Allah'ım ıyi ınsanlarla karşılaştır. Evlatlarımı ve bizi koru.
Neler dıyorsunuz kendımı tanıyamadım çocuğunuzdan ayrı kaldınızmı hıc çok streslı bı durumPes vallahi. ise kayinpeder birakiyor, cocuga kayinvalide bakiyor bir de mirin kirin ediyorsunuz. Umarim ise goturmeyi de, cocuga bakmayi da birakirlar. Ben esinizin kardesi olsam sizi cok fena bozardim, annemi aglatacaksiniz ha, sanki peygamber dogurdunuz, la havle.. size gicik oldum bencilsiniz, bir de utanmadan direktif veriyorsunuz yetmiyor, bir de tehtit ediyorsunuz, torununu gostermezmis cok da onemli sanki yani, olecekler torun gormezlerse, tehtit ettigin seye bak! Bahane de guzel, ise baslamazsa yasi geciyormus bak bak bak, allahin tek akillisi sensin zaten o kadar kadin icerisinde!
Sımdı aynı dedıgınız gıbı mesaj attım tmm zamanla alışırsın yazmış
Neler dıyorsunuz kendımı tanıyamadım çocuğunuzdan ayrı kaldınızmı hıc çok streslı bı durum
Valla burada çoğu insan çalışan anne. Ben de 2 sene baktım kızıma sonra kreşe verip işe başladım. Kimseden de bir şey beklemedim. Sadece hastalanınca rica ediyorum annem bir kaç gün gelip ilacını verip evde bakıyor. Sabahtan akşama ben de evladımı özlüyorum ama yüz kere annemi ya da kreşi arayıp taciz etmiyorum...Neler dıyorsunuz kendımı tanıyamadım çocuğunuzdan ayrı kaldınızmı hıc çok streslı bı durum
Neler dıyorsunuz kendımı tanıyamadım çocuğunuzdan ayrı kaldınızmı hıc çok streslı bı durum
senin yaptogında normal degil. bu nedir ya kadın haklıTmm da bıraZ benım evde baksa noluyor yanı bukadarıda pes
Vay canım benim ne kadar da minnetsizsin
Ya nöylelerinede eli maşalı kaynana denk gelmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?