğe girdin diye laf ediyor. Nikah ya nikah! Oğlu da yanında ona sorsa ya. Ayy ailenin ataerkilligi had safhada.

Neyse lütfen lütfen git bir acile darp raporunu al. Üst komşuları da şahit göster. Hakaret vs. Şimdi sen bu adamla barışsan bile yarın birgün yine ayrılmaya karar verirsen çocuğun sende kalması için bunlar hep senin delilin olur. Senden alacaklarını sanmıyorum ama hazır olay olmuş. Delil toplamaktan korkma. Yeri gelirse kullanırsın. Kocaman barışırsan davanın çekersin. Senin annen gelsin baksın lütfen artık şu çocuğa. Ya da kreş veya bakıcı. Üzme canını. Kocana çok kızdım ama o da annesiyle karısı arasında kalmış. barisişiniz ama daha da ilerde bosanacak gibisiniz.

Ya lütfen hepimiz bekliyoruz gidin eşinizle konuşun ve sonucu bize bildirin. . Bu kadar yorumdan sonra muhakkak ne yapacağınıza karar vermişsinizdir..

Merhaba ediniz
Merhaba eşiniz diğer eşinden çocuk için mi ayrildi
hayır
aslında sorunzu anlamadım.
cocukları olmuyor diye degil.
cocuk istemediği için de degil.
cocukları da yok.
bizim de cocgmuz yok.
kendi aptallıkları ve kv yüzünden boşanmışlar.

35 sayfanın 35 ini de okuyamadım ama yine de okuduğum bi çok yorum oldu. ne yapman gerektiği zaten söylenmiş bana bişey kalmamış. ben de sırf sonucu merak ettiğim için takipte olacağım. lütfen bişeyler yap ve hadlerini nasıl bildirdiğini bize anlat..

ben de kv değil eşinizin suçlu olduğunu düşünüyorum. ve üzgünüm ya eşiniz sizi ve annesini bir daha bir araya getirmeyecek, ya ömür boyu susan mutsuz kadın olacaksınız veya boşanmak zorunda kalacaksınız.. eşiniz aradaki dengeyi şimdiye kadar kurmadıysa bundan sonra da zor. sinir oldum okurken inanın, çocuğun yanında nasıl sigara içerler?

Çalışan eli ekmek tutan aslan gibi kadınsınız bu sülükgillerden kurtulun bir an önce ne çirkef ne terbiyesiz ahlaksız bi kadınmış ya dehşete düştüm resmen. İlk eşi yakasını iyi kurtarmış bunlardan Allah bilir o zavallıya ne yaptılarda boşandılar. Kimseye muhtaç deilsin ve polise şikayet et kesinlikle

Ben de kayın Validemle 3 yıl oturdum sorun yaşamadım hala da aramızda iyi 13 yıl oldu şimdi aynı apartmanda oturuyoruz bazı kaynanalari anliyamiyorum Gelinleri düşman deilya
bnm annemin amcasının hanımının olmadı hemde amcamız iyi bir yerde üst düzey çalıştı herkes aynı değil ki cnm kısmet bu

X