Eltim beni hayattan soğuttu ..

Kıskanmış belli ki, taklit etsin boş verin. 2 ayda hayattan soğuyacak ne var bunda?
Madem birbirinizi inceleyecek kadar boş vaktiniz var bol bol kitap okuyun, yazdıklarınız çok zor okunuyor.

Eltisiniz ve birde kazanclar ortak offfff cok kotu bi durum seni anliyorum gormezden gel fazla icli disli olma ve gorusme mumkunse

Kafaya takmamaktan baska caren yok.

Birak seni taklit etsin.
Herkes biliyor nasil olsa neyin ne oldugunu..

Gorme duyma yokmus gibi davran.
Buyukluk sende kalsin

Canım ben de Senem dolmadı evleneli Kayınvalidem Daha yeni gelin gelmeden kıskandırmaya başlamaya çalıştı beni yok herkes onu seversen dışlanirsn. Seni kimse sevmez falan diye. Güya beni gaza getirecek Ben de beni kimse sevmiyorsa sevmesin Eşimle iyi anlaşalım yeter İşimle iyi anlaşalım yeter kafasındaym. Benim de her şeyim aceleye geldi gelin mevlüdüne bile 9 ay sonra yaptılar onu da yeni gelin gelirse kıskanmayım diye. Hayır daha gelmeden ruhuyla uğraştırmaya çalışıyorlar eşim ve ailesinin işleri bir olduğu için haliyle bizde de para konusu sıkıntı çünkü eşim hala ailesinden bağımsız değil yani benim bana ne yaptılarsa yeni gelecek geline onu yapmaları gerekiyor ne eksik ne fazla. Ama bir kitapta okumuştum herkesin nasibi farklı olur diye benden daha fazla takı taksalar da bir şey düşünmeyeceğim zaten benim takılarımı da kendileri aldılar

Iyiki eltim yok diyesim geldi:)bir laf vardir kuma gemisi yurude elti gemisi yurumez diye suzin eltide ayni bu cinsden kiskanclik var...Sorununuzun tek bir cozumu var alttan almayacaksiniz,hatta hic olmadigi kadar cirkefleseceksiniz ve butun baginizi koparacaksiniz,problemin esinin ailesininden baginizin kopmayacagi biri olsa alttan alin derdim ama eltin illede sabredebilicegin biri degil gorusmesende olur,bence bu kadar dert ediceginize kestirin atin kendisini

Bence sen ona inat elinden geldigi kadar guzel giyin, kendine bak , tak takistir. Seni dahada kiskansin :) sen onu takmadikca kendi kendini yer. Birde komsun falan yok mu ya da otobus minibus olmadan gidebilecegin yerler ? Cok sIkIcI eger kimse yoksa etrafinda. Arabaniz varsa kendinize ait araba kullanmayi ogrenebilirsin.

Benimde eltim yok fakat eşimin akrabalarının gözü hep üstümüzde.
Kayınbabamın malını mülkünü eşimden daha çok sahiplenirler bizim harcadığımız bile gözlerine batar.
Dış kapının mandallarıyla uğraşmak zorunda kaldım ben evlendiğim dönem.
Sonrasında sevmediğim herkesle arama çok net mesafe koydum. Eşimde beni hep destekler. Canımı sıkan insanları hiç umursamıyorum onlar yokmuş gibi davranıyorum.
Çözümü bu şekilde buldum ben yoksa depresyona girerdim.

Benimde eltim yok fakat eşimin akrabalarının gözü hep üstümüzde.
Kayınbabamın malını mülkünü eşimden daha çok sahiplenirler bizim harcadığımız bile gözlerine batar.
Dış kapının mandallarıyla uğraşmak zorunda kaldım ben evlendiğim dönem.
Sonrasında sevmediğim herkesle arama çok net mesafe koydum. Eşimde beni hep destekler. Canımı sıkan insanları hiç umursamıyorum onlar yokmuş gibi davranıyorum.
Çözümü bu şekilde buldum ben yoksa depresyona girerdim.
Benim Hayatımı Ne Güzel Özetlemissin. Aynı Durumu Yaşıyoruz Desene :KK49:

Benim Hayatımı Ne Güzel Özetlemissin. Aynı Durumu Yaşıyoruz Desene :KK49:
Canlı örneğine rastlamamıştım demek sizde benim gibisiniz. Eşimin babanesi, halası, yengesi, amcalar ben bunlardan çok çektim.
Eltimde, görümcemde yok fakat hiç eksikliğini hissettirmediler. Hadlerine düşmeyen herşeye karışırlar.
Sizde ne gibi sıkıntılar yaşadınız?

Okuduklarindan sonra içim şişti. Bu ne ya? Dik dur altta kalma ama sayginida koru. Seni taklit etsin bakalım nereye kadar elbet birgün bikar. Kenara çekilme. Üstüne üstüne git bazı şeylerin. KV ye gitmen gerekiyorsa git. Ama eltini Sakın kV ye kötüleme adın çıkar kıskanç geline. Eltinin üstünde seninkinin benzerinimi gördün çok güzel olmuş de. Gül Eğlen yahu yoksa çekilmez. Onun evinde yada üstünde birsey gördün ya bide bakalım sen al aynisini nasıl bi duyguyMuş ona yaşat. Politik ol, o sana nasılsa sende aynısı ol. Bende nasip olursa birgün büyük gelin olaçarım, eltim olcak ama asla böyle olmayacagim. Allah ıslah etsin boylelerini.
seni cok iyi anliyorum

merhabalar kızlar ,
Konu başlıktan da anladığınız gibi eltim , sizin fikirlerinize objektif bakışınıza ihtıyacım var benım artık beynım resmen durdu . Biraz uzun oldu ama ama lütfen okıyun :KK43:

Kısaca özetlemek gerekirse;
23 yasında 3 aylık evliyim. Eşim 2 erkek kardeş işleri gelirler herşey ortak .
Büyük kaynım 8 yıllık evli ve eltim dubleks bir evde alt kat onun üst kat kv nin birlikte yaşıyorlar .
kendi evi dayalı döşeli üst kata kayınvalıdemin yanına çıkıyor istediği taktirde araya kapıda yapılabılır farklı bir Eve de geçebilir fakat kendi tercihi bu yönde.

Tam karşı dubleks evde eşim için alınmış ben alt katını kullanıyorum üst katım boş ..

Kv kızı olmadığı için eltim evin şımarık kızı halıne getırılmıs, herkes ağzına bakmış, her denilen yapılmış, istediği olmuş .
alışmış el üstünde tutulmaya
eşim ve kaynım çalışmış bu ve 2 çocuğu yemiş içmiş keyfıne bakmış ta ki ben o yüzdüğü parmağıma takana dek...

Bunları özet geçmemin nedeni daha iyi anlamanız fıkır edinmeniz adına

Herşey sözümde başladı.
benımle aynı kolyeyi alıp takmasıyla sözde beni telaşlandırıp sözünü dinletmeye çalışılası ve aglatmasıyla arkası kesilmedi tabi !

Bana karşı sürekli tutarsız davranışları vardı. nişanda bana ne alınırsa tektaş yüzükten bileziğe kadar herşeyi aynı almasından tutun bir çok şey .
ben degıl sanki o yenı evlenıyordu Sanki

bunlara ses çıkartmadım.
çirkinleşmek istemedim yüz yüze bakacaktık sonuçta fakat herkes farkındaydı.

Ve evlendım ...
kendi görücü usulü evlenmiş eşyaları bi gün gibi bir sürede eşyalarımı gidip almama kadar herşeyi kıyasladı.

Okadar ilginç ki eşime canım aşkım diyorum diye oda aşkım demeye başladı sorun benım ne dediğim di ne söylesem onu söyleyecekti. Sanki karşımda benım bir kopyam var.
Hal ve haraketler ,eşine davranışı ,konuşma şekli ben oldu git gide kopyala yapıştır yapıyor herşeyi .
Ben eşime nasıl konuşursam öyle davranmaya konuşmaya başladı oda . her kadının kendine özgü eşiyle ilişkileri sevgi göstergeleri vardır özellikle eşime davranışlarımı çok inceliyor ben gibi gıyınmeye ben ne rengı seversem onu sevmeye başlıyor kv ve kpde doğruluyor onceden böyle değildi sen gibi tavlıyor kocasını diyorlar takıntı halıne getirdi.
Fiziği Harika olmasına rağmen ikimiz bişey denedik ona çok olmadı bana oldu diye heryerden ona yakıştı ben zayıfım kilo alcam diyor . Kilo bile kıskanılır mı ay

ve bu benim kuruntum degıl kesinlikle gördüğünde kaçıyo enerjisi düşüyor hemen evdekı herkes farkında kv ve kp kendileri söylüyor kıskançlığından napcagını şaşırıyor diye .
Kv bize gelemiyor bana kızar oraya gittin diye diyor.
benı sevmelerini Benimle konuşmalarını ıstemıyor ve kv artık benı sevmıyorsunuz diyormuş tıpkı küçük kardeşi doğan bir çocuk gıbı...

Kaynımda aynı süreklı üstüme takılarıma kadar bakılıyor çok rahatsızım bu durumdan .
mesela herkese x'ın masasından istıyorum yada su kadar daha bılezık istıyorum onunkınden diyormuş.
Dükkana yemek yapıyordu henüz 1 aylık gelınım hıc bısey bilmiyorum
ortalığı yıktı ben yapıyorum oda yapsın diye . Hiç yapmadım bilmiyordum da aglaya ağlaya internete baktım yaptım sanki kötü yapsam mutlu olacaktı ama kimse uzulmesın bozulmasın aramız diye sustum

kaynımıda bana karşı dolduruyor farkındayım

Kv bunlara bana yaptıklarına dayanamadı kadın memlekete gitti ağlaya ağlaya kadıncağıza da dirlik vermedi ..

ayrılmak istıyosa ayrılsın kimse bişey demez öylede demıyor beni dışlamaya çalışıyor farkındayım . Herkes farkında onun yapmadığı büyüklüğü sen yapıyorsun diyorlar . Altın para ev hıc bişeyde gözüm Yok çok yoruldum bunaldım.

Nasıl söylesem hasta gıbı bana takılmış kalmış öyle degısık davranışları varki tek sıkıntısı benım ama kimseye huzur vermiyor

Şu an hiç komşum yok koy gıbı bir yerde yaşıyorum otobüs dolmuş geçemiyor eltimin yanına gıtmıyorum çok yıprattı benı
Çok yalnızım kv gelır yakında napmam gerek bilmiyorum evi satma imkanımız da Yok şimdide beni karılı kocalı sosyal medyadan takıp ediyorlar bunaldım ben napıyım gıdıyım konusuyum mu görüşmesem olmuyor kardeşler yanyanayız. Napıyım ben ?

Eşit: arkadaşlar taktığım onun aynı seyleri alması pişti olmamız değil ki korkuyorum takıntılı biri her konuda tuhaf psikolojim bozuluyor yenı bı aileye gırdım zor bı dönemdeydim daha da zorlastrdı alışamadım . Paramız ortak aldığım herşeyde korkarak alıyorum bı ton ıhtıyacım var ortak olunca gıttıgımz aldığımız herşey biliniyor ..
Kv kp tuhafmis eltin icin o seninkiskaniyor eskiden boyle yapmazdi falan demeleri saglikli gelmedi bana.
Umursama taklit etsin dursun. Kendine güldürur. Ihtiyaclarini almak icin cekinme esin çalışıyor

eger üstüne gitmezseniz bu tabuyu yıkamazsınız.
sizi taklit ediyorsa birşey bilmedigi görmedigi anlamına gelir.
ortak kazanç herzaman zordur bu saat den sonra da ayrılacaklarını zannetmem
ama eksiklerinizi almaya çalışın ufaktan tamamlarsınız.
eltiniz aynısını yapacak diye kendinizi kısıtlamayın

Allah sabır versin canım böyle insanla yaşamak zok zor ama sende kendi tavrını koy hiç esirgeme lafını ozaman herkezin sana karşı hal ve hareketleri değişir emin ol ona göre davranırlar sakın altta alma

merhabalar kızlar ,
Konu başlıktan da anladığınız gibi eltim , sizin fikirlerinize objektif bakışınıza ihtıyacım var benım artık beynım resmen durdu . Biraz uzun oldu ama ama lütfen okıyun :KK43:

Kısaca özetlemek gerekirse;
23 yasında 3 aylık evliyim. Eşim 2 erkek kardeş işleri gelirler herşey ortak .
Büyük kaynım 8 yıllık evli ve eltim dubleks bir evde alt kat onun üst kat kv nin birlikte yaşıyorlar .
kendi evi dayalı döşeli üst kata kayınvalıdemin yanına çıkıyor istediği taktirde araya kapıda yapılabılır farklı bir Eve de geçebilir fakat kendi tercihi bu yönde.

Tam karşı dubleks evde eşim için alınmış ben alt katını kullanıyorum üst katım boş ..

Kv kızı olmadığı için eltim evin şımarık kızı halıne getırılmıs, herkes ağzına bakmış, her denilen yapılmış, istediği olmuş .
alışmış el üstünde tutulmaya
eşim ve kaynım çalışmış bu ve 2 çocuğu yemiş içmiş keyfıne bakmış ta ki ben o yüzdüğü parmağıma takana dek...

Bunları özet geçmemin nedeni daha iyi anlamanız fıkır edinmeniz adına

Herşey sözümde başladı.
benımle aynı kolyeyi alıp takmasıyla sözde beni telaşlandırıp sözünü dinletmeye çalışılası ve aglatmasıyla arkası kesilmedi tabi !

Bana karşı sürekli tutarsız davranışları vardı. nişanda bana ne alınırsa tektaş yüzükten bileziğe kadar herşeyi aynı almasından tutun bir çok şey .
ben degıl sanki o yenı evlenıyordu Sanki

bunlara ses çıkartmadım.
çirkinleşmek istemedim yüz yüze bakacaktık sonuçta fakat herkes farkındaydı.

Ve evlendım ...
kendi görücü usulü evlenmiş eşyaları bi gün gibi bir sürede eşyalarımı gidip almama kadar herşeyi kıyasladı.

Okadar ilginç ki eşime canım aşkım diyorum diye oda aşkım demeye başladı sorun benım ne dediğim di ne söylesem onu söyleyecekti. Sanki karşımda benım bir kopyam var.
Hal ve haraketler ,eşine davranışı ,konuşma şekli ben oldu git gide kopyala yapıştır yapıyor herşeyi .
Ben eşime nasıl konuşursam öyle davranmaya konuşmaya başladı oda . her kadının kendine özgü eşiyle ilişkileri sevgi göstergeleri vardır özellikle eşime davranışlarımı çok inceliyor ben gibi gıyınmeye ben ne rengı seversem onu sevmeye başlıyor kv ve kpde doğruluyor onceden böyle değildi sen gibi tavlıyor kocasını diyorlar takıntı halıne getirdi.
Fiziği Harika olmasına rağmen ikimiz bişey denedik ona çok olmadı bana oldu diye heryerden ona yakıştı ben zayıfım kilo alcam diyor . Kilo bile kıskanılır mı ay

ve bu benim kuruntum degıl kesinlikle gördüğünde kaçıyo enerjisi düşüyor hemen evdekı herkes farkında kv ve kp kendileri söylüyor kıskançlığından napcagını şaşırıyor diye .
Kv bize gelemiyor bana kızar oraya gittin diye diyor.
benı sevmelerini Benimle konuşmalarını ıstemıyor ve kv artık benı sevmıyorsunuz diyormuş tıpkı küçük kardeşi doğan bir çocuk gıbı...

Kaynımda aynı süreklı üstüme takılarıma kadar bakılıyor çok rahatsızım bu durumdan .
mesela herkese x'ın masasından istıyorum yada su kadar daha bılezık istıyorum onunkınden diyormuş.
Dükkana yemek yapıyordu henüz 1 aylık gelınım hıc bısey bilmiyorum
ortalığı yıktı ben yapıyorum oda yapsın diye . Hiç yapmadım bilmiyordum da aglaya ağlaya internete baktım yaptım sanki kötü yapsam mutlu olacaktı ama kimse uzulmesın bozulmasın aramız diye sustum

kaynımıda bana karşı dolduruyor farkındayım

Kv bunlara bana yaptıklarına dayanamadı kadın memlekete gitti ağlaya ağlaya kadıncağıza da dirlik vermedi ..

ayrılmak istıyosa ayrılsın kimse bişey demez öylede demıyor beni dışlamaya çalışıyor farkındayım . Herkes farkında onun yapmadığı büyüklüğü sen yapıyorsun diyorlar . Altın para ev hıc bişeyde gözüm Yok çok yoruldum bunaldım.

Nasıl söylesem hasta gıbı bana takılmış kalmış öyle degısık davranışları varki tek sıkıntısı benım ama kimseye huzur vermiyor

Şu an hiç komşum yok koy gıbı bir yerde yaşıyorum otobüs dolmuş geçemiyor eltimin yanına gıtmıyorum çok yıprattı benı
Çok yalnızım kv gelır yakında napmam gerek bilmiyorum evi satma imkanımız da Yok şimdide beni karılı kocalı sosyal medyadan takıp ediyorlar bunaldım ben napıyım gıdıyım konusuyum mu görüşmesem olmuyor kardeşler yanyanayız. Napıyım ben ?

Eşit: arkadaşlar taktığım onun aynı seyleri alması pişti olmamız değil ki korkuyorum takıntılı biri her konuda tuhaf psikolojim bozuluyor yenı bı aileye gırdım zor bı dönemdeydim daha da zorlastrdı alışamadım . Paramız ortak aldığım herşeyde korkarak alıyorum bı ton ıhtıyacım var ortak olunca gıttıgımz aldığımız herşey biliniyor ..

Ayni beni anlattiniz sanki... ayni seyleri yasadim gectimi hayir ben sadece gormezden gelmeyi ogrendim cunku seni cok yipratiyor. Benim esim en cok benim cocuklaşmami sever cok hosuna gidiyordu bikac defa da istemeden eltimin yaninda yapmistim. Sonra o da o sekilde davranmaya basladi esim tlfda aşk diye kayitliydi bi baktim o da nisanlisini oyle kaydetmis ne zevk aliyorlar anlamiyorm daha bicok sey var tabiki. Ama tam anlamiyla gecti diyemem ona alismasi icin zaman verin kiskancliktan gozu donmus gbi saldiracak sonra tepkiler alacak. Benim eltim kaynanama bagirma noktasina gelmisti kaynanam pek takilmaz boyle seylere kustu eltimle cok kirdin beni diyerek... eltimde anladi o zaman cunku kaynanam onu cok sever benden cok sever kaynanami kaybetmemek adina sustu...

Biraz zmaan verin ve gormemizlikten gelin farkina varacaktir varmassa da kendi bilir. Biz simdi eltimle iyi gbiyiz en azindan eski sorunlar yok kiskancliklarini da bir sekilde sindirmeye calisiyorum.. sizde oyle yapin ilerde yuzyuze bakacaksiniz.

X