• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemle kavga

ben kv yerinde olsam asla bakmam daha simdiden baslamissiniz.kadin mecbur degil bakmaya kabul etmis bakmis.bide siz durmuyosunuz laf ediyosunuz

Eşi var başka çocuk yok koşarak gıtmesının ne anlamı var burdada rahat edebılır nolcak bıraz kalsa cocugu sureklemenın anlamı ne ben ondan iş güç beklemıyorum zaten

Çocuğunuza bakmak zorunda değil farkında mısınız?!

çok haklısınız ya :) hep derim, gelin iyiyse kaynanada sıkıntı oluyor, kaynana iyiyse gelinde sıkıntı oluyor genelde.
Böylelerinin haddini bildirmek lazım ister kv ister gelin
Böyle pişkinlikte pek rastlanır birşey değil aslında
Sanki sadece kendi duyguları üzüntüleri var
Diyorya işyerinde ağladım yemeğini direktiflerim eşliğinde vermedi diye senin sözlerinle ağlayanın duyguları yok mu anne değil mi diye soruyorum konu sahibi

diger yazilanlari okudum ve bu yazdiklarimi ciddiye alin.objektif bakis aciisyla yaziyorum.siz cok bencil birisiniz dunya sizin etrafinizda donmuyor.sirf siz calisacaksiniz diye kp goturuyor kv cocuga bakiyor.yazik degil mi yillarca ogluna bak sonra torunun olsun torununa bak gelinini getirip gotur.en sonunda da hanimefendi sana kizsin.bu insanlari haketmiyosunuz gidin gonullerini alin.bide kendinizi hakli buluyosunuz.bu karakterde olacaksaniz umarim ilerde boyle bi geline denk gelirsiniz

Senin gibi gelin benim kaynananin başına gelir umarm vala kotuye iyi iyiye kotu dusuyor demekki ne adaletsiz bi dunya

Abarttınız bence 5 defa aramak nedir ? Madem rahatsızlık duyuyorsunuz bakıcı tutun evinizde baktırın. Herkesin kendi işi gücü var. İllaki yemek yapar yedirir cocuk aç kalmaz

Kv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum
Bence de pes, ama size!
Mecbur mu kadın bakmaya. Teşekkür edeceğinize ağlatmışsınız bir de.
Eşinizi o kadın büyüttü var mı bi eksiği?
Güzellikle çözülecek bi olayı bastan batırmışsınız.

Eğer bu olaylardan bakıcıya verırsem zaten çocuğun yuzunu unutsunlar
ayy siz ne kotu kalplisiniz ya.insanlar sizin işinize yaradigi surece var hayatinizda dimi.kim sizi bu kadar şimartmis ne demek yuzunu unutsunlar.ben esiniz olsam size cok pis kizardim.normalde kadinlar kulubunde genelde hep kv kotulenir ama dusunun siz nasi birisiniz ki herkes sizi suclu buluyor

işe kendiniz niye gitmiyorsunuz..

Benimde kayinvalidem ona devlet maaş verecek diye bakacak.

Ona rağmen ben en azından yarim dönem okulumu dondurup çocuğma kendim bakıcam.

Kaynanama güvenmiyorum

Bakmasından hoslanmayacagimda muhtemelen.
Çünkü çocuğu üşütür. Yalan söylemeye alıştırır.
Iyi eğitemez. Erkek diye smartir sorumluluk aldırmaz.

Oğlunu bile hala duzeltemedim. Benim oğlumu da maf etsin istemem.
Bakmazsa da bakmasın .
3 4 saatte torunun yanında kalamicaksa boş olduğu halde bilmiyorum yani...

Aboooo böyle gelinim olsa bende al kendin bak derim sanki kocani kim büyüttü bizim gelinde anneme çocuğu zor yikattiydi sanki dünyada bir o doğurdu cocuk.. birde neymiş efendim lohusalikta ne çektiğini bir annesi bir Allah biliyormuş sanki bı o lohusa bazıları da simarikliktan kiriliyor kısmetse ikinci çocuğumda gümbür gümbür gelicem:KK70::KK70::KK70:

Bencede abartmışsınız. Bunu çocuğuna kayınvalidesi bakmış biri olarak söylüyorum.
Şöyleli; çocuğuma iki yaşına kadar ben baktım. İşe döneceğim zaman bakıcı aradım. Kayınvalidem çooook ısrar ederek bakmak istediğini söyledi. Bende anne ben benim evimde bakılmasını istiyorum ondan bakıcı arıyorum dedim. Tamam hergün gelirim dedi. Kabul ettik. Hergün çocuğun yemeğini akşam yemeğini bigün öncesinden ayarladım. Atıştırmalılar kek kurabiye vs yaptım. Hiiiç bir iş yapmadı. Benim evde hafta içi vakit geçirdiği için ayda bir evine temizlikçi gönderdim evine. Cep harçlığını verdim. Evinin eksiğini aldım.
Asıl zor olan ona bıraktığım ilkgünden itibaren bi kere bile gün içinde aramadım ne yaptı ne yedi diye gerekliyse eşim aradı. Çoook zoruma giden şeyler olsa bile bir kere bile zoruna gidecek aksi şeyler söylemedim. Hep alttan aldım. Ya çocuğuma Gül gibi bebek gibi baktı her zaman.
Bence biraz idare edin. O da alışacak bebek bakmaya.

Torununa bakiyor ele degil.cocugun duzeni bozulmamasi daha onemli sabah uykusu bolunmez oyun alani aliskani evde.hem torun diye olurler oluncada burnundan getirirler

Aynen öyle..
Torun torun diye başımızın etini yedilerAllah Nasip etti bu sefer bir hal hatır sormayı bile cook görüyorlar.

Bence yaptığınız hoş değil, bakmak zorunda olmadığı halde kendi rızasıyla bakacağını söylemiş. Herkesin kendine göre bir düzeni var, sizin için hiç kimse düzenini bozamaz. İşinize gelmiyorsa bakıcı tutarsınız yahut da işten ayrılır kendiniz bakarsınız.

Torununa bakiyor ele degil.cocugun duzeni bozulmamasi daha onemli sabah uykusu bolunmez oyun alani aliskani evde.hem torun diye olurler oluncada burnundan getirirler
Tamam da hem çocuğa bakıyor hemde günde 5 kere araniliyor şunu yaptın mı bunu yaptın mı. .
Gerçekten iyilikten maraz doğuyor .
Kimse de bakmak zorunda filan değil beğenmiyorsa bakıcı tutacak .
Hem ne zorunluluğu var her gün hazırlanıp çıkıp ev değiştirmeye .
Bir zahmet çocuğu götürsün .

Çocuk bakımını büyüklere bırakmak bana çok doğru gelmiyor çünkü kimse senin istediğin şeyi yapmıyor, aksine bende çocuk büyüttüm deyip bildiklerini okuyorlar.

En güzeli çocuğu gündüz bakım evlerine vermek.
Ne senin canın sıkılır, ne de kv'nin.

Back