Konu açıldığından beridir değil ama bir süredir takip ediyorum, konunun elti olduğu anlaşılınca neden konu sahibine tepki gösteriliyor neden suç gibi davranılıyor onu anlamadım. Başımızda var, babaannemin tam sekiz çocuğu var, babam gitti kaldı 7. Babaannem diye demiyorum gerçekten uysal biri, o kadar hasta da değil, banyosu dışında bütün kişisel bakımını yapabiliyor, ama yine de mesele oluyor neden? Annem, 1 amcam, büyük halam, ortanca halam, çoğu zaman 1 amcama daha gidiyor, diğerleri yok. Bu insanların çoluğu çocuğu kendine göre işleri oluyor, diğerlerinden destek yok. Yarım ağız yarım el, el ucu ile , zar zor idare ediyorlar, bi bahane patlatıp savıyorlar. Babannecağızım da napsın onlara gidesi gelmiyor bu sefer, iyi bakanı iyi davrananı istiyor, o da haklı. Burda kızılan yaşlı insan değil, dertleri birbirleri ile zaten. Herkes birbirinin halinden anlasa ne böyle dolarlar , ne kavga çıkar , ne de yaşlı başlı insanlar ara yerde rahatsız olur. Konu sahibi de 6 ay idare etmiş, ses çıkardı diye suçlu şimdi, kimse diğer çocukları ne iş yapıyor diye sormuyor. İnsan kusurlu varlıktır, bir yere kadar karşılıksız iyilik yapar, melek değildir . Ateş düştüğü yeri yakar, kimse kimsenin anasına babasına aylarca üzülemez. Siz bana kötü dersiniz ben kendime sadece insan derim. Hatalı, günahlı, kötü konuşabilen, kusursuz olmayan.. Kayın ve elti rahatta iken ben aylarca neden kocamla yükü çekiyorum diye isyan edebilir, sizin başınıza gelirse etmezsiniz , ama bu konuların tek haklısı tek suçlusu yok.