Kayınvaldemle kavga

Çocugu bırakıp işe gitmenin psikolojisi bambaşka.sakin olun çogu zaman aile büyükleri bakıcıdan daha iyi oluyor canından parça sonuçta neler duyuyoruz Allah korusun.Alışır çocuk dert etme kendi evinde baksın birsey olmaz.

Reactions: Be1
Hayır gıdıp gelmezdık benim çevrem onun çevre farklı haftada 1 belkı.sıkılırım senın evde komşu yok tanıdık Yok dıyor tmm da ben çocuk alışana kadar dedım hep burda bak demedım

Zaten söyledı ben işimi bilirim bılıncsız saf bı kadın degılım sen kendını işine ver dedı kavga oluncada benım bakmamı begenmıyorsan çık kendın bak dedı

Bende anneyim. Bana bakim bir yana sanki cocugundan ayri kalman biraz sebeb bu tepkine. Mecbur kalip mi yoksa isteyerel mi tekrar ise basladiniz. Merak ettim

Öyle kotuyumkı bugün elım kolum bağlı kalakaldım sankı cocugumu kurtaramıyomuş gıbı akşamı zor ettım o an işi bırakmayı duşundum annem engel oldu

İşten çıkın yada bakıcı bulun.
Ayrıca bu kadar darlamayın kadını. Torunu nihayetinde onun da canı. kötülüğünü isteyecek değil.
Yemiyorsa da ölmez açlıktan. Abartmayın bu kadar. Zaten oynayarak vs yedirmek de doğru bir şey değil.

Bütün anane babanneler bakıyor
yoo
benım kayınvalıdem bakmıyor
annemde bakmıyor
benım tanıdıklarımdan kımse bakmıyor
herkesın bakıcısı var
annaneler babaneler buyutmus cocuklarını artık torun sevıyorlar

annane babane olene dek cocuk buyutmek zorunda mı
bız bıle zorlanıyoruz yaslı kadın napsın

sızde annane babane olcaksınız rıca ederım kendınıze durust olun

Bende anneyim. Bana bakim bir yana sanki cocugundan ayri kalman biraz sebeb bu tepkine. Mecbur kalip mi yoksa isteyerel mi tekrar ise basladiniz. Merak ettim
Cocugumdan ayrı kalmak zaten benı mahvedıyor hasretı burnumda ama aşırı derecede isteyerek gırdım eşim istemıyor ama ben boşuna okumadım dedım çocuk büyüdü yasım çok geçmeden iş bulcam dedım ve çok zor gırdım gırıncede çok sevınmiştım

Söylerdim ogrettım ama basbasa kalınca yedıremıyor yada çocuk ıkı kez kafa sallasa istenmiyor deyıp bırakıyor başka bısey vereyım oynatarak yedıreyım yok
Siz neden hata üstüne hata yapıyorsunuz, bebeği kvye bırakacaksınız yanınızda yemekleri de götüreceksiniz bu bir.
Whats up kullanmayı öğreteceksiniz bilmiyorsa. Zırt pırt aramayacaksınız oradan yazışacaksınız foto isteyeceksiniz gönderecek bu da iki.
Kvde oyuncakları olacak oyuncaklarla beraber oturup yemek yedirecektiniz alıştırma sürecinde, anne sen bir mamasını yapıver bak et suyu tavuk suyu şurada diyip yaptırıp beraber yedirecektiniz bunlar hep alıştırma turları bu da üç.
Haaa bunların hiçbirini yapmak zorunda değil, siz çalışıp para kazanasınız diye yaşlı haliyle bebek bakmak zorunda değil ki bakabilselerdi menapoza girmezlerdi. Sizi fazla bencil buldum, önce anne olarak alttan almayı öğrenmeniz lazım, huyuna suyuna gitmeniz lazım, bakıcıya bile burada ne taklalar atılıyor okuyoruz değil mi?
Şimdi arayıp alttan alın anne sende bak ben her sabah sana yemeği getiririm krebini yapar bırakırım sen ayarlarsın diyin.

Çocuk alışana kadar ne demek, mekan bu kadar önemli mi? Her türlü babannesi bakacak ister sizin evde ister onların evinde olsun. Çocuğun senin kadar problem yapmıyodur bunu emin ol. Bu kadar sıkmayın kadını.........

Öyle kotuyumkı bugün elım kolum bağlı kalakaldım sankı cocugumu kurtaramıyomuş gıbı akşamı zor ettım o an işi bırakmayı duşundum annem engel oldu
is yerinde kazandığın parayla ona daha iyi bir hayat sunacaksın zamanla geçiyor inan sadece biraz sabret.çocuk alışınca çok rahat edeceksin 1 hafta 10 gün kadar sık dişini

Reactions: Be1
Annelerimiz çocuklarımıza bakmak zorunda değiller. Bize ömürlerini adamışlar büyütmüşler dinlenmeye ihtiyaçları var. Bakıyorlarsa lütuftur gönülleri hoş tutulmalıdır. Güvenmiyor gibi zırt pırt aramak hoş bir davranış değil. Kaldı ki herkesin düzeni var. Kendi evine götürsün, söz etmeye hakkınız yok diye düşünüyorum. Kırmışsınız gönlünü almaya bakın derim. Gönlünü hoş tutun.

Aynen hatalar yaptım ama anlatıldıgı kadar kolay degıl dedıklerınızı yapmak hele şu saatte. Sonra arayamam yarın kim gelcek ben nasıl işe gıtcem bılmıyorum

Evt bu kadarina pess.

Ne kadar inatcisiniz.

1 hafta senin evinde baksa ne olacak?

Senin evinde ne var?

Sen bakici tut cocuguna

Koca kadini aglatmissin

Pessss
O neden inat edıyor tmm da bende onu anlamadım kocamda bana neler dedı cocugu görmeye gıttım hüngür hüngür aglıyordu ben sanın annene neler yapcam izle dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…