- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
Yahu ittire ittire yemek yaptırıyor demekki kendi babasına. Bana saçma geliyor. Umarım sizde mutlu olacaksanız eşinizin ailesine bol neşeli yemekler, kahkahalı temizlikler yaparsınız. Ne diyelim.Konu sahibi eşinin yemek yaptığını yazmış bu mesajında yalnız.
Görümce yengelerine ortaya bir teklifte bulunmuş. Sonrasında bir ısrarı olmuş mu ?
Görümcenin , annesinin evinde dolaşırken biraz desteğe ihtiyacı olabileceğini düşündüm. Kız kardeşleri olsa, arkadaş olarak onları çağırırdı belki de , bilemeyiz. Sonuçta kardeşiyle gitmiş ; konunun ısrarı, kavgası olmamış. Görümce de acılı , düşünememiş olabilir diye düşünüyorum.
Olayları nasıl ve nereden değerlendireceğimiz kişiliklerimiz , hayata bakış açılarımız , aldığımız eğitimler, yetiştirilme tarzlarımız, çevremizde gördüğümüz olaylar ,kişisel deneyimlerimiz vb ne göre değişebiliyor ; bu da gayet normal.
Karşı tarafın kötü niyetli olduğunu da varsayabiliriz , iyi niyetli olduğunu da. Ortada kötü niyeti gösterir bir durum olmadıkça , ben iyi niyetli olduklarını varsayıyorum.
Ayrıca konu sahibi o ya da bu niyetle yapmak istemiyorsa da bu onun kötü olduğunu göstermez. Henüz çok küçük zaten. İşi de ağır olabilir. Kimse kimsenin ne çektiğini bilemez.
Aynı durumda kızım olsun istemezdim açıkçası. Daha güzel çözümler olur zamanla umarım.