kayınbabam hep bizimle çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karısı kanser adam ,kanser karısına da iş yaptırmıyordur evde heralde ...o yüzden gökten çaaat diye birşey inmeyecek kendisi yapması için depresyon sürecinde insanlara zaman tanınmalı

Evet ben yokken yedirsin içirsin gitsin evine yemek yapsın ama yok beni bekliyor ikisinindr beni bu şekilde görevlendirmeleri beni kırıyor işte
bir dk ...
siz eşimde yardım ediyor demiştiniz şimdide ikiside beni görevlendiriyor dediniz yazdıklarınızın hepsi burada duruyor sonuçta... neden şimdi bir anda göreve döndü de değişiverdi mevzu

Ölen anne ( Allah rahmet eylesin ) adamın değil de , kadının annesi olsaydı ; gelen de kadının babası olup kocası "yeter , cicim aylarımızı yaşayamıyoruz , gelmesin vb " deseydi , yorumlarınız aynı olur muydu ?

Şayet konu böyle olsaydı ; adam gıyabında edilen beddualardan bolca nasibini alırdı diye düşünüyorum.

Muhtemelen "Annen ölmüş , kocanın aklı yatak odasında mı ,Allah ıslah etsinden , uzvu kuruyup düşsün" e kadar giden yorumları okuyor olurduk.

4 yıllık bir ilişkide rahmetli kayınvalidenin hastalığının seyri ve gidişatta biliniyordur sanırım.

Hayatta iken oğlunun evlendiğini görmek için özel bir rica mı söz konusuydu bilemiyorum.

Ancak kayınpeder hayatta olmasaydı dahi , konu sahibinin kocasının acılı bir hastalık ve kayıp sonrası libidosunun tavan olacağını ve bir anda mutlu , mesut olabileceğini sanmıyorum. Bu sorunun erkekler açısından cevabını , ancak erkekler verebilir.

Aslında evlenmeyip imam nikahı ile durabilirler hem kadın eğer vefat ettiyse kocasından maaş alıyor olur . Yani bana tuhaf geliyor ama böyle yapıyorlar

Böyle seylere karsiyim. Imam nikahi kullanarak magdur edilen cok kadin var. Cocuklar yasli annelerine babalarina sahip cikmak istemiyorsa bari evlenmelerine karsi gelmesinler. Hickimse yalniz kalmak istemez

Böyle seylere karsiyim. Imam nikahi kullanarak magdur edilen cok kadin var. Cocuklar yasli annelerine babalarina sahip cikmak istemiyorsa bari evlenmelerine karsi gelmesinler. Hickimse yalniz kalmak istemez
hem o hemde bildiğiniz dolandırıcılık

Kimse neden bu kizin mental sagligini dusunmuyor?En azindan kocasi dusunse?
Biri sormus yukarda cok hakli,neden oglu gunduz evdeyken gelmiyor mesela babalari?Gel oglunla vakit gecir git.Zatrn yemekti cay srrvisiydi gelin hep mutfakta.
Bu kiz daha evine bile alisamamistir.Kpderinin Allah yardimcisi olsun.Ama genc bir kadina da sahip cikmaliyiz bence.Vicdandan yuruyerek,insanlara yargi dagitarak bisey cozemeyiz.

Konu sahibi defalarca kavga ettik diyor. Ne zaman ettiler mesela, bütün kavgaları son 1 haftada mı ettiler son 1 ayda mı? Tahammül edip edip sonunda patlayan biri yok bence konuda. 40'ını beklemiştir en fazla. Şimdi eminim yeni isyan ettiğini söyler.

Ama şu konuda katılıyorum size, sürekli birlikte takılmak zorunda değiller. Eşi konu sahibi olmadan da görüşebilir babasıyla ve hatta yapması gereken bir şey bu.
Ama şu an akşam yalnız kalıp yalnız yemek yemenin gündüz yalnız olmaktan daha ağır gelmesi normal.
Eşi de zaten vardiyalı çalışıyor, adam her hafta gelip geliniyle baş başa yemek yemiyordur. Aslında 10 günde bir, iki haftada bir, 2 gün görüşmek söz konusu konuda ama adam her hafta, haftanın 5 günü geliyormuş gibi yorumlandı nedense.
Konu sahibinin kendisine, arkadaşlarına ayıracak bir sürü vakti var aslında.
Kayınvalidesi de hayatta olsa 2 dklık mesafede haftada 3-4 gün görüşürlerdi eminim.

Esinin vardiyasiz bir is bulmasını iste bence, o zaman bu kadar sorun yaşamazsınız size hak veriyorum kesinlikle ama kayinpederinizin işide zor malesef, olay sadece yemekte degil yalniz kalmakta zor geliyordur o evde. Difrize yemek koyun kesinlikle cani istediginde yer, eve uyum sağlamaya baslar. Bir arkadaş poğaça falan demişti kahvaltıda falan yer yanlışta anlamaz diye cok dogru düşündü bence.

Hastalık sürecini ne şartlarda, nasıl geçirdiklerini bilemediğim için adamı neden refika'nın mutfağını izleyip iş öğrenmedi diye suçlayamayacağım şu an.

Adam belki evlenmek istemiyordur ya da şu an istemiyordur ne dersiniz?
Herkes eşi ölünce anında evlenme derdine düşmüyor çünkü.
Ne biçim evliliklere şahit oluyorsunuz da böyle fikirleri çok normalmiş gibi söylüyorsunuz bilmiyorum ama eşini seven, değer veren, doğru düzgün yas tutmak isteyen insanlar da var bu dünyada.

Ayrıca adamın kızı babasıyla ilgileniyormuş zaten.
Konu sahibinin eşi de "ev işi kadın işi, ben elimi bir şeye sürmem, eşşşek gibi bakacaksın hizmet edeceksin babama" diyen biri değil, ev işlerini paylaşıyormuş.
Konudaki baba da akşam gelip gece 12'ye kadar koltuğa yığılan biri değil, çayını içip gidiyormuş adam.
Ezilen kadın nerede tam olarak?
Sanırsın konuda 14'lük çocuk gelini almışlar, bir yandan kayınpederine baktırıp bir yandan tarlaya koşturuyorlar.

Beni ilgilendirmez ama zaten resmî değil yapıyorlar diyorum . Ben espiri yaptım karşı çıkanları da ilgilendirmez herkesin kendi hayatı ister beraber Yaşar ister evlenir ister tek durur

Beni ilgilendirmez ama zaten resmî değil yapıyorlar diyorum . Ben espiri yaptım karşı çıkanları da ilgilendirmez herkesin kendi hayatı ister beraber Yaşar ister evlenir ister tek durur

Ben zaten sizin onayliyormus gibi yazdiginizi düsünmedim. Sadece genel olarak böyle yasayip sonra magdur olan cok demek istedim

Tüm yorumları okumadım ama kaç yıllık evlidir eşiyle kolay değil insanın hayat arkadaşını kaybetmesi. Kayınpederin de yeni düzene alışmaya ihtiyacı var . Sürekli sizde kalmıyormuş ki yemek yiyip , çay içip gidiyormuş. Biraz zaman tanıyın eşinize , kayınpederinize biri annesini diğeri eşini kaybetmiş neticede , hiç kolay değil.

Diğer yandan da bazı günler yemek götürebilirsiniz, bazen siz eşinizle gidin orda yiyin , bazen sadece eşiniz gitsin babasıyla takılsın , böyle böyle alışacaklardır.
Direk bıçak gibi kestirip atmayın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…