Kayınvaldemle kavga

Ben size hak verdim. Bakacak diye anlaşmışsınız tabiki titiz olmanız normal. Günde defalarca arayıp kontrol eden anneler var. Çocugun beslenme uyku düzeni için bi program oluşturabilirsiniz bebeğin düzeni bozulmasın. Yemeklerini de ne güzel hazırlıyorsunuz neden onları yedirmek sorun oluyor anlamadım. Herkes size gereksiz yüklenmiş. Ama güzellikle anlatabilirsiniz. Babaannesi de onun iyiliğini düşünecektir üzmeyin kendinizi.

Lafını sözünü geçirmek istiyorsan maaşlı bakıcı tutacaksın. Anneler kendi kafasına göre takılır. Aran iyi olan kaynana ve eş ile de aranı bozduğunla kalırsın. Saatte 5 kere bakıcıyı arayabilirsin, karışabilirsin, evden çıkma eve kimse gelmesin diyebilirsin, ben ne yemek yaptıysam onu yedir diyebilirsin. Kaynanana da diyorsun ama bildiğini okuyor ki değişmez...

Biri kk da hep kaynanalara giydirirler bakın görün dedi bizi deniyolar heralde
son günlerde öyle oldu gerçekten erkek ailesi torununa bakmalı, ev araba almalı iyi ki bir erkek doğurmuşlar arkadaş ne çileli ömürmüş, çocuğunu 40 yaşına getirsen de bitmiyor çile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…