Kaybolan yüzüğüm eşimin kardeşinin parmağında...

ayyy bu ne arsızlık yüzsüzlük çingeneliktir yaa şok oldum okurken menfaatçi oldukları yetmiyor bide ewinden takını çalıp takıyor parmağına arsız parmağı kırılsın emi.....hipofiz tümörüde yaşananların stresindendir bende var bu tümör takma kafana eşin senin yanında bu konuda çok şanslısın bikere

sabrinizdan dolayi sizi gercekten ayakta alkisliyorum herkes sizin kadar sabirli olabilse keske..

ama arkadaslarin dedigine katiliyorum bi sekilde yuzune vurmaniz gerekiyor bu yaptigi densizligi direk degil ama dolayli yoldan soyleyin.. gerci boyle insanlar laftan anlamazki bu kadar yuzsuzluk olamaz yani yuzune tukursen Ya Rabbi sükür derler..

okuyunca ben de çok sinirlendim iyilikten maraz doğar demişler ama böyle bir durum için iyi niyet gösterilemez ki. Madem eşin sana destek hallecem ben diyor yüzüğün sertifikasını sorsun görümcene. Eğer kendisi aldıysa sertifikası vardır gösterir; bu yüzük sahte ne sertifikası derse de herhangi bir kuyumcuya götürüp değerine baktırsın. Biliyorum çok çirkin şeyler bu yazdıklarım ama madem ortada bir hırsızlık var görümce bu şüpheyi otadan kaldırmak için çaba harcamalı.

İyi niyetinize ve sabrınıza hayran kaldım..
Kocanızın olaylarda size destek olması ve her defasında sizi telkin etmesi duygulandırdı beni....

Çok ince bir konu yüzük olayı;
Bence bırakın eşiniz çözsün..

bak bu sertifikaları iyi hatırlattın arkadaşım doğru sertifikalar duruyo nasılsa bende oda çıkartsın görelim sertifikasını

Keşke düğünden sonra eşiniz kardeşiyle yüzleşseydi
ya şimdi sizin anladığınızı anlaıp yüzüğü ortadan kaldırısa
inkar da edebilir
bunu kardeşinin evin de konuşmanız daha doğru olur

Valla arkadaşım çok iyi akıl etmişsin, sertifika meselesi görümceyi köşeye sıkıştırır en azından yengesinin ona iftira attığını iddia edemez.Yine de huzursuzluk çıkacağı kesin ama dediğin gibi bu iş bir şekilde aydınlığa kavuşmalı.

çıkacak huzursuzluktan korkmuyorum dediğim gibi evlendiğim günden beri zaten dünya kadar sıkıntı sorun yaşattılar. saolsunlar kaynanam tam kaynana görümcemde tam görümcedir. ama bu olayda olduğu gibi tüm olaylarda eşim hep benim destekçim hep yanımdaydı. tek korkum eşimin üzülmesi. çünkü inanın o çok iyi bi insan ve ailesinin yaşattıklarının hiç birisini haketmiyor. inanın cumartesi akşamından beri onunda hiç keyfi yok morali çok bozuk. ben halledicem sen meark etme dedi bende konuyu bidaha onada açmadım ama ben bayramı bekliyorum sabırla.kaynanama gitmicez ama dedesinde babaannesinde falan mutlaka karşılaşırız orda gördüğümder burda bazı arkadaşlarında dediği gibi yüzüğü ima edecek şeyler söylerim hatta sertifikalarım yanımda olur olayın gidişhatına göre şekillenir artık. ama allah islah etsin onu diyorum. yalancılıkta üstüne yok analı kızlı. kendi düğünümde gelip kulağıma"bundan sonra kendine çok dikkat et" diyip gitti bende abisine söyleyince abisi sordu aman allahım ortalık feryat figan ben öye bişey demedim çocuğumun üstüne yemin ederim falan demiş sonra ne oldu çocuğu hasta oldu. beni o kadar çok üzdü ki hamile olduğunu öğrendiğimde dedim eşime "o benden helallik almadan doğuma giderse doğumu zor geçecek ölümden dönecek görürsün çünkü çok hakkıma girdi çok günahımı aldı" aynen dediğim gibi oldu ama anlamıyo kadın hala aynı tas aynı hamam

Canım çok kötü birşey yaşamışsın. Bazen derler ya hani kötülüğü uzağında değil yakınında ara diye. Evlenince insan el içine karışıyor bi şekilde ailesiylede muhatap oluyosun. Huyunu suyunu bilmiyosun haliyle. Bu durumu anladıgınızı bi şekilde belli edin bence yani eşin devreye girsin ve kardeşine yaptıgı şeyin hesabını sorsun. Yatak odanada kimseyi sokma bence canım insanın özelidir yani başka odada kılsın kim namaz kılacaksa. Benimde evime gelen olursa namazlıgı veriyorum başka bi odaya seriyorum kılıyorlar. Yatak odamında kapısını kapalı tutarım hep. Birde altın para vs kıymetli şeylerini açık yere koyma canım bi kutu veya çekmecende muhafaza et ne olur ne olmaz bunu fark etmişsin ama anlayamayabilirdin o zaman içine dert olurdu.

Siz bilirsiniz yine de ama sanki bayramda aile içinde bu mesele açılırsa gidişatı pek hayırlı olmayabilir.Bence eşinizle beraber görümcenize gidip yüzyüze ve teketek görüşmenz daha sağlıklı

canım ben gerçekten merak ediyorum acaba görümcen mi çaldı kocası mı? yada özellikle ikisi mi çaldılar. nasıl bi zihniyettir bu ya allah ıslah etsin kalplerine merhamet versin. başka dicek bişey yok buna sen dua et canım eşine bak senin arkanda. bi başkası olsa sana inanmazdı. kardeşine öyle bişey söyletmezdi. en basitinden benm babam canım. yazlık evimiz amcamlarla altlı üstlü aynı bina. anneminde bi fırını vardı ama bu yaz gittiğimizde o fırın yoktu ve o binaya amcam ve karısından başka gircek olan kmse yok. yani gelen misafir aldı desen mutlaka görürler. annem babama anlattı bu durumu ama babam inkar etti yapmazlar öyle bişey. sen yanlış hatırlıyosun atmışızdır o fırını gibi saçma sapan şeylerle ailesini üste çıkarmaya çalıştı dediğim gibi canım sen eşinin kıymetini bil arkasına da fazla düşmeyin. kmsenin ahı kmsede kalmaz bu dünyada yada öbür dünyada çıkıcaktır acısı

Buraya konu açıldığında sonucu veya durum gidişatı hakkında da bilgilendirlme yapılsa daha iyi olmaz mı?
Konu açılıyor, yorumlar yapılıyor ama bilgilendirme yok

Buraya konu açıldığında sonucu veya durum gidişatı hakkında da bilgilendirlme yapılsa daha iyi olmaz mı?
Konu açılıyor, yorumlar yapılıyor ama bilgilendirme yok

henüz bi gelilme yalanmadı çünkü... gömrümcem abisi ile karşılaşmamak için elinden gelenş yapıyor anlamadığım bi şekilde öyleki bayramda alt katta annesindeydi biz yukarda dedesinde çıkıp bayramlaşmadı bile abisiyle. sadece bayramn 3. günü sabahın köründe kocası aradı "evdemisiniz çıktık size gelcez diye"diye eşimde bizim bugun başka planlarımız var dedi evde olacağımız halde. bi anlık sinirle bende bağırıp çağırdım yüzsüzler bide buraya mı gelmek istiyolar ayıp be falan diye. sonrada eşim kardeşini aradı defalarca açmıyo telefonunu. çok üstüne gitmiyorum eşimin hallet şu işi artık diye çünkü o benden fazla üzülüyor biliyorum kolay değil sonuçta kardeşi onunda.zaten bu aralar çok keyifsiz bide ben üzmek istemiyorum onu. olmadı ben arayıp gelim görümcemin hakkından diyorum ama oda ne kadar iyi bi fikir o konuda kararsızım

O zaman farkına varmıştırdır şüphelendiğinizden sizden köşe bucak kaçıyor.
Eşiniz de yüzgöz olmak istemiyor sanırım sonuçta kendi kardeşi kolay değil.
Eşiniz sizin yanınız da zaten
gelirlerse de eşiniz konuşsun ama mutlaka konuşulması gereken bir konu
1. dereceden yakınlığınız var.

gelebilmeleri gibi bi ihtimal yok çünkü eşimle ortak karar aldık bidaha asla bu eve adım atamayacaklar. hatta bu karar daha çok eşimin isteği. sen onlara yardımcı olmak için evimize gelmelerini kabul ettin o haketmiyormuş diyo. çünkü daha öncesinde sorunlarımzı vardı ben hepsine sünger çekip çocuğu hasta olunca sahip çıkmıştım. benim yaptığım iyiliğe karşılık o bana bunu yaptı. tarzım değildir zaten eşimin üstüne gitmiyorum bu konuda çünkü gerçekten benim yanımda benim destekçim. ailesiyle yaşadığım sorunların tümünde hep benim yanımdaydı. ve inan o kadar çok yıprattılar ki onu. hele düğün cd mizi asla izlemek istemiyor çünkü düğünde olanlar unutmak istediği şeyler. hele takı merasiminde annesiyle babasını kapı komşu gibi bi çeyrek takarken gördüğü anda yüzü kıpkırmızı olmuş kafasını yere eğmiş... ben bile izlerken ne kadar üzüldüğünü görüp içim acıyor. o yüzden bende çok üstüne gidip hallet yüzük işimi iste geri yüzüklerimi diye tutturmuyorum. ha illaki zamanı gelecek ve ben bunu görümcemin yüzüne vurucam.eğer üstüne gidersem evimde huzursuz olan biz olcaz görümceme olan bişey olmayacak.

cok ıyı yapıyorsunuz cok takdır ettım sızı

ahh ahhh benım kaybolan tek tasım söz yüzüğüm aklıma geldı cok severdım bırgun aynı sızın gibi bayram sonrası arkadasıyla eşi geldı yuzuk yarın sabah baktıgımda yoktu cok üzüldüm ama giden gitmişti kocamda cok üzlüyorum dıye evlılık yıl dönümünde tek tas almıs bana saolsun buna gözüm gibi bakıyorum..

Lütfen arkadaşlar yatak odanıza çok yakın güvendiğiniz kişiler dışında kimseyi sokmayın, çok samimi olmadığınız ya da güvenmediğiniz kişiler evnize gelirse banyodaki kirli sepetinde ve çamaşır aşkısındaki yıkanmış temiz olan iç çamaşırlarınızı kaldırın bir yere. Hergün neler duyuyoruz.
Senin yerinde olsam eşim eğer bana hak veriyorsa hiç üstelemezdim sadakan olsun, eşin de bildiği için irtibatı kesin evinize de bir daha sokmayın.

gerçekten de öyle hergün yeni birşey duyuyor yeni bişey öğreniyoruz. zaten benimde bu konuda daha rahhat davranmamın sebebi eşimin tutumu. o benim destekçim olduğu için ve bu kaonuda o benden daha fazla üzüldüğü için çok üstüne gidipte onu daha fazla üzmek istemiyorum. ben bana tüm yaptıklarına rağmen bi şans verip evimizin kapılarını açtım ona üzüldüm haline çocuğuna ama o bana bunu yaptı ve kendi kalitesi koydu ortaya. bundan sonra değil evime gelmek sokağımdan bile geçemez. dediğim gibi bu kararı eşimle ortak aldık. evet o yüzüklerin bende hatırası var ama allah yuvama huzur eşime sağlık verdiği sürece çalışır bana yenilerini alır zaten görümcemden de o kat kat çıkar. ve bi fırsatını bulduğunda eşimin bunu konuşacağından da eminim ama bizimle karşılaşmamak için çaba harcamaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…