- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Saatte 5 kez ariyorsan cidden kadin hakli bence. Yani tamam annesin ama o da babaanne yani cani cigeri cocugu ac koyacak degil yaKv ile ilk defa kavga ettık pazartesı işe başladım 1 yasında çoçuğum var kv bakıcaktı genç daha ben dedımkı evler yakın ilk bır hafta çocuk sana alışsın burda bak sonra istedıgın gıbı geZmeye gıttıgınde götür evımde bakarım ben dıyordu onada tmm dedım daha dün bır bugün 2 sabah gelıyor öğlen çocuğu alıp gıdıyor evıne evde kımse yok başka çocuk falan hıc bırsey yapma dıyorum akşamdan cocugumun yemeklerını yapıyorum ama hıc bişey yemıyor dıyor bugün tüm gün işyerıbde ağladım
Yaptıgım yemeklerı unutmuş bıde gıderken ben çocuğa ayrı et suyu ile kıyma ile yapılmiş şeyler yapıyorum e ne verceksın dıyorum dünden pilav var onu verırım dıyor bende sınırlendım yaşlı bı kadına bıraksam çocuğa onu verılnıcegını bılır dedım sen bana fırsat vermedınkı benım evımde yokmu bısey yaparım yedırırm 2 günde bunalttın benı dedı ağlamaya başladı çocuğun düzeni bozuluyor bır hafta benım evde sana alışsın sonra götür dıyorum yok kabul etmıyor şok oldum napcagımı sasırdım esımde annemı aglattın saatte beş kere arıyorsun dıye bana çok kötü kızdı ne yapsam bılmıyorum
İş anıden olumlu sonuclandı ımkan olmadı hemen başladımKonuda enteresan geldi yorumlarda. Bir kere kayinvalde degil kayinvalide o. Ikincisi bakmak zorunda da degil. Ama bir anlasma yaptiysaniz uymak zorunda. 1 hafta boyle anlastiysaniz oyle yapmaliydi.o yuzden kismende olsa sizi hakli buldum. Ayrica Esinizin tehtidini de cok anlamsiz buldum. Ne demek bende senin anneni aglatacagim. Ben olsam o lafida yedirirdim.
Onun disinda siz de cok eksiksiniz. Gereksiz gerilim yaratmissiniz dahasi alistirma surecini ise baslamadan ayarlamaliydiniz. O surecte bulunmaliydiniz. 4 5 ay sonra is basi yapacagim. Simdiden bakici ariyorum ki son 1 ay beraber bakalim cocuk alissin yadirgamasin.
Abarttıkca abartın sankı kadına kufur ettım yaDüşman başına bi gelinsin valla...
Annen baksın o zaman
Annem de çocuk bakıyor yegenımeAnneniz gelsin baksın çocuğunuza ,hem evinizde bakılmış olur.Uzakta filan demeyin arkadaşımın eli felçli annesi çıktı geldi bir sene torununun başında durdu .
Bi o kalmış zatenAbarttıkca abartın sankı kadına kufur ettım ya
Yarın napcam onu duşunuyorum işede kp bırakıyorduBi o kalmış zaten
Sımdı aynı dedıgınız gıbı mesaj attım tmm zamanla alışırsın yazmışAbartmışsınız, net. Alışma sürecini işe başlamadan ayarlamalıydınız madem o kadar önemli sizin için. Kayınvalideniz ne güzel bakmayı kabul etmiş, siz çalışın maddi anlamda daha iyi yaşayın diye. Peki kayınvalidenizin bundan kazancı ne, hiç bir şey, iyilik yapıyor size. Bakmam dese de bakmıyor derdiniz. Biraz objektif olun. Bebeğinizin yemesini istediğini şeyleri götüreceksiniz kayınvalidenizin evine, et suları vs donduruluyor sonuçta. Bebeğe çorba yaptıkça kullanabilir misin dersiniz düzgün şekilde kadın kullanır.
Şanslı olduğunuzun farkında değilsiniz, benim kayınvalidem direkt bakmam bakamam dedi bana, gezmesinden vs feragat edemezmiş kaldı ki brn beklemedim de zaten bakmasını. Neyse. Şanslı olduğunuzun farkına varın ve kadının gönlünü alın, stresliydim özür dilerim, bebekten ayrılmak zor geldi vs gibi şeyler diyebilirsiniz.
Ozamanda krese verırım napayımŞükret bence bırakabileceğin kv var. Benimki direk ben bakamam diyor. Bence boşuna efham yapıyorsun. Çoğumuz salça ekmekle büyüyen çocuklarız gayette sağlıklıyız. Nolcak o çorbayı içmese de pilav yese bu kadar takılma bence. şuan çok küçük Zaten asıl endişelenmen gereken zaman çoçuğun eğitimine başlandığı zamanlar.
Yarın napcam onu duşunuyorum işede kp bırakıyordu
Öyle dıyor benım evım pıs mı sobalımı sankı neden ıstemıyorsun dıyorYemek konusunda haklisin hem calisiyorsun hem de cocugun saglikli beslensin diye o kadar isinin arasinda yemek yapiyorsun ve unutup gidiyor hem evinde bakmak istiyor hem sorumsuz davraniyor ama evinde bakma konusuna takma bu kadar nerde bakarsa baksin ama evi sicak olsun temiz olsun onun disinda karisamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?