• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvaldemle kavga

İşe başlamadan alıştırsaydınız keşke. Kayınvalidenizin de bir düzeni var rahat edeceği.
Babaanneye/anneanneye bırakınca hiç bir zaman tam olarak istediğiniz gibi olmayacak bakımı. Daha ilk günlerden ağlamalı tartışmalara girerseniz işiniz zor. Düzene alışana kadar tatlı dille uyarın. Sürekli arayıp bunaltmayın. Her şey dört dörtlük olmasa da çocuğunuzu gerçekten seven birinin baktığını düşünüp güvende olduğunu hatırlayın. Bakıcıya verince hayat gül bahçesi olmayacak.

Eğer bu olaylardan bakıcıya verırsem zaten çocuğun yuzunu unutsunlar

Tehdit mi ediyosunuz, çocuğunuzu nefsani durumlarınıza alet mi ediyorsunuz anlamadım. Sadece sizin çocuğunuz değil eşinizin de çocuğu o. Babannesini ve dedesini görebilir, babannesi ve dedesi tarafından da görülebilir. "yüzünü unutsunlar"... öyle bir hakkınız yok sorry. şu an mantıklı düşünemiyosunuz sanırım.

Başınıza gelse böyle konuşmazdınız
Senin gectigin yollardan ben donuyorum .

Tutturmussun 1 hafta benim evinde baksin.

1 yasindaki cocugun da cok umrundaydi senin evin onun evi.

Cocugundan ayri kalmayi kaldiramiyorsun kv ye sarma

Cik isten kendi evinde bak cocuguna

Şunu okuyana kadar empati yapmaya çalışıyordum ama hakikaten düşman başına senin gibisi. Kimse hizmetçin bakıcın değil. Çocuğun da tamamen sana ait bi eşya değil. Bu kadar kötü niyetli bi gelinim olsa ben de ağlardım

Konuyu okurken resmen daral geldi anne değilim ama yeğenlerime baktım ben ne yaparsam onu yerlerdi yengemde müdahale etmezdi sonuçta çocuğuna bakıyorum. Kayınvalideniz de çocuğu aç bırakacak değil herhalde ne kadar evham yapıyorsunuz. Üstelik çocuğa bakmak zorunda değilken ben sizi haksız buldum.

Bide üstüne tehdit ekleyin. Esiniz dahada bayilacaktir. Size söyleyecek birsey bulamiyorum. Sacmalamaya basliyorsunuz resmen.
Bunu soylucem dedim annem durdurdu bugün okadar sınırlenmıştım çünkü bu hafta gel dedıkce inat edıyor benle ugrasma arayıp arayıp dıyor

Konuda enteresan geldi yorumlarda. Bir kere kayinvalde degil kayinvalide o. Ikincisi bakmak zorunda da degil. Ama bir anlasma yaptiysaniz uymak zorunda. 1 hafta boyle anlastiysaniz oyle yapmaliydi.o yuzden kismende olsa sizi hakli buldum. Ayrica Esinizin tehtidini de cok anlamsiz buldum. Ne demek bende senin anneni aglatacagim. Ben olsam o lafida yedirirdim.

Onun disinda siz de cok eksiksiniz. Gereksiz gerilim yaratmissiniz dahasi alistirma surecini ise baslamadan ayarlamaliydiniz. O surecte bulunmaliydiniz. 4 5 ay sonra is basi yapacagim. Simdiden bakici ariyorum ki son 1 ay beraber bakalim cocuk alissin yadirgamasin.

Kıme baktırayım annem uzakta bakıcı zaten olmaz buyumesını beklesem iş bulamıcam yaş gecıyor

hah işte bu mecburiyetinize uygun davranın. idare etmeyi öğrenin. mecbur olduğunuz insanla tartışmayın, hesap sormayın.
hele ki koskoca kadına annelik hiç taslamayın.
her şeyin yolu yordamı söylenme şekli vardır.

Ohoooo..

Evlerden ırak bir gelinsin.

Sana yaranilmaz..

Allah sabir versin kocana ve kv ye

Keske kv yi tanisam da soylesem ugrasma teyze yaranilmaz senin geline diye:KK66:
Abartmayın bıde dıyor bana ben hanımlıgımdan susuyorum sen benı ezıyorsun ben nasıl ezeyım

Back