kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuç erkek çocuğun ayağına herşeyi götürüldüğünü, ev temizliğinde dahil edilmediğinde bu sonuçlar çıkıyor
Çünkü erkeğin burnu sürtülmüyor
Hep kadın onu tamamlamak zorunda
hanımı öldüğünde evi temizlenmeli her gün gelin yemek yapmalı bu da gelinin mecburi görevi haline geliyor yaşlı adam ölene kadar sorumlulu 1 kişinin üstünde geçici görev değil ,hiç kolay iş değil diğer aile bireyleri seyirci sonra adam öldüğünde bu fedakarlığı dillendirse yapmasaydın deniliyor, öyle bir dünya da yaşıyoruz

Adam da donla oturmak istesin o zaman. Erkeğin babasının gelemediği eve ama hizmeti kadın görüyor diye kadının babasının gelmesini savunmak çifte standart oluyor.
Konu sahibinin kocası zaten yardım ediyormuş eşine. Birlikte hazırlarız, toplamaya temizliğe yardım eder demişti eşi için

Konu sahibi 24 yaşında genç bir kadın. Tabii ki evliliği kimse böyle hayal etmez. Keşke kimsenin aile büyükleri yardıma ihtiyaç duymasa, herkes ölene kadar yetse kendine… ama hayatın gerçeklerine de sırtımızı dönemiyoruz. Bu durum bile (adamın yeyip içip gitmesi) aslında şükredilecek bir durum büyük resme bakınca

Konu tek kayınpederinin yemek yapaması mı sizce? Sizce cidden bu adam yemek yemeye mi geliyor o eve yoksa 2-3 saat anılarla dolu olan yaşadığı o evden mi kaçmak istiyor? Görümcelerinden anladığım kadarıyla kayınpederin muhabbeti, bağı oğlu ile daha iyi. Eminim bu adam oğluyla sohbet edip biraz olsun yanlızlığını gidermek için oraya gidiyor.

Çayı kim ayağına getirecek 2 erkeğin kadın hastayım deme lüxü dahi yok çünkü kayın peder var sorumluluk var ,varsa yoksa ayaklarına hizmet!

Kadın ilk 6 ayını anlamamıs zaten evliliğinin.6 aydrda kpder evde.E cıcım ayları noldu ?Yandı bıttı kul oldu.
Çok haklısınız(!) ama eksik yazmışsınız. Sadece cicim ayı yanıp bitmemiş. Aynı zamanda eşlerin birbirine vermiş olduğu iyi günde kötü günde yanında bulunma sözü de yanıp bitip kül olmuş. Hastalıkta sağlıkta destek olma sözü de yanıp bitip kül olmuş.

Konunun tüm yorumlarına vakıf değilim. Ama yazdığınız yorumda anafikrini mi yanlış dile getirdiniz yoksa düşünceniz mi bu şekilde anlayamadım. Konu sahibi yorulabilir, hep böyle mi devam edecek endişesinde olabilir anlayabilirim. Ama cicim ayı ne olacak konusunu anlayamam. Psikolojik olarak insanı yıpratan böyle bir olay varken eşim gelip cicim ayları dese o cicim aylarına tüküreyim der boşanırım. Hayat sadece güzellikten ibaret değil ki, yeri gelecek eşimizle zor günleri de paylaşacağız. Bu zor günler bazen cicim ayına da denk gelebilir.

Valla konu başlığı ve etiketleri bana çok itici geldi. Evlenince ipleri elimde tutayım diye her şeyden nem kapıp ileride ters tepki görünce ağlıyorlar. Şurda sabredeceği maks 1-2 ay. Sonra her şey kendi haline döner zaten.

Amin, çok teşekkür ederim.

Konu sahibi kötü eş ailesi görmemiş bence. Görmesin de zaten ama derdini böyle kavga dövüşle anlatmaya devam ederse evliliği çok uzun sürmez.

Valla ben elendim yok konuda kimseyle anlaşamıyorum . Belki de ben yanlış düşünüyorumdur.

Çayı kim ayağına getirecek 2 erkeğin kadın hastayım deme lüxü dahi yok çünkü kayın peder var sorumluluk var ,varsa yoksa ayaklarına hizmet!
niye hastayım diyemesin? eşlerinizle konuşmaya bu kadar korkmayın ,gayet rahat halim yok diyebilirsiniz...
hastayım dediğinde kızgın demirlerle mi dövüyorlar insanı ?
hastayım halim yok demişte eşi surat sallandırıp kayınpeder küsmüş mü ? öyle olsa zaten kimse konu sahibine yanlış yapıyorsun demezdi,
eşine ben yemekten sonra uzanayım halim yok desin gitsin dinlensin ?,kayınpederi bebeği değil ki ne sorumluluğundan bahsediyorsunuz?

abartmak için ne diyeceğinizi şaşırıyorsunuz yahu

ısrarla ailemle haftada 3 gün oturmak istemem eş ailesiyle asla ,evimde misafir ağırlamayı sevmem demişsiniz...
bende vıcık vıcık ilişkileri sevmem ve mesafeden yanayım, fakat bu durum o durum değil. sapla samanı karıştırıyorsunuz normal gezme sohbet muhabbet değil mevzu ,evlerinden cenaze çıktı .

Bu konuyla o konu çok farklı ,sapla samanı karıştır.yain bird akinu sahibi fiziksel ve ruhsal bir yorgunluktan bahsediyor 6 ay sır zaten giki vikmamis 2 Ylik evliyken hasta kv kendi evinde bakmış . Bunu o üye asla yapmazdi

Konunun tüm derdi elti arkadaşlar 40 sayfa yorum yazılmış. Tüm sorun eltinin evine gitmemesi. Anlamadım ki normal yemek yeniyor bir tabak fazladan konacak. Artık ne yemek varsa. Anlamadım ki hiç mi yemek yenmiyor? Adam yiyip gidiyormuş zaten. Dert o değil işte. Dert eltime gitmiyor o. Adam da ağzı var dili yok, iftar saatine kadar dışarıda bankta oturan biriymiş yazık günah ya.

Adam yemeğini yiyip gidiyormuş zaten haftada birkaç gün geliyormuş. Tavrınız çok rahatsız edici geldi bana. Kendi babanız olsa böyle düşünmezsiniz ama.
Yalnız kinu shabinin hadtada 1 gün tatili var . Eside vatdiyali çalışıyor eşimle zaten az denk geliyoruz imdada kp oluyo ,hemde çok yoruluyorum diyo ayyy alın su konu shaibinin kp de siz bakın valla .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…