- 25 Kasım 2023
- 490
- 1.565
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakımevi istememelerini anlayabilirim. Ama şu dedikleri bahane artık. Babanın aklı yerinde mi ki yardımcı istemesin. En kötü onun gözüne gözükmez ev işlerini yapar. Kv de eşine bakar.Söyledik bakıcı kısmını kaynanam kabul etmiyor sana yardımcı olur dedim babam istemezmiş .. bütün ilaçları var hepsini kullanıyor ..
görümce iyice gitmiş zaten babasını itip kakıyormuş
Ne demek istediğinizi anlamadım . Kp kendi evinde kalıyor ev sahibi . Ona rağmen bile komşuları şikayet ediyormuş eski olmasına rağmen . Ben kiradayım herhlde çıkartırlar beni diyorum . Ki kaldıki sebep bu da değil doktoru , hastanesı .. zırt Pırt istambıla git gel de olmaz .. ve benim 4 aylık bebeğim var sürekli bağıran bi hasta sıkıntı …Kirada ve apartmanda oturanlar da hasta olabilir
Görümcenle sorunun var galiba, ikidir aynı şeyi yazmışsın. Madem kayinbabani çok seviyorsun biraz da siz ilgilenin.Söyledik bakıcı kısmını kaynanam kabul etmiyor sana yardımcı olur dedim babam istemezmiş .. bütün ilaçları var hepsini kullanıyor ..
görümce iyice gitmiş zaten babasını itip kakıyormuş
E birgünlüğüne izin aldıysa birgünde be yapacaksınızki . Birazda siz alın bakın . Cocuklar ıkı ay sıraya alsınlar ,gidip görmekle ne yapacaksınız anlamadımEvet haklı bakımevi dedik istemediler . Bilmiyorumne olacak izin aldı eşim ama perşembe gideceğiz
Böyle durumlarda iletişim önemli. Görümceniz patlama noktasına gelemden önce eşiniz arayıp abla iş yerimden izin almaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Aklımdasın, izni aldığım an geleceğim dese bu patlama daha az volümde olurdu.Kızlar selam .
Benim kayınpeder demans hastası.. üstüne 1 hafta önce domuz gribi oldu . Ve ne oldu ise sanırım grip tetikledi .1 haftadır ölüyorım diye bağırıyor . Onlar İstanbul da görğmcem eşi hastaneye götürüyor . Ama susmuyormuş babam götürün ölüyoeum vs vs apartmanı inletiyormış küfürler ediyormuş hastanede fln . Gastrit çıktı midesinde . Az önce de görümcem aradı eşimi bas bas bağırıyor bi tek benim mi babam uykusuzm çlüyorum yorgunluktan psikolojisi bozulmuş kızın yani kısacası doğal olarak . Biz İstanbul dışındayız ve eşim 3 vardiyalı çalışıyor gececi bu hafta . Müdürün de izin alamadı sadece perşembe günü vermiş bi gün . (Normalde cuma sabahı çıkacaktı ) perşembe den gidelim mi dedi bende gidelim hem babam torununu görür hemde sende yardımcı olursun dedim . Görümcem abisine bağırdı falan en son eşim de ya izin alabilsem gelirim zaten burası İstanbul gibi değil küçük yer işimi kaybetme durumu olamaz , müdürüm oğlanın sünnetine bile 1 gün izin vermedi bunda zor aldım dedi . Hala söyleniyor . Tamam yorulmuş psikolojisi bozuk ama bunda abisinin ne suçu var gideceğiz zaten .. her şey yapıldı babama ama bir şey bulunamıyor .
Ne alaka anlamadım hayır bir sorunum yok olsa da şimdi zamanı mı ? ..Görümcenle sorunun var galiba, ikidir aynı şeyi yazmışsın. Madem kayinbabani çok seviyorsun biraz da siz ilgilenin.
Ayrıca görümcen daha ne kadar izin alabilecek. Onun işi tehlikeye girmiyor mu?
Ya ben alayım sıkıntı yok daha öncede yazdım .. ben küçük bi ilçedeyim doktorları İstanbul’da .. 4aylık bebeğim var . Evde bağırırsa benim bebeğime yazık değil mi ? Olmasa ben giderim zaten .. eşim gitmese de . Bakımevine yatırılacakE birgünlüğüne izin aldıysa birgünde be yapacaksınızki . Birazda siz alın bakın . Cocuklar ıkı ay sıraya alsınlar ,gidip görmekle ne yapacaksınız anlamadım
Bencede en mantıklısı güzel bır bakımevıne yatırılmasıYa ben alayım sıkıntı yok daha öncede yazdım .. ben küçük bi ilçedeyim doktorları İstanbul’da .. 4aylık bebeğim var . Evde bağırırsa benim bebeğime yazık değil mi ? Olmasa ben giderim zaten .. eşim gitmese de . Bakımevine yatırılacak
Dört aylık bebevi bir yere götürmeyin lütfen . Benim kızım 15 aylık ben bile kalabalığa sokmuyorum. Bir akrabamin çalıştığı özel kreş ara verdi bu domuz gribinden . Çocuğun daha bağışıklığı bile yok ne işi var ordaDubleks evi . Üst katta kalacağız zaten domuz gribi oldular kaynanam kayınpeder iyileşmişler ama .. biz bebeğimle üst katta kalacağız olmadı annem bebeğime bakar ben yardım ederim kaynanama
Ya evet haklısınız da . Adam baya kötü . Eşimi yalnız bırakmak istemiyorum. Hem o da torununu görsünDört aylık bebevi bir yere götürmeyin lütfen . Benim kızım 15 aylık ben bile kalabalığa sokmuyorum. Bir akrabamin çalıştığı özel kreş ara verdi bu domuz gribinden . Çocuğun daha bağışıklığı bile yok ne işi var orda
Siz bilirsiniz eşiniz küçük çocuk değil Allah korusun çocuk daha çok küçük açın görüntülü gösterin . Hastaneler dolup tasiyorYa evet haklısınız da . Adam baya kötü . Eşimi yalnız bırakmak istemiyorum. Hem o da torununu görsünne olur ne olmaz..
Eşim daha önceden izin almaya çalışıyordu başlarda olmadı adam vermedi . Babam hasta tek kardeşim ve enişte ilgileniyor fln dedi ama vermed adam gıda sektörü olunca herkes izin istiyor herkes hasta demiş . Daha yeni alabildi üst üste söyleyince demekki onda da 1 gün vermiş yani 3 gün kalıp döneceğiz .. en başından beri görümcemin kaynanamın haberi vardı izin alamadığından falan ..Böyle durumlarda iletişim önemli. Görümceniz patlama noktasına gelemden önce eşiniz arayıp abla iş yerimden izin almaya çalışıyorum ama zorlanıyorum. Aklımdasın, izni aldığım an geleceğim dese bu patlama daha az volümde olurdu.
Kimse sizin neyle uğraştığınızı siz söylemeden bilemez.
Sizi hatırlıyorum çocukla evde çok zorlandığıniz için ise başlamam lazım sosyallesmezsem psikolojim bozuluyor demiştiniz . Şimdi başkasına sen hem dört aylık çocuğa bak hemde hasta kayınbaba getir evde bak diyorsunuz . Hoca verir talkimi kendi yutar salkımı olmuş .Bebek ve kira bunlar için bir sebep değil ki.Muhakkak zordur ama Gorumceniz için ne kadar zor ise ve o ne kadar mecbursa aynı şey eşiniz içinde geçerli.Bu sürede gorumceniz de bir süre kendine gelir
Sadece bağırıp kufretse iyi, mslesef dönem dönem saldirganlașabiliyorlar. 4 aylık bebeginizle başedemezsiniz.Sebep olarak demedim .. gelsinler kiradayim.apartmandan dolayi dedim . Bebegimle evde surekli bagirmasi kufur etmesi .. yani esim bir sey yapmayayim demiyor ki söylüyoruz kabul etmiyorlar.. ben karsi degilim ama doktorlari ıstanbul da bana en yakin bursa ve balikesir var bulunduğumuz ilce de tam oyle bi hastane yok .. üzülüyorum zaten gelsin yani az duzelince kalsinlar babam olmadığından ayri bi üzülüyorum