- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
Başınıza gelse böyle konuşmazdınızDogru demis helal olsun kv ye
Eğer bu olaylardan bakıcıya verırsem zaten çocuğun yuzunu unutsunlar
Sinirle kalkan zararla oturur. Biraz sakin düşünmeye çalışın. İnattan çocuğu zor durumda bırakabilirsiniz.Eğer bu olaylardan bakıcıya verırsem zaten çocuğun yuzunu unutsunlar
Tehdit mi ediyosunuz, çocuğunuzu nefsani durumlarınıza alet mi ediyorsunuz anlamadım. Sadece sizin çocuğunuz değil eşinizin de çocuğu o. Babannesini ve dedesini görebilir, babannesi ve dedesi tarafından da görülebilir. "yüzünü unutsunlar"... öyle bir hakkınız yok sorry. şu an mantıklı düşünemiyosunuz sanırım.Eğer bu olaylardan bakıcıya verırsem zaten çocuğun yuzunu unutsunlar
Senin gectigin yollardan ben donuyorum .Başınıza gelse böyle konuşmazdınız
Şunu okuyana kadar empati yapmaya çalışıyordum ama hakikaten düşman başına senin gibisi. Kimse hizmetçin bakıcın değil. Çocuğun da tamamen sana ait bi eşya değil. Bu kadar kötü niyetli bi gelinim olsa ben de ağlardımEğer bu olaylardan bakıcıya verırsem zaten çocuğun yuzunu unutsunlar
Ohoooo..Eğer bu olaylardan bakıcıya verırsem zaten çocuğun yuzunu unutsunlar
Kıme baktırayım annem uzakta bakıcı zaten olmaz buyumesını beklesem iş bulamıcam yaş gecıyorBen kv ye baktırmam herhalde ya hata yapmışsınız
Bunu soylucem dedim annem durdurdu bugün okadar sınırlenmıştım çünkü bu hafta gel dedıkce inat edıyor benle ugrasma arayıp arayıp dıyorBide üstüne tehdit ekleyin. Esiniz dahada bayilacaktir. Size söyleyecek birsey bulamiyorum. Sacmalamaya basliyorsunuz resmen.
Kıme baktırayım annem uzakta bakıcı zaten olmaz buyumesını beklesem iş bulamıcam yaş gecıyor
Abartmayın bıde dıyor bana ben hanımlıgımdan susuyorum sen benı ezıyorsun ben nasıl ezeyımOhoooo..
Evlerden ırak bir gelinsin.
Sana yaranilmaz..
Allah sabir versin kocana ve kv ye
Keske kv yi tanisam da soylesem ugrasma teyze yaranilmaz senin geline diye
Kim kötü acabaNe kotusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?