Kayinvalide Belasinin Alt Üst Ettigi Hayatim!

Boşanmalısın.. Miss gibi çalışıyosun ayaktasın bir sıkıntı ğzüntü içinde olasın ki.. Kadın susmaz.. Koca desen anasının götünde dolaşan biri.. Gerdrk gece ne demek resmen namusuna laf etmiş.. Eşinde mala bağladı heralde.. Daha ne denir ki.. Al çocuğınu git ewden eşyaları biyerine monte etsin kv.

Zaten burda bile o kadar olayin icinde yok bayiliyorum yok tansiyonum dustu diyor. Ayaklari tutmuyormus da hissetmiyormus da bu evden gidemezmis. Bayiliyorum diye agliyor ogluna duygu sonurusu icin. Oglu da tamam ben seni hastaneye goturcem hadi toparlam cikalim diyor. Yookkk gidemem bennn otobuse kac saat vardir ne yaparimm bu haldee diyor gitmemek icin. Oglu da tamam hadi kalk ben seni arabayla dolastiririm o saate kadar dedi. Araba benim dedim al git onu layik oldugu minibuse bindir gitsin dedim. Beni kendi evimden kovmus kadina haketti bu lafi. O ayilan bayilan kadin gitti beni dovmeye kalkarken beygir gibi oldu. Hani bayiliyodun sen canavae gibi hicbiseyi yok. Anca oglunu kandiriyor.
Haa bi de oglu simdi dovdurcen bana bu kadini dediginde kadin numaradan agladi yapma Aliiii dovme Aliiiii diye sonra kalkti kendi dovdu. Guya kari koca kavgasini engelledi. Iyi anne ya..Oglunun boyle boyle gozunu boyuyor iyi anne rolleriyle kac senedir. Cok sey var anlatacak da.

Sen bana geldiğinde hastaydın ne demek ya beğenmiyorsan almasaydın.Kız hiç evlenmemiş,okumuş çalışmış herşeyini kendi yapmış seni adam sanıp seninle evlenmiş öpüp başına koyacağına paspasa çevirmişsin şerefsiz.Zavallı şimdide gitmeyeceğim diyor çörekleniyor eve,çocuğu olmadan yaşayamazmış..Böylelerine çocukta fazla.Defolsun gitsin sömürgen anasının ve kardeşlerinin yanına

Ooh iyi demissin. O... Dedigi kadinin arabasinda isi neymis. Daha fazlasinida hak ediyor o kadin. Okurken sinir oldum ya. Kadinin kafasina sandalye firlattigimi falan hayal ediyorum sendeki sabra hayran kaldim valla.

Olur da boşanırsanız ki bence en doğrusu bu eski eşyalarınızdan birkaç parça ayırıp bu kadının eline tutuşturun eskici ölücü ya birazcık gururu varsa alınır terbiyesiz kadın. Eşinizin eski eşinden neden boşandığı da ortaya çıktı

Esim bosandiginda da yikilan yuvasina gidip coreklenmis. Akbaba gibi bekliyor. Insanda biraz guru olur yuz olur astar olur!
Ben esyalarkmi versem oynaya oynaya kullanir merak etme.

Benim açtığım bir konuya aynı ben aynı kv m demiştiniz de. Sizin kv insan değil hakkaten. Dün geceden beri ben de kendime gelemedim. Nasıl birşey bu gerçekten. Siz nasıl fırsat verdiniz bu insanlara. Bence 3.kişi diye bişey olmaz ilişkilerde ona fırsat veren 1.ve 2.kişiler vardır. Benim kv de fırsat bulsa bi güzel müdahil olacak ama biz kv ve kp ile konuşulacak konuları bile cümlesi cümlesine ne söylenecekse kararlaştırır öyle giderdik eşimle. Malımı biliyorum çünkü. Ki düşünün biz 1 yıl ayrı kaldık o sürede bile benimle ilgili konu açıldığında eşim 'ben yarejani ile ilgili sizle konuşmak istemiyorum' demiş kapatmış. Benim o kadar çok hatam olmasına rağmen. Kaldı ki hakaret etmek, o. demek dövmek ne demek Allah aşkına. Bence siz darp raporu almaktan utanacağınıza kendinizi bu muameleye maruz bıraktığınız kocanızdan utanın gerçekten çok içler acısı haliniz. Nasıl bu raddeye gelinceye kadar susabildiniz, tepkisiz kalabildiniz hala inanamıyorum

Hepsini okudum cok uzucu gercekten nasil sabir varmis ve seni o hale getirdigi icin esin basini yastiga nasil rahat koyuyor seni nasil bu kadar ezdirir aklim almadi..

İnsanlar biraz kendilerinin değerini bilse aslında bu olaylar bu raddeye hiç varmayacak ya da vardıranın burnundan fitil fitil gelecek ama maalesef kadınlarımız herşeyi sineye çeke çeke çocuklarının da hayatını mahfediyorlar.
Konu sahibi arkadaşım evet eşiniz ve annesi haksızlığın dibine vurmuşlar, ama sen de azıcık gözünü açamamışsın kabul et. Bunca olay olmuş şöyle olmuş böyle olmuş bunlar hatırlayıp yazdıkların, muhtemelen arada hatırlamadığın sinir bozucu kaç tane olay olmuştur, peki böyle bir çirkefin içinde kalmayı neden kendine hak gördün? Eşinin seni sahiplenmediği ilk olayda gözünü açman gerekirdi ki bir bebek vermişsin böyle bir ortama o bebeğe yazık değil mi? Hadi çok sevdiniz gözünüz kör diliniz lal oldu peki annesi olarak bebeğinizi böyle bir kadına nasıl emanet edecektiniz? Olan oldu bitti neden bari gidip darp raporu alıp bebeğinizi de kendinizi de bu sağlıksız ortamdan çekip uzaklaştıramadınız? Yani o kadar çok hata da var ki gözü kapalı yapılan ama artık siz bir annesiniz bebeğinizin sağlığını psikolojisini düşünmeniz gerekir. Lütfen bişeyler yapıp kendinize ve bebeğinize şu hayatı reva görmeyin. Lütfen...

Annen gelip kalsin sizle h bebege de bakar. Okullar kapaninca da beraber annenlere gidersiniz. Annen varken en azindan kavga gurultu yapamaz esin.

Ne kadar taviz o kadar ezilmek
Malesef bende dahil cogu kadin evlenince gozumuz gormez oluyor
Yapilan haksizliklara olur boyle seyler,kotunun kotusu var ,el duymasin ...diye diye susulur herseye
Hep baskalari suclanilir ama kocalar cicidir
Sendede hersey birikmis konu sahibi ,sen o cemberin icinde oldugun icin objektif bakamiyorsun ama yazdiklarinla hersey ortada
Kabahat demiycem ama ilk basta sen hatali davranmissin ,kendini oyle ezdirmissinki
Hala gormuyorsun ,kocamla aslinda iyiyiz diyorsun
O kaynana o cesareti nerden aliyor saniyorsun ,tabiki oglundan
Kocan olucak densiz de hic adamlik yok kusura bakma
ne kadar suskun kaliyorsan o kadar ezikmuamelesi goruyorsun
Bari bosanmiycan,tamam anlarim
Ben olsam daha o kaynana cadisini evime sokmam ,uzaktan bakip dursun
Bul cocuguna bi bakici,kocanada ezdirme kendini,bilsinki bir dahaki sefere boyle bir taviz vermeyeceksin ,seni kaybedecek
birde calisan bir bayansin ,ya ben isim gucum olmadigi halde kapi disari ettim

Annem karimi dovdu canini yakti demiyor da sen annemden bile bile dayak yedin diyor. Hakli duruma cikmak icin. Bile bile dovdurmusum kendimi. Sut veren hayvana bile dokunulmaz Allahsizlar.

Yok artık! Yuh artık! Utanmasa "Annem sana vurmadı. Sen gidip kendini annemin ellerine vurdun. Annem sana bardak fırlatmadı. Sen gidip annemin bardak fırlatma alanına girdin" diyecek.

Keşke darp raporu alsaydınız. Kocanıza da maddi manevi tazminat davası açardınız. Bu dediklerini de dosyaya koyardınız. En azından ödediğiniz eski kredilerinin parasını geri almış olurdunuz. Kaynananız da uzaklaştırma alırdı. Oğlu da size vereceği tazminatlardan dolayı hala kredi çekemezdi. Bir daha böyle şeyler yaşarsanız adalet yerini bulsun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…