Teşekkür ederim.
Ben olaya sadece sahipsiz(!) kalan bir yaşlıya destek olmak olarak bakılmasına şaşırıyorum.
Kimse mi annesine babasına ihtiyaç duymuyor şu hayatta? Herkes kediler gibi 3 ayı tamamlayınca hadi bana eyvallah deyip koparıyor mu ailesiyle bütün bağlarını?
Birinin eşi öldüyse diğerinin de annesi ölmüş. Eşinin derdi yeni evlilik heyecanı, gezip tozmak olamaz ki şu an.
Böyle düşünceli bir adam çocuklarına kıymet veren biridir. Konu sahibinin eşinin şu an babasına ihtiyaç duyması ve destek olmak istemesi çok normal.
Konu sahibi 4 yıldan sonra evlenmiş ve yanlış anlamadıysam kayınvalidesi en baştan beri hastaymış.
Bilerek evlendin çekeceksin demiyorum ama böyle bir hastalıkta gidişat az çok bellidir zaten, iyiye mi gidiyor, kötüye mi gidiyor az çok biliyorlardır.
"Ya ben bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum" deyip ekstra süre istenecek bir şey değil ki bu. Olan olmuş artık.
Sevdiğini söylediğin adam acı içindeyken "ama her gün sevişecektik
" diye üzülmeyi anlayamıyorum ben üzgünüm.
Kayınpederi de oğlumun evi deyip sonsuza kadar oraya yıkılacak bir adama benzemiyor. Rutini bozsalar, yani arada yemeğe arada çaya davet etseler, arada kendileri gitseler kimse görev bilmez bunu, zamanla oturur her şey.
Bana göre olmasa da birçok çiftin normal düzeni zaten ailelerle haftada birkaç gün görüşmek. Böyle ekstrem bir durum varken 2 gün görüşmek anormal değil.