- 10 Ağustos 2009
- 26.096
- 18.285
-
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Konu sahibinin kocası zaten yardım ediyormuş eşine. Birlikte hazırlarız, toplamaya temizliğe yardım eder demişti eşi içinAdam da donla oturmak istesin o zaman. Erkeğin babasının gelemediği eve ama hizmeti kadın görüyor diye kadının babasının gelmesini savunmak çifte standart oluyor.
Çayı kim ayağına getirecek 2 erkeğin kadın hastayım deme lüxü dahi yok çünkü kayın peder var sorumluluk var ,varsa yoksa ayaklarına hizmet!Konu tek kayınpederinin yemek yapaması mı sizce? Sizce cidden bu adam yemek yemeye mi geliyor o eve yoksa 2-3 saat anılarla dolu olan yaşadığı o evden mi kaçmak istiyor? Görümcelerinden anladığım kadarıyla kayınpederin muhabbeti, bağı oğlu ile daha iyi. Eminim bu adam oğluyla sohbet edip biraz olsun yanlızlığını gidermek için oraya gidiyor.
Çok haklısınız(!) ama eksik yazmışsınız. Sadece cicim ayı yanıp bitmemiş. Aynı zamanda eşlerin birbirine vermiş olduğu iyi günde kötü günde yanında bulunma sözü de yanıp bitip kül olmuş. Hastalıkta sağlıkta destek olma sözü de yanıp bitip kül olmuş.Kadın ilk 6 ayını anlamamıs zaten evliliğinin.6 aydrda kpder evde.E cıcım ayları noldu ?Yandı bıttı kul oldu.
Konuyu okuduğuna emin misiniz? Eşi yapıyor çünkü hizmeti.Çayı kim ayağına getirecek 2 erkeğin kadın hastayım deme lüxü dahi yok çünkü kayın peder var sorumluluk var ,varsa yoksa ayaklarına hizmet!
Her zaman değildir yazılan gibi değildir iş yine kadına kalıyorKonuyu okuduğuna emin misiniz? Eşi yapıyor çünkü hizmeti.
Valla konu başlığı ve etiketleri bana çok itici geldi. Evlenince ipleri elimde tutayım diye her şeyden nem kapıp ileride ters tepki görünce ağlıyorlar. Şurda sabredeceği maks 1-2 ay. Sonra her şey kendi haline döner zaten.Böyle birşeyi kocasından o da bekleyemez bana göre . Çünkü benim annem babam benim için en değerlidir . Yeni tanistigi insanlardan çok yüksek özveriler bekleyemeyiz . Allah korusun tabi ki hastalık sakatlik durumlarında artık bu görev eşler arasında paylaşılması gerekir bence .konunun bir yerinde de yazmış mesela kocam temizlikte yoruluyor bu konu sahibini ilgilendirmez . Babasının evini istediği kadar temizler yanına gider .
Ne işi kalıyor allahım yarabbim normal yediği yemekten koyuyor işte önüneHer zaman değildir yazılan gibi değildir iş yine kadına kalıyor
Konu sahibi yazmış eşinin yardımci olduğunu biz daha yemek yerken bulaşıkları toplar mutfağı temizler diye geriye ne işi kalıyor.Her zaman değildir yazılan gibi değildir iş yine kadına kalıyor
Niye yazılan gibi olmasın? O zaman kocam ayaklarını uzatıp kayınpederle kendine kahve istiyor derdi. Onun yerine yemek dahil her işi yapıyor demiş. Ezilmiyor burada kadın, eltiyle itişiyor.Her zaman değildir yazılan gibi değildir iş yine kadına kalıyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenizin
insanın eli tabi varmaz. elinin varması artık olmadığını kabul etmek bi yandaninsan rüyaymış sakaymis hissiyle devam etmek istiyo gittiği yere kadar.
görümce de bisey yapmaz sanmam ya. aile anlayışlı sakin insanlar belli ki. yoksa şimdiye 10 kere sorun yasarlardı.
Allah herkesin kalbine göre versin
Valla ben elendimValla konu başlığı ve etiketleri bana çok itici geldi. Evlenince ipleri elimde tutayım diye her şeyden nem kapıp ileride ters tepki görünce ağlıyorlar. Şurda sabredeceği maks 1-2 ay. Sonra her şey kendi haline döner zaten.
niye hastayım diyemesin? eşlerinizle konuşmaya bu kadar korkmayın ,gayet rahat halim yok diyebilirsiniz...Çayı kim ayağına getirecek 2 erkeğin kadın hastayım deme lüxü dahi yok çünkü kayın peder var sorumluluk var ,varsa yoksa ayaklarına hizmet!
Bu konuyla o konu çok farklı ,sapla samanı karıştır.yain bird akinu sahibi fiziksel ve ruhsal bir yorgunluktan bahsediyor 6 ay sır zaten giki vikmamis 2 Ylik evliyken hasta kv kendi evinde bakmış . Bunu o üye asla yapmazdi2 3 yıl önce bir üye vardı belki hatırlarsin çok dikkatimi çekmişti. Kadın eşinin annesine benzer muameleyi yapıyordu. Adam da çok anlayışlı. Arada bir annesi evine gelebilsin diye bu konudaki eş gibi ekstra çırpınıyordu. Sabirliydi. Kadın aralarındaki aşka? güveniyordu. Yine annenin geldiği bir gün kendi kendine dolup taşmış eşiyle kavga etmişti sebebi kv yemek pişirmiş ve yemek güzel olmamış yağlı olmuş (tıpkı bu konudaki bahaneler gibi degil mi?). Adam yeter diyip boşanma davası açtı. Kadın ölmüştü resmen kapılarda yattı. Kv nin ayaklarını öptü. Aramızı yap diye ona yalvardı. Sürüm sürüm süründü. Eşinde yaprak kıpırdamadı. Sonra bitti boşandı.
Yalnız kinu shabinin hadtada 1 gün tatili var . Eside vatdiyali çalışıyor eşimle zaten az denk geliyoruz imdada kp oluyo ,hemde çok yoruluyorum diyo ayyy alın su konu shaibinin kp de siz bakın valla .Adam yemeğini yiyip gidiyormuş zaten haftada birkaç gün geliyormuş. Tavrınız çok rahatsız edici geldi bana. Kendi babanız olsa böyle düşünmezsiniz ama.