Beynim resmen benimle oyun oynuyor.İlaç kullanmaya yeni başladıysan hemen etki etmiyor. Sabırlı ol bu konuda. Seni üzen her şeyden uzak durman gerekli. Kendini iyi hissettiğinde de korkularının üzerine git. Aklını kaçırmak korkarsan eğer içinden sayı saymaya başla. Atak geldiğinde de yüksek sesle sayı say.
Herseyden etkilenirdim haberlerden duyduklarimdan sanki bende onu yasayacakmisim gibi, disariya tek basima cikamazdim, araba kullanamazdim hatta bir keresinde kaza bile yapiyordum Allah korusun, 24 saat olum korkusuyla yasardim, surekli basima kotu seyler gelecekmis gibi hissediyordum, kendimi guvende hissetmezdim, hastalik korkusuda vardi, evde tek basina kalma korkusuda vardi, kimseyi gormek istemiyordum asosyal olmustum,kafama herseyi ama herseyi takardim agir donemlerde atlattim mesela ataklar bazen gunde iki kez oluyordu sonra oturur aglardim krizlerden sonra lakin bu hastaligin beni yenmesine izin vermedim korkularimin uzerine uzerine gittim ! yani hemen hemen hepsi vardi diyebilirim ah ah simdiki aklim olsa kendimi yigip bitirmezdim Allaha sukur korkularim endiselerim kaygilarim duzeldi ama tekrarlar diye korkuyorum tabikide ! Yinede tedaviye devam ediyorum her ne kdr doktorum duzeldin demis olsada ! Su an mesela ucak yolculugunu bile tek basima yapabiliyorum ki panik atak donemlerinde guzelim tatilimi iptal etmeye bile mecbur kalmistim ... Hersey beyinde bitiyor ..Sizin kaygilariniz neydi
Invega ve lustral kullaniyorum.hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
Ankisiyite hastasiyim. Ilac kullaniyorum. Ama hicbir faydasini gormedim. Surekli kaygi endise halindeyim. Cogu zaman yasamaktan bile zevk almiyorum. Bugun yine atak gecirdim. Ruhsal halim cok kotuu
benimde doktorum benzer şikayetlerim için abizol verdi ama 1 aydır hiçbir faydasını göremedim o yüzden merak ettimInvega ve lustral kullaniyorum.
Bende anksiyete hastasıyım.
Bir yıl önce ilacı bıraktım.hiçbir faydasını görmedim.1,5 yıl ilac kullanmıştım.
Küçücük bir şey yetiyor atağın başlaması için.Haberlerde gördüğüm bişeyde yada okuduğum kitaptaki bir kelime beni endişenin doruklarına kadar sürüklüyor. .Önce kötü bir hayal ,ardından canlandırma yapıyorum kafamda hayalimi beynimde durduramıyorum.
Aklımı dağıtmak için yaptığın her işte hayalime malzeme veriyorum üstelik.bunların hepsi bi kac saniyede oluyor beynimde .
Titreme ,korku panik ve ağlamalar başlıyor..
Dayanamıyorum,cok yoruldum ..cok ağladım.
Dışarıdan sevilen eğlenceli biriyim.Kimse yakıştıramıyor bana.Neden böyleyim diye kendimi yiyip bitiriyorum.
İnsanlar eğlenirken gülerken,ben beceremiyorum.illa kötü bir şey olur endişesi ile yasıyorum.
Ama iyleşicem.Umutluyum.Allah ne güzel vekildir.O bana yeter!
Bi
Bende anksiyete hastasıyım.
Bir yıl önce ilacı bıraktım.hiçbir faydasını görmedim.1,5 yıl ilac kullanmıştım.
Küçücük bir şey yetiyor atağın başlaması için.Haberlerde gördüğüm bişeyde yada okuduğum kitaptaki bir kelime beni endişenin doruklarına kadar sürüklüyor. .Önce kötü bir hayal ,ardından canlandırma yapıyorum kafamda hayalimi beynimde durduramıyorum.
Aklımı dağıtmak için yaptığın her işte hayalime malzeme veriyorum üstelik.bunların hepsi bi kac saniyede oluyor beynimde .
Dışarıdan sevilen eğlenceli biriyim.Kimse yakıştıramıyor bana.Neden böyleyim diye kendimi yiyip bitiriyorum.
İnsanlar eğlenirken gülerken,ben beceremiyorum.illa kötü bir şey olur endişesi ile yasıyorum.
Birbirmize destek olalım.
rbirmi
Olalim tabiki. Aynen yasadiklarinizi yasiyorum. Mutlu olamiyorum. Surekli korku ve endise hali.Bende anksiyete hastasıyım.
Birbirmize destek olalım.
Bu ara gidemem. Kredi borclarimiz var. Yoksa ben kurtulmak istemem mi.Sen ankara da yasiyorsun ben istanbuldan cocugumu birakip kalkip geldim, mersinden , samsun dan gelen insanlar vardi.
Allah odeme kolayligi versin insallah bi kapi acilirBu ara gidemem. Kredi borclarimiz var. Yoksa ben kurtulmak istemem mi.