Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Ne planı ya bir planı olsaydı önce gidip darp raporu alırdı. Bu bayan dayağını yer oturur bu kadar net
bana da öyle geliyor. sekerlileblebitozu her ne kadar öfkeli olsa da hala kocasını seviyor. onun pişman olacağını ve artık kendisini seveceğini umuyor. evden kovar gibi yapması falan blöf.
gerçekten kocasını kovmak isteseydi anne babasını çağırır o öküzü evden postalardı. o dayak ve aşağılamalara rağmen bir aydır hala aynı evde ve bir ay daha aynı evde kalacak affetmek için. adamın yemeği, temizliği vb hizmetleri aksamıyor muhtemelen.
sonuç olarak herkes kendi kararlarının sonucuna katlanır.

kayınvalide ne kadar suçluysa sen ondan daha fazla suçlusun canım.. baştan işin rengi belli olmuş sen sineye çekmiş kabul etmiş ve sen susmuşsun. Kendine değer vermemişsin ki acının içine bile bile girmişsin.. Darp raporu al, öyle bi eştende boşan bence

çok çirkin olmuş, sizin gibi birinin böyle bi muameleyi, eşiniz ve ailesinin de sizi hakettiğini düşünmüyorum
fakat..
onların yaptığının yanında devede kulak kalır ama neden eşinin eski fotoğraflarına, yok tatile gidip gitmemesine, eşylarını eşinizin annesinin kullanıyor oluşuna takıldınız? yani sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum. fotoğraf olayında da özgüvensiz davranmışsınız?ne demek bana kompleks yapma dedi demek ki beni beğenmiyor? olur mu böyle bişey. siz kendinizi beğeniyor musunuz önemli olan bu? bu laftan sizin dediğiniz anlam çıkmaz. siz biraz üstüne gitmişsiniz yersizce
eşiniz ve ailesiyle siz başedemezsiniz. daha küçücük bi bebeğin yanında sigara içilmeyeceğini anlayamayan bi insana (ve içmedim diye yalan söylüyorsa üstelik) ne öğretmeyi planlıyorsunuz? incelik nezaket saygı edep? hangisi:) imkansız:)

bi de şu var neden kimseye haber vermeden nikah yaptınız?siz değer görmedim diyorsunuz fakat siz de evlendiğinizi aynı gün ailelerinize söyleyerek onlara değer vermemiş olmuyor musunuz? ben anne olsam çocuğum böyle birşey yapsa çok kırılırdım.

kredi çekme konusunda da eşiniz sizin izniniz olmadan kendi kendine kredi çekemez. sizin de imzanız olmak zorunda eşiniz olduğu için. böyle birşeye izin vermeyin.özel hayatınıza müdahale etmelerine izin vermeyin.sınırlarınızı çizmezseniz herke ssizi didiklemeye devam eder.siz paranızı kazanıyorsunuz çok şükür ki ekonomik özgürlüğünüz var.

eşinize gelecek olursa olaylar gerçekten bu şekilde cereyan ettiyse üzgünüm ama eşiniz size destek olmak şöyle dursun kafanıza kafanıza balyozu indiriyor. bence çözüm kesinlikle eşinizin annesiyle görüşmemekten geçiyor. hem sizin ve bebeğinizin pskolojisi için hem de aile hayatınızın devam edebilmesi için. yoksa eşiniz annesine bir sınır çizemeyecek kadar yetersiz. size yardım etmesi ise imkansız

darp raporu alın nooolur ve bu adi şereften yoksun insanı şikayet edin, armut dibine düşer oğlunu da anasının yanına postalayın. Sinir oldum.

bu nedir ya inanamıyorum
Eşiniz bence ilk eşinden annesi yüzünden ayrılmış olacak ki size göstermesi gereken değeri göstermemiş.
Bacım sende ayrıl oturup bunları duzeltmeye ugrasacagına oturur yenıden evlenırsın daha temız olur.

hemen darp raporu al. eğer almadıysan şimdi git. zira o morluklar duruyordur hala.
o Ali'yi de boşa bence. hatta sen yeltensen o pasif Ali boşanmaz. senin de boşanamayacağını sanıyor.
ahh o kayınvalideni mahkeme mahkeme süründür lütfen. komşuyu da şahit tut hakaretinden dolayı.

+++++++sonsuz yani.. kesinlikle her kelimesine katılıyorum.

BOŞANIN
gün yüzü göremezsiniz, kendinize saygınız kalmaz ve kusura bakmayın ama o..pu diye küçümsediği o kadınlar bu kadar pislik yapmaz.

E dayak yiyo can güvenliği yok evi mi beklicek ya da boşanana kadar aynı evde mi yaşayacaklar

yok tabi de. konu sahibi zamanında hareket etmemiş sorun orda. elinde darp raporu, şahit falan hiçbir şey yok.
birbirine kenetlenen ana oğul var. o yüzden dedim onu. alsaydı darp raporunu kendinin bile gitmesine gerek yoktu zaten. adam tıpış tıpış giderdi.

Kişinin kendine ettiğini kimse edemezmiş.Siz kendi kendinize ediyorsunuz kusura bakmayında.Kendine değer veren kimse bu yaşananları hoş göremez alttan alamaz.Ne sevgisi?Siz sevgiden bunu mu anlıyorsunuz?Alttan almayı yanlış anlamışsınız siz.İşiniz var gücünüz var biraz dik durun ya.Valla sanki benim yakınımın başına gelmiş gibi tansiyonum fırladı sinir oldum.Konunuzu dün okudum hala etkisindeyim.Boşanın hanımefendi boşanın.Kimse hayatta bulunmaz hint kumaşı değil.Gidin kuş sevin köpek sevin ne bilim orangutan sevin bu adamı sevmeyin.

Konuyu okuyunca şoka girmiştim.

Olayin üzerinden 3 hafta gibi bir süre geçmiş fakat konu sahibinin bir hafta önce yazdıklarını görünce daha büyük şok oldum.

Meğer kocası kötü aileden çıkan harika olan adammış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…