• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederin rahatsızlığı

Orda esiniz müdahele etmeli. Zorla yardimci kabul ettirmesi lazim. Hasta bakimi zor, diyecek birseyim yok. Ama itip kakiyorsa hem adama yazik, hem.kendisi de ilerde pismanligini yasar
Soyledim o sekilde davranma pisman olursun dedim dayanamıyorum dedi. Sanirim bakimevi olacak doktor onermis

E ama onlarda buna hayır ona hayır diyip duruyorlar.Sonrada piskolojileri böyle mahv oluyor iṣte.Babasi zaten hasta bagirarak itip kalkarak zaten birazda delirecek adam.Madem göndermeye kıyamıyorlar yardımcı şart.Herkes biryere kadar sabr edicek zaten böyle agır hastalıklı birisine sabr etmek çok zor herkes yüz göz olucak sonunda.🙁
Ya ben gorumceye daha oncede söyledim bana kizdi bende ses etmedim . Kabul etmiyorlar sonra kızıyorlar.. Bilmiyorum ne olacak doktor soylemis zor bakimevi düşünun demis

Bu arada psikiyatriste gidiyor mu kp?
Biz anneannemi götürüyoruz. Psk. İlacı da kullanıyor. Sakinleştirici sanırım.
Arkadaşımın dedesi de çok huysuz yalnız kalamıyor vs sorunları var o da kullanıyor.
Aslında noroloji yönlendirmiş olmalı ama siz bir daha psik. Götürün kpi
Gidiyor ilacta kullanıyor.. benm arkadaşımin ananesi oyleydi ondan biliyorum ...

Anneanneme bakıyoruz, alzaymır
Demans çok daha zor ki anneannem orta seviyede henüz.
Görümceyi çok iyi anlıyorum. Bir şekilde bakıcıya ikna olsunlar, kv bıraksın istemiyorum demeyi. Birazda kızını düşünsün.
Siz de ısrar edin.. Ne kadar zor durumdadır şimdi görümce. Çok üzüldüm valla Allah yardımcısı olsun, uzun vadeli bir çözüm gerek size.

Böyle gidip birkaç gün bakmakla olacak bir iş değil bu.
Sanirim bakimevi ne gidecek.. doktor daha da zorlasick dedi .. bi araştırın demis ..

Gidiyor ilacta kullanıyor.. benm arkadaşımin ananesi oyleydi ondan biliyorum ...
Doktora ilaç işe yaramadı denmedi mi? Ya da doktor durumunu sorar zaten.
Biz her gittiğimize ilaçları durumunu, ilaç işe yaradı mı yaramadı mı soruluyor.

Soyledim o sekilde davranma pisman olursun dedim dayanamıyorum dedi. Sanirim bakimevi olacak doktor onermis
Görümcenizde psikolojik olarak bitik durumdadır ama evet öyle davranması da hastayı daha fazla strese sokar. Yine hastaya ve kendine zarar.
Ne diyeyim bilemedim insan yükü taşımak bu hayatta en zor şeylerden biri. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
İnşallah iyi bir çözüm bulunur

Görümce çok haklı,kimse onu kinayamaz.Bence birazda sizde kalmaları lazım.En doğru ve adil olanı budur.Kv saçmalıyor anlaşılan.Gitseniz de ne yapacaksınız ki görümce izin mental ve fiziksel olarak kendine gelebilmesi için biraz uzak kalması gerekiyor.Allah yardım etsin

Bakımevine izin vermeyip gelmiyorsunuz diye laf söylemeleri çok yanlış. Eşiniz işini mi bıraksın ne istiyorlar?
Bilmiyorum ki esim de ondan söyledi ben gelsem isi birakip ne olacak dedi ayni sey .. sanirim doktorsoyleyince ikna oldular

Benim babam da demans hastasıydı. Bakımı çoook zor olan bir hastalık. 7 evrelik bir hastalık sizin daha kat etmeniz gereken çok fazla yol var.
Bakımevine vermek bizlik bir şey değil. Biz evet çok zorlandık, yıprandık ama asla düşünmedik bakımevine vermeyi. Görümceniz için de durum çok zor ve kadın haklı. Yükünü hafifletmeniz gerekiyor biraz

4 aylık bebeğim var . Perşembe günü eşim fln bebeğimle gideceğiz annemi de götüreceğim yemek fln yapar bari ..
Anneniz o kalabalık ve kargaşa da ne alaka ben anlamadım?4 aylık bebek ,bebeğin en uyumlu zamanları bence.Yemek falan siz yaparsiniz bence .Gorumceniz bir de sizin annenizi ne yapsın Allah aşkına ,ben olsam daha çok canım sıkılır

Görümce çok haklı,kimse onu kinayamaz.Bence birazda sizde kalmaları lazım.En doğru ve adil olanı budur.Kv saçmalıyor anlaşılan.Gitseniz de ne yapacaksınız ki görümce izin mental ve fiziksel olarak kendine gelebilmesi için biraz uzak kalması gerekiyor.Allah yardım etsin
Biz alalim sikinti yok odam var.. ıstanbul dan getirelim . Bebegim var kiradayim.. nasil olacak bilemiyorum

Kızlar selam .
Benim kayınpeder demans hastası.. üstüne 1 hafta önce domuz gribi oldu . Ve ne oldu ise sanırım grip tetikledi .1 haftadır ölüyorım diye bağırıyor . Onlar İstanbul da görğmcem eşi hastaneye götürüyor . Ama susmuyormuş babam götürün ölüyoeum vs vs apartmanı inletiyormış küfürler ediyormuş hastanede fln . Gastrit çıktı midesinde . Az önce de görümcem aradı eşimi bas bas bağırıyor bi tek benim mi babam uykusuzm çlüyorum yorgunluktan psikolojisi bozulmuş kızın yani kısacası doğal olarak . Biz İstanbul dışındayız ve eşim 3 vardiyalı çalışıyor gececi bu hafta . Müdürün de izin alamadı sadece perşembe günü vermiş bi gün . (Normalde cuma sabahı çıkacaktı ) perşembe den gidelim mi dedi bende gidelim hem babam torununu görür hemde sende yardımcı olursun dedim . Görümcem abisine bağırdı falan en son eşim de ya izin alabilsem gelirim zaten burası İstanbul gibi değil küçük yer işimi kaybetme durumu olamaz , müdürüm oğlanın sünnetine bile 1 gün izin vermedi bunda zor aldım dedi . Hala söyleniyor . Tamam yorulmuş psikolojisi bozuk ama bunda abisinin ne suçu var gideceğiz zaten .. her şey yapıldı babama ama bir şey bulunamıyor .
Çok zor durumda demek ki ?

Biz alalim sikinti yok odam var.. ıstanbul dan getirelim . Bebegim var kiradayim.. nasil olacak bilemiyorum
Bebek ve kira bunlar için bir sebep değil ki.Muhakkak zordur ama Gorumceniz için ne kadar zor ise ve o ne kadar mecbursa aynı şey eşiniz içinde geçerli.Bu sürede gorumceniz de bir süre kendine gelir

Bebek ve kira bunlar için bir sebep değil ki.Muhakkak zordur ama Gorumceniz için ne kadar zor ise ve o ne kadar mecbursa aynı şey eşiniz içinde geçerli.Bu sürede gorumceniz de bir süre kendine gelir
Sebep olarak demedim .. gelsinler kiradayim.apartmandan dolayi dedim . Bebegimle evde surekli bagirmasi kufur etmesi .. yani esim bir sey yapmayayim demiyor ki söylüyoruz kabul etmiyorlar.. ben karsi degilim ama doktorlari ıstanbul da bana en yakin bursa ve balikesir var bulunduğumuz ilce de tam oyle bi hastane yok .. üzülüyorum zaten gelsin yani az duzelince kalsinlar babam olmadığından ayri bi üzülüyorum

Anneniz o kalabalık ve kargaşa da ne alaka ben anlamadım?4 aylık bebek ,bebeğin en uyumlu zamanları bence.Yemek falan siz yaparsiniz bence .Gorumceniz bir de sizin annenizi ne yapsın Allah aşkına ,ben olsam daha çok canım sıkılır
Annem ve kayinvalide ıyi anlasirlar yemegini yapar o da olmadi ust katta bebegime bakar ben yaparim .. asagiya pek fazla indirmek istemiyorum .. kp ve kv yenı iyilestiler..

Söyledik bakıcı kısmını kaynanam kabul etmiyor sana yardımcı olur dedim babam istemezmiş .. bütün ilaçları var hepsini kullanıyor ..
görümce iyice gitmiş zaten babasını itip kakıyormuş
Evde bakıciyi istemeyen demans hastasını bakım evi kabul eder mi bilmiyorum ama zor süreç ve babaannemden biliyorum .Bu tip hastaların kendi evi dışında yaşamaları tavsiye edilmiyor zaten.Sizin başa cikamadiginizla bakım evi nasıl çıkacak.En güzeli evinde bakılması ve bakiciyi kabul ettirmeye çalışmanız.Cok geçmiş olsun.

Evde bakıciyi istemeyen demans hastasını bakım evi kabul eder mi bilmiyorum ama zor süreç ve babaannemden biliyorum .Bu tip hastaların kendi evi dışında yaşamaları tavsiye edilmiyor zaten.Sizin başa cikamadiginizla bakım evi nasıl çıkacak.En güzeli evinde bakılması ve bakiciyi kabul ettirmeye çalışmanız.Cok geçmiş olsun.
Valla bilmiyorum cidden .. butun seçenekleri sunuyoruz ama kabul etmiyorlr bakalim persembe gunu gidecegiz ne olacak ..

Sebep olarak demedim .. gelsinler kiradayim.apartmandan dolayi dedim . Bebegimle evde surekli bagirmasi kufur etmesi .. yani esim bir sey yapmayayim demiyor ki söylüyoruz kabul etmiyorlar.. ben karsi degilim ama doktorlari ıstanbul da bana en yakin bursa ve balikesir var bulunduğumuz ilce de tam oyle bi hastane yok .. üzülüyorum zaten gelsin yani az duzelince kalsinlar babam olmadığından ayri bi üzülüyorum
Kirada ve apartmanda oturanlar da hasta olabilir

Back
X