- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
karısı kanser adam ,kanser karısına da iş yaptırmıyordur evde heralde ...o yüzden gökten çaaat diye birşey inmeyecek kendisi yapması için depresyon sürecinde insanlara zaman tanınmalıben 25 yıldan az sürenini görmedim o sabrın maalesef
hele kadın da vicdanlıysa...25 sene sonra kayınpeder öldü de sabır öyle bitti hep. kayınperder kötü insan da değildi kızım kızım derdi mesela en son ölen komşumuzun kayınpederi. şeker adamdıç ama kadının ömrü 18 yaşından 43 yaşına kadar ona bakmakla geçti...
üstelik dediğim gibi bir yapan oldukça, yaptıkça alışıyorlar
60 yaşında evinin işini hiç görmemiş adam, sordum yine soruyorum, birden gökten vahiy inip çaaaaaat diye herşeyini kendi yapmaya mı başlayacak? bir uçtan yavaş yavaş başlanmazsa bu kırmadan dökmeden bir yola koyulmazsa nasıl olacak?
bir dk ...Evet ben yokken yedirsin içirsin gitsin evine yemek yapsın ama yok beni bekliyor ikisinindr beni bu şekilde görevlendirmeleri beni kırıyor işte
Var mi baska bildginiz dolandiricilik tuyolari?Aslında evlenmeyip imam nikahı ile durabilirler hem kadın eğer vefat ettiyse kocasından maaş alıyor olur . Yani bana tuhaf geliyor ama böyle yapıyorlar
Bu kadın 3 gun sonra 1 yıllık evlıyım,kocamdan sogudum,evlilikten bıktım dıye konu acsa .Aaa tmm kvdene Allah rahmet eglesın ama kpderine artık anlatın az gelsn demezlerse bende bisey bılmıyrum:)Oyle olur cunku,evliliğin posası cıkana kadar sabret aa sabret derler.Posası cıkar,sende heves kalmaz(bu surecte kocan atayım mı babamı derr ,baska bısey demez)ben ne yasadım der bakarsın etrafa,gelirler derlerki cok yuz vermıssın kocana,azcık orta yolu bulaydı:)Suna yemın edebilirim ama ispatlayamam:)
E bız kızın hevesı kacmadan,evlilikten bıkmadan,tatlı tatlı bı ayar cekın dedık dıye suclu oluruz.Cunku ılla posasını cıkaracaz yoksa elalem vıcdansız der:)
Aslında evlenmeyip imam nikahı ile durabilirler hem kadın eğer vefat ettiyse kocasından maaş alıyor olur . Yani bana tuhaf geliyor ama böyle yapıyorlar
hem o hemde bildiğiniz dolandırıcılıkBöyle seylere karsiyim. Imam nikahi kullanarak magdur edilen cok kadin var. Cocuklar yasli annelerine babalarina sahip cikmak istemiyorsa bari evlenmelerine karsi gelmesinler. Hickimse yalniz kalmak istemez
hem o hemde bildiğiniz dolandırıcılık
Kimse neden bu kizin mental sagligini dusunmuyor?En azindan kocasi dusunse?Ölen anne ( Allah rahmet eylesin ) adamın değil de , kadının annesi olsaydı ; gelen de kadının babası olup kocası "yeter , cicim aylarımızı yaşayamıyoruz , gelmesin vb " deseydi , yorumlarınız aynı olur muydu ?
Şayet konu böyle olsaydı ; adam gıyabında edilen beddualardan bolca nasibini alırdı diye düşünüyorum.
Muhtemelen "Annen ölmüş , kocanın aklı yatak odasında mı ,Allah ıslah etsinden , uzvu kuruyup düşsün" e kadar giden yorumları okuyor olurduk.
4 yıllık bir ilişkide rahmetli kayınvalidenin hastalığının seyri ve gidişatta biliniyordur sanırım.
Hayatta iken oğlunun evlendiğini görmek için özel bir rica mı söz konusuydu bilemiyorum.
Ancak kayınpeder hayatta olmasaydı dahi , konh sahibinin kocasının acılı bir hastalık ve kayıp sonrası libidosunun tavan olacağını ve bir anda mutlu , mesut olabileceğini sanmıyorum. Bu sorunun erkekler açısından cevabını , ancak erkekler verebilir.
Böyle bir durumda yorulmuş konu sahibi varsa ve eşi de babasına ihtiyaç duyuyorsa neden babasına gitmiyor . Zaten vardiyalı çalışıyormuş gündüz gitsin babasıyla kahvaltı yapsın mesele kızi da gelebilir . Neden bu düzenin içinde eş de olmak zorunda .
Ben kendi açımdan bakıyorum gelin olarak da değil . Ben yalnız kalsam bir ay iki ay sonra artık kendim bir seylee yapmalıyım. Çalışan zaten akşam iki saat oturabilen çocuğumun evine üç kere gitmem çok zor çünkü . Bu düzenin devam etmesi durumunda herkes mutsuz oluyor kayınbaba da dahil
umarım dediğiniz gibi herkes sonunda anlayışla karşılar bu düzenin devam etmemesini . Hiç aslında meseleye seksten bakmamıştım. Evde bir gün yalnızsın diğer gün misafir varsa o evin sürekli toplu olması yemeğinin olması gerekiyor . Bu düzende malesef bir insanın huzurlu olması imkansız kendine vakit ayırması imkansız bana göre
Cici kv bulacaksınız yadi genç ve diri adam .
Dizde haklısınız hemen cocuk yapmaya yonelmeyin .
Abla selamun Kavlen de bisey de ,7 gobek kknin anasini babasini gomdun masallah konudaAllah esirgesin , ölen sizin anneniz olsa ; kocanız 6 ay sonra babanıza cici bir eş , size de cici bir anne bulmaya kalksa tepkiniz ne olur ?
işte keşke kayınpeder de
bu kadın hasta maalesef ki ölecek
ben de başımın çaresine bakmayı öğreneyim deseymiş o 4 senede değil mi? 4 senede sıfırdan bile gelse tüm ev işi öğrenilirdi. karısına da ölmeden dünya gözüyle bir çorba yapar içirirdi belki. ya da çeksin restini evlensin, mesela...
bu kadının ölümüne kendini alıştırması, buna göre düzen kurması gereken tek kişi yeni gelin mi?
neden hep kadınlar fedakar olmak zorunda?
üstelik bir kardeş ve bir elti daha var. 20 sene sonra bu adam ölse mirasa ortak olmak gelir mesela akıllarına.
ben böyle adaletsiz ve genelde kadını ezen şeylere gelemiyorum.
Siz nerde yaşıyorsunuz uzayda mı kadın programı hariç haberlerde izlerseniz öğrenebilirsiniz. Zaten bana da tuhaf geliyor yazmışımVar mi baska bildginiz dolandiricilik tuyolari?
işte keşke kayınpeder de
bu kadın hasta maalesef ki ölecek
ben de başımın çaresine bakmayı öğreneyim deseymiş o 4 senede değil mi?
Beni ilgilendirmez ama zaten resmî değil yapıyorlar diyorum . Ben espiri yaptım karşı çıkanları da ilgilendirmez herkesin kendi hayatı ister beraber Yaşar ister evlenir ister tek dururBöyle seylere karsiyim. Imam nikahi kullanarak magdur edilen cok kadin var. Cocuklar yasli annelerine babalarina sahip cikmak istemiyorsa bari evlenmelerine karsi gelmesinler. Hickimse yalniz kalmak istemez
Beni ilgilendirmez ama zaten resmî değil yapıyorlar diyorum . Ben espiri yaptım karşı çıkanları da ilgilendirmez herkesin kendi hayatı ister beraber Yaşar ister evlenir ister tek durur
Evet doğru haklısın .şimdi akıl vermiş gibi olmakta istemem millete düşününce . Mal mülk olunca çocuklar maalesef anne babalarını birey gibi görmüyor.Ben zaten sizin onayliyormus gibi yazdiginizi düsünmedim. Sadece genel olarak böyle yasayip sonra magdur olan cok demek istedim