Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

canim beni yanlis anlama ama sen birazda bile bile lades demisin o bilgisayardaki fotograflari buldugunda bitirmeliydun bu isi bide bu senin ilk evliligin mi

Esim bosandiginda da yikilan yuvasina gidip coreklenmis. Akbaba gibi bekliyor. Insanda biraz guru olur yuz olur astar olur!
Ben esyalarkmi versem oynaya oynaya kullanir merak etme.

Nasıl pislik bir zihniyet ya Allah size yeterince sabır vermiş hiç alttan almayın artık dişe diş olun. Senin akranlarının mezarına gül bırakıyolar biz seninle uğraşıyoruz diyin hatta. Bir an önce kurtulursunuz umarım

Diğer konularını da okudum. Resmen eşinin gözünün kör olduğunu düşünüyorum bu kadar olmaz.. yani annesi resmen hiç onun iyiliğini istememiş ki.. anca sizi sömürmüş. Bide en nefret ettiğim şeylerden biri de kayınvalidemin sanki ben bilmiyormuşum gibi olur olmaz konularda akıl vermesi..

sekerlileblebitozu çok içli dışlı olunmuş. başta eşin buna izin vermiş. sütün niye kesildi? bebeğin kaç aylık? hala doğumdan sonraki hormon düzensizliği devam ediyor olabilir. eşinle başta konuşmuşsunuz o sana anneme bişey söyleme demiş karşılıklı annelere bişey söylememeye karar vermişsiniz. bu kadar laçka bir ilişkide susmak tabii ki zor. ama keşke sen ağzını hiç açmasaydın. böyle durumlarda haklıyken haksıza döndürürler adamı. eşini seviyorsan ve eşin de seni seviyorsa geçmişi olup bitenleri hepsini unutup yawrunuzla yeniden başlayın ama hiç bir daha bu konuları açmayın. ama yok herşey bitti diyorsan seni koruyan kanunlar var öncelikle arkadaşların dediği gibi darp raporu alman lazım. şikayetçi olabilmen için somut delillerin olmalı. umarım senin ve bebeğin için hakkınızda hayırlısı olur.

Kusura bakma ama en cok suclu esin
Hic kayinvalide ise katma
Evlenmeyecektin o adamla
Birde odul gibi cocuk yapmissin
Ikinci bebegi bile dusunuyorduk bi o kadar guzel gidiyordu hersey kapi disindakiler disinda. Kapi disindaki yilan iceri sizdi yikti ve gitti defoldu. Yani bebegi sorunsuz ve kendimizden emin donemimizde yaptik. Ama su an gelecegimden emin degilim.

Ikinci bebegi bile dusunuyorduk bi o kadar guzel gidiyordu hersey kapi disindakiler disinda. Kapi disindaki yilan iceri sizdi yikti ve gitti defoldu. Yani bebegi sorunsuz ve kendimizden emin donemimizde yaptik. Ama su an gelecegimden emin degilim.
Yahu evlenmeden once adamin defolarini yakalamissin zaten niye evleniyorsunuz anlamadimki
Hii 2.de yap tam olsun
Gercekten kimserye ne uzuluyor nede aciyorum herkes hakketigini yasiyor
Size mutluluklar ben bebege uzuluyorum garibim

Bana gore onemsiz cok fazla ayrinti var
Mesela o eski gelininin esyalariyla oturtma konusu, sana ne neyin ustunde oturursa otursun. Kendi midesi aliyorsa sorun yok
Esin yalanci, eski esiyle ilgili konularda yalanlarini yakalamissin.hic evlenmemeliydin
Veya nikahi yaptin bu defolar mi cikti?hemen bosamaliydin
Gule oynaya bir de dugun bekliyorsun,ne gerek var
Kv seni darp ddiyor rapor almiyorsun
Biz sana ne akil verelim ki o zaman?
Tum bu kosullarda hala bu ali efendiye ihtiyacin var mi? Hala evli kalacak misin? Bu kadar muhtac olma bir kocaya. Tabii buna koca denirse

Su an burda kalmak zorundayim gercekten. Temmuzda gidiyorum. Daha demin yine git evimden dedim yine gitmedi. Ben gidemem. Napiyim. Caresizlikten kalmiyorum burda ya da kocasiz kalmamak icin. Bebegimi disarlarda sefil edemem sirf o yuzden.

Su an burda kalmak zorundayim gercekten. Temmuzda gidiyorum. Daha demin yine git evimden dedim yine gitmedi. Ben gidemem. Napiyim. Caresizlikten kalmiyorum burda ya da kocasiz kalmamak icin. Bebegimi disarlarda sefil edemem sirf o yuzden.
Darp raporu alsaydınız uzaklaştırma verirlerdi. Tekrarlanırsa almayı ihmal etmemenizi öneririm.

Düzeltme: sanırım kocanızınki yalnızca lafta kalmıştı. Ama o da annesini tutmamış. Dikkat edin lütfen. Size bir şey yaparsa bebeğinizi de alıp en yakın sağlık birimine gidin.

Kızcağız nasıl ağzını açmasın? Küçücük bebeğin yanında sigara içiyormuş. Hem de ufacık arabada. Hem de defalarca uyarılmasına rağmen. Hem de her defasında içmedim diye yalan söylüyormuş. Yalan yere yemin de ediyormuş ve yalanı yakalanırsa pencere açıktı falan diyormuş.

Kv benim Kv min kopyasımis
Eşim de anası bana hörlediginde senin kocanin ki gibi şeyler söylerdi. Maksadı da anası sakinlerini sussun diye yapardı, gerçekliği yoktu. Bende senin gibi ilk düşünürdüm vay anasının lafından filan. Sonra bunları eşime farklı şekilde yaklaşarak anlattım. Sen anneni susturmak için bunları dediğinde ananın tüm yaptıklarını onun kafasında mesrulastiriyorsun.yaptığı ve delikleri doğru değil. Bunu biliyorsun. Ananın yaptıklarının doğru olmadığı söyleyip bununla olayla yüzleştirmen lazım. Bunu da yapmayın sorunları erteliyorsun.
10 sene oldu evliyim sorunların çoğaldıkça bebek fikrinden uzaklaştım. Gerçi bizim zaten olmuyordu çabalamak da bıraktım.
Ama sorunlarımızı çözdük. Çok da güzel bir evliliğim var artık.
Sende yapabilirsin. Sadece klasık kız gözüyle olaylara bakma. Bakış acını değiştir. Daha sakin, umursamaz ve kararlı olup yeri gelirse hepsini geri puskurtecek hamleyi atmanın gerekecek.
Eşimin 2.karsiyim 2.karısı ile olan yaşantısını hiç kıskanmadim. Yaşanmış bitmiş. Foto da vardı eşyada hal zamanında br partiye gideceklerine eşimin aldığı takım lise duruyor. Atalım bu artık eski moda dedim. Atmayalım kalsın dedi.ama biliyorum ki en fazla 1 sene sonra o takım elbiseyi kendi rızası ile atacak. anılarına yaşanmış olana saygı göstermek bana çok şey kazandırdı.

Bu yorumamı itibar etsek yoksa konuyu açarken yazdığın şu ifadelere mi

"3 yildir beynimi yerken evlilik icerisinde hic istenilmemek arzulanmamak fark edilmemek hep beni uzdu. Hep bi bahane, yok sen yanasmiyorsun yok zamansiz yanasiyorsun yok gecelik giymiyorsun yok giyiyorsun."

Bir planin varmis bu guzel
Temmuzda kapinin onune koy bu herifi, anasina gitsin defolup

Bence sürekli evden kovmak şu an için çözüm değil.. gitmiyor işte yüzsüz, bide bu sefer çocuğum olmasa boşanırdım diyen erkek (lafın gelişi) oturup düzgünce konuşmalısın amacın ne, planın ne? Hayatımızı bir düzene oturtmalıyız ya beraber yada ayrı ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…