Tmm da bıraZ benım evde baksa noluyor yanı bukadarıda pesEger ise başladıysan evinde bakılmasını istiyorsan bi bakıcı tut o zaman hem kadın bakıyo hemde laf ediyosun haksızsın
Zaten zorunluluğu yok onunda işleri vardır ha bu hafta ha haftaya ne olacak ki biraz abartmışsınız. Yazık yaşlı kadın öyle de denilmez ki. Kalbini kırmayın ne güzel bakıyor işte.Tmm da bıraZ benım evde baksa noluyor yanı bukadarıda pes
Tmm da bıraZ benım evde baksa noluyor yanı bukadarıda pes
Eşi var başka çocuk yok koşarak gıtmesının ne anlamı var burdada rahat edebılır nolcak bıraz kalsa cocugu sureklemenın anlamı ne ben ondan iş güç beklemıyorum zatenYa kadınında evi var eşi var mi yok mu bilmiyorum isi gücü var çocuğunda yabancı bi eve gitmiyo defalarca gitmiş çocuğun yememesi yerinden değil senden ayrıldığından bu da kadının sucu değil 10 güne alisicaktir abartma bu kadar erken yaslanirsin
Tmm da çocuk bı ona alışsın sonra başka eve alışır bütün çorbalarını yapıp ustlerıne yazı yapıştırıyorum şu saatte verilcek dıye ama genede beceremıyor çocZaten zorunluluğu yok onunda işleri vardır ha bu hafta ha haftaya ne olacak ki biraz abartmışsınız. Yazık yaşlı kadın öyle de denilmez ki. Kalbini kırmayın ne güzel bakıyor işte.
kocamın zamanı ayrı şimdıkı zaman farklı ama oZamanlar doğru dürüst çocuk mu bakılmışBu kadarina pes diyorsunda,bakmak zorunda degil bir kere. Ve herkesin kendi düzeni var. Kocanizi büyütmeyi becernisse cocugunuza da bakar. Korkmayin bu kadar. Hersey pat diye yerine oturmuyor.Yok cok titizim diyorsaniz isten cikin ve kendiniz bakmaya devam edin.
Eşi var o adamın evinin temizliği yemeği işi gücü ütüsü bu kadar işin içind e birde senin çocuğuna bakıyo böyle devam edersen eşinden kendini sogutursunEşi var başka çocuk yok koşarak gıtmesının ne anlamı var burdada rahat edebılır nolcak bıraz kalsa cocugu sureklemenın anlamı ne ben ondan iş güç beklemıyorum zaten
Söylerdim ogrettım ama basbasa kalınca yedıremıyor yada çocuk ıkı kez kafa sallasa istenmiyor deyıp bırakıyor başka bısey vereyım oynatarak yedıreyım yokBende calisan bir anneyim is başı yapmadan once senin ve çocuğun düzeni uyku oyun yemek vs zamani en azindan bir iki hafta onceden öğretmeniz gerekirdi ...
Ortak menu cikarirdi .. ona uyulurdu senin de yaptığını yedirirdi kendi de yapardi ...
Öyle devam edin, yakında kreşe başlar, zorunlu aşıları olmadan kreşte bulaşıcı hastalıkları kaparsa da aşı olmasına gerek kalmazTmm da bıraZ benım evde baksa noluyor yanı bukadarıda pes
Zaten söyledı ben işimi bilirim bılıncsız saf bı kadın degılım sen kendını işine ver dedı kavga oluncada benım bakmamı begenmıyorsan çık kendın bak dedıProfesyonel bir bakım istiyorsanız bakıcı tutacaksınız. Yoksa siz yokken hep bildiğini yapacak zaten. Çünkü o da anne. Kocanızın annesi hemde. “Ben şu kadar çocuk büyüttüm, bana akıl verme. Söyleneceksen gel kendin bak” diyecek bir süre sonra.
Bütün anane babanneler bakıyorbakmak zorunda degıl bırde begenmıyorsun
Eşi var başka çocuk yok koşarak gıtmesının ne anlamı var burdada rahat edebılır nolcak bıraz kalsa cocugu sureklemenın anlamı ne ben ondan iş güç beklemıyorum zaten
Zaten söyledı ben işimi bilirim bılıncsız saf bı kadın degılım sen kendını işine ver dedı kavga oluncada benım bakmamı begenmıyorsan çık kendın bak dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?