- 25 Aralık 2020
- 4.899
- 17.905
- 41
- Konu Sahibi acinasibirgirl96
ya bunun alternatifi belliOndan sonra bu yeni düzen zaten devam edecek bir yıl sonra yine isyan etse yine en kotu olacak gelin hanım . Bir yıldır sustun demeyecekler bir tabak mi çok geldi diyecekler. Yani insan çocuğunun nasıl sorumluluğunu alıyorsa kayınbabanin da aynı şekilde almasını bekliyorlar . Herkesin derdini cekmelisin yorulmamalisin hiç kendine zaman ayirmamalisin . Çalışan bir kadın üç gün gelen kayınbaba. Bir gün ev temizliği diğer günler nasil bir hayat enerjisiyle hayatına devam edebilir ?
Hepimiz öleceğiz annelerimiz , babalarımız hatta biz . Geri kalan kişiler tüm düzenini bunun için değiştirmek zorunda kalmamalı . Evet aci çeken kiseye saygı duyulmalı altı ay duyulmuş evinde bakım yapılmış ama daha ne yapılacak? Sanki adam engelli ya da muhtaç gibi çocuktan bahseder gibi davraniliyor anlamıyorum
bir kere baba eniştenin babası, alsın babasını gündüz izinliyken çarşa pazar market yapsın, ne biliyim tavla oynasın balığa götürsün --ki ben zaten hiç anlamıyorum hepinizin mi babası 60 yaşında hayattan elini eteğini çekmiş. aciz bir şey yapamayan insanlar ya? benimki 65 yaşında hala çalışıyor. canım babam. geline 3 gün gideceğine kırar yumurta yer (gerçi zaten yemek yapar yer neden yumurta yesin de)
bu kızın eşini gördüğü gün sayısı belli ayda belki 10 gün filan sanırım sonun da yarısı kayınpeperle geçiyor normal mi bu şimdi?
bu "anneyi babayı bir kenara atmk" değil arkadaşlar! aksine sizin benim hayat enerjimizin kalması, gençken buna göre yaşamamız lazım ki daha bu insanlar 70 80 belki 90, Allah bilir, yaşına geldiğinde asıl lazım olduğu zamanlar destek olabilelim...
bu kız daha bir de çocuk yapacak!
bu kayınpeder böyle bakılırsa hep bu düzen devam eder
bu kız senelerce bu düzene nasıl enerji bulacak? üstelik zaten cicim ayları acıyla, sevinçsiz geçmiş gibi bir şey. e bu kızın bi deşarj olmaya hakkı yok mu?