kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne eltiymiş ne görümceymiş yahu bazı insanların derdi elti de elti

Abi bi yorum ya bi yorumunla şaşırt.

Bunu anlamayacak ne var kayın babanın sorumluluğunu almak istemiyorum diyor onun yüzünden mutsuzum diyor ,evlenirken imzamı atmış hergün kayın babaya yemek yapacağım diye
Allah seni ilerde kimseye muhtaç etmez umarım. Öyle elden ayaktan düşme değil haa bi çay içmelik bi sohbet etmelik bile evladına ağır gelirsin bu dediklerini hatırla o zaman

Allah esirgesin , ölen sizin anneniz olsa ; kocanız 6 ay sonra babanıza cici bir eş , size de cici bir anne bulmaya kalksa tepkiniz ne olur ?
Gayet mantıklı bulurum genç ve sağlıklı biriyse (hastalik kendine yetememe gibi durumlar harici) babam veya annem evlenmek isterse elbet hoşgörü gösteririm ki annem veya babam benim malım bana ait bir eşya bir nesne degil .

Yaptığınız yemeklerden saklama kabıyla eşiniz babasına götürsün.Ayda 1 veya 2 kerede sizin eviniz de beraber yersiniz.
En azından adamcağız ara sıra da olsa sizlerle beraber yer içer.

Ben de eşinize hak verdim.Abisi evlatlik görevini yapmıyor diye oda mi yapmasın.

Ortada bir kayıp var birisi anasını diğeri karısını kaybetmiş acıları taze ve zorlu sureclerden geçmişler.

Eşiniz 3 vardiya calisiyormus sadece onun evde bulunduğu hafta geliyormuş anladığım kadarıyla geldiğinde de saat 9 da kalkıp gidiyormuş rahatsız etmek istese her zaman gelir ve saatlerce oturur hatta yatiya bile kalır bunları yapmadigina göre anlayisli bir insan.

İftar zamanı bile adamcağız rahatsizlik vermemek için dışarıda oturup eve öyle gelmiş.

Aynı durumda sizin de babaniz olabilirdi o zaman ne yapacaktiniz peki istemiyorum der miydiniz.

galiba öyle yapmakta mantıklı ama çok hassas ve duygusal biri istenmediğini düşünüp tavır sergilerse ne yaparım bilmiyorum
Neden öyle düşünsün. Eve bir süpürge takmaya geldim diyin. Gelmişkende birşeyler hazırlayayım diyip 3/4 tencere yemek yapıp bırakın. Dediğiniz gibi biriyse anlayışla karşılayacaktır.

Direkt söylenmez de eve giderken kavanoza vs biraz koyup “baba bu da evde kalsın acıkırsın falan dursun elinin altında” deyip gönderin. Evde yemeği olsa gelmez bence o da cok bayılmıyordur böyle cocuk cocuk gezmeye

Hay ağzınıza sağlık ya, doyacak insan 9’dan sonra da doyar yani kocasına.
Eşe nasıl hangi aşamada doyuluyor acaba? Bide kullanmayinca bozulan son kullanma tarihi geçen şeyi merak ettim. Tabi konu sahibi cevap vermeyecektir, kendini destekleyenlere cevap veriyor sadece

Hayatta her şeyin kendi başlarınada gelebileceğini unutuyorlar çünkü. Ölüm,yalnızlık, muhtaçlık, bütün bunlar hepimizin başına gelebilecek durumlar ama empati duyguları körelmiş maalesef.
Allah herkesi kendi vicdanına merhametine göre insanlarla karşılaştırsın diyorum. Bu konu çok etkiledi beni, adamcağızın o bankta beklemesi içime oturdu...

Akşam yemeğinde mi özel şeyler yaşamayı düşünüyorsunuz? Altı üstü yemek ya kpeder olsa da olmasa da yemeğinizi yiyip kalkacaksınız? Adamın yemeğini yiyip kalkmasında özelinizle ne alaksı var? Sanki eşiniz spagettiyi sizin vücudunuza döküp yiyecek nasıl bir saçma düşünce yapısı bu ? Kusura bakmayın ama dayanamadım artık.Allah herkesin kalbine göre versin....

Palavra cok agir bir ifade yalniz.

Konu sahibinin eşi konu sahibine yıkmamış sorumluluğu. Beraber yemek yapıyoruz,sofrayı topluyoruz dedi defalarca. Eşi ve görümcesi de gidip evini temizliyormuş kp in zaten.
Konu sahibinin tek derdi kocasıyla başbaşa kalamamak başka bir şey değil.

Kadinin hali kalmaz okadar tantanadan sonra djjdjjd Cay servisi yapip kpder gidince sizip kaliyordur

Gerçekten sırf kırk yıl sonra benim de başıma gelir diye birine yardım etmek iyilik mi oluyor .Ya da benim de ailemde sıkıntı olursa şimdi susayım diye yapmak . Bildiğim kadarıyla iyilik karşılık vermeden yapılan gönüllü olunması gereken bir durum . Bir insana sen neden gönülsuzsun demek neden?

Ayrıca kırk yıl sonrası için hiç birimizin garantisi yok şahsen ben çocuğuma haftada üç gün gitmek istemiyorum . Kendi hayatımı kendim idame ettirmeyi planliyorum . Sanki elden ayaktan düşmüş bir adama eziyet ediliyor gibi yorumlar yapıyorsunuz .

Çok naif çok tatlı bir yorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…