merhabalar kızlar ,
Konu başlıktan da anladığınız gibi eltim , sizin fikirlerinize objektif bakışınıza ihtıyacım var benım artık beynım resmen durdu . Biraz uzun oldu ama ama lütfen okıyun
Kısaca özetlemek gerekirse;
23 yasında 3 aylık evliyim. Eşim 2 erkek kardeş işleri gelirler herşey ortak .
Büyük kaynım 8 yıllık evli ve eltim dubleks bir evde alt kat onun üst kat kv nin birlikte yaşıyorlar .
kendi evi dayalı döşeli üst kata kayınvalıdemin yanına çıkıyor istediği taktirde araya kapıda yapılabılır farklı bir Eve de geçebilir fakat kendi tercihi bu yönde.
Tam karşı dubleks evde eşim için alınmış ben alt katını kullanıyorum üst katım boş ..
Kv kızı olmadığı için eltim evin şımarık kızı halıne getırılmıs, herkes ağzına bakmış, her denilen yapılmış, istediği olmuş .
alışmış el üstünde tutulmaya
eşim ve kaynım çalışmış bu ve 2 çocuğu yemiş içmiş keyfıne bakmış ta ki ben o yüzdüğü parmağıma takana dek...
Bunları özet geçmemin nedeni daha iyi anlamanız fıkır edinmeniz adına
Herşey sözümde başladı.
benımle aynı kolyeyi alıp takmasıyla sözde beni telaşlandırıp sözünü dinletmeye çalışılası ve aglatmasıyla arkası kesilmedi tabi !
Bana karşı sürekli tutarsız davranışları vardı. nişanda bana ne alınırsa tektaş yüzükten bileziğe kadar herşeyi aynı almasından tutun bir çok şey .
ben degıl sanki o yenı evlenıyordu Sanki
bunlara ses çıkartmadım.
çirkinleşmek istemedim yüz yüze bakacaktık sonuçta fakat herkes farkındaydı.
Ve evlendım ...
kendi görücü usulü evlenmiş eşyaları bi gün gibi bir sürede eşyalarımı gidip almama kadar herşeyi kıyasladı.
Okadar ilginç ki eşime canım aşkım diyorum diye oda aşkım demeye başladı sorun benım ne dediğim di ne söylesem onu söyleyecekti. Sanki karşımda benım bir kopyam var.
Hal ve haraketler ,eşine davranışı ,konuşma şekli ben oldu git gide kopyala yapıştır yapıyor herşeyi .
Ben eşime nasıl konuşursam öyle davranmaya konuşmaya başladı oda . her kadının kendine özgü eşiyle ilişkileri sevgi göstergeleri vardır özellikle eşime davranışlarımı çok inceliyor ben gibi gıyınmeye ben ne rengı seversem onu sevmeye başlıyor kv ve kpde doğruluyor onceden böyle değildi sen gibi tavlıyor kocasını diyorlar takıntı halıne getirdi.
Fiziği Harika olmasına rağmen ikimiz bişey denedik ona çok olmadı bana oldu diye heryerden ona yakıştı ben zayıfım kilo alcam diyor . Kilo bile kıskanılır mı ay
ve bu benim kuruntum degıl kesinlikle gördüğünde kaçıyo enerjisi düşüyor hemen evdekı herkes farkında kv ve kp kendileri söylüyor kıskançlığından napcagını şaşırıyor diye .
Kv bize gelemiyor bana kızar oraya gittin diye diyor.
benı sevmelerini Benimle konuşmalarını ıstemıyor ve kv artık benı sevmıyorsunuz diyormuş tıpkı küçük kardeşi doğan bir çocuk gıbı...
Kaynımda aynı süreklı üstüme takılarıma kadar bakılıyor çok rahatsızım bu durumdan .
mesela herkese x'ın masasından istıyorum yada su kadar daha bılezık istıyorum onunkınden diyormuş.
Dükkana yemek yapıyordu henüz 1 aylık gelınım hıc bısey bilmiyorum
ortalığı yıktı ben yapıyorum oda yapsın diye . Hiç yapmadım bilmiyordum da aglaya ağlaya internete baktım yaptım sanki kötü yapsam mutlu olacaktı ama kimse uzulmesın bozulmasın aramız diye sustum
kaynımıda bana karşı dolduruyor farkındayım
Kv bunlara bana yaptıklarına dayanamadı kadın memlekete gitti ağlaya ağlaya kadıncağıza da dirlik vermedi ..
ayrılmak istıyosa ayrılsın kimse bişey demez öylede demıyor beni dışlamaya çalışıyor farkındayım . Herkes farkında onun yapmadığı büyüklüğü sen yapıyorsun diyorlar . Altın para ev hıc bişeyde gözüm Yok çok yoruldum bunaldım.
Nasıl söylesem hasta gıbı bana takılmış kalmış öyle degısık davranışları varki tek sıkıntısı benım ama kimseye huzur vermiyor
Şu an hiç komşum yok koy gıbı bir yerde yaşıyorum otobüs dolmuş geçemiyor eltimin yanına gıtmıyorum çok yıprattı benı
Çok yalnızım kv gelır yakında napmam gerek bilmiyorum evi satma imkanımız da Yok şimdide beni karılı kocalı sosyal medyadan takıp ediyorlar bunaldım ben napıyım gıdıyım konusuyum mu görüşmesem olmuyor kardeşler yanyanayız. Napıyım ben ?
Eşit: arkadaşlar taktığım onun aynı seyleri alması pişti olmamız değil ki korkuyorum takıntılı biri her konuda tuhaf psikolojim bozuluyor yenı bı aileye gırdım zor bı dönemdeydim daha da zorlastrdı alışamadım . Paramız ortak aldığım herşeyde korkarak alıyorum bı ton ıhtıyacım var ortak olunca gıttıgımz aldığımız herşey biliniyor ..