Kaybolan yüzüğüm eşimin kardeşinin parmağında...

hele ki hatırası olunca daha bi oturuyor insanın içine dimi...

çok ayıp nasıl bi aile ilişkisiymiş bu yaa abisinin huzurunu kaçırabiliyo,yüzük benim diyosan tanıdıysan senin yüzüğündür iftira atacak halin yok sonuçta eşinde durumun farkında... Bence bundan sonra iş eşine düşüyo cnm, şimdi sen söylemeye kalksan tatsızlık olur, gerçi eşinde direk söylese inkar edecektir yüzük yüzüğe benzer diyecektir ve muhtemelen birdaha abisiyle filan da görüşmeyecektir...ama en azından yaptığı terbiyesizliğin farkında olduğunuzu bilmeli diye düşünüyorum...

vallahi onları anlayabilen beri gelsin ben çözemedim ki 17 aydır... hatta bgn daha da bi tescilledi bizden fellik fellik kaçtığını. eşimin dedesine gitmiştik görümcemde tesadüf annesindeymiş alt katta. yeğeni yukarı çıktı "eşimde git anneni çağır dayım seni çağırıyo bişey dicekmiş de" dedi çocuk gitti ne gelen ne giden...sonra öğrendik ki toplamış çoluğunu çocuğunu gitmiş. hatta geçen gün de aramış eşim açmamış telefonu. hep diyorum ya şükür ki eşim onlardan çok farklı bi insan ve çoktan ben gelirdim onun hakkından da işte evimin huzurunu kaçırmak eşimi üzmek istemiyorum. burda kaçsın bakalım bizden kaçabildiği kadar ama ilahi adaletten kaçış yok o zaman ne yapcak bakalım...

ya bişi sorcam tamam görümcen yüzüğünü aldı peki senin görümcen bu kadarmı salak mı düğüne senin geleceğini bildiği halde yanında taşısın? burda bir tutarsızlık var

Son düzenleme:
Giden yüzük olsun önemli degil, ben asil esinizin düsdügü duruma üzüldüm, kardesi yüzünden adamcagiz cok mahcup olmus.. Bu olayin üzerine esinin kardesiylede arasina mesafe girecegi kesin gibi.. Sende bosver takma kafana..
Bu arada ben senin yerinde olsaydim yüzügü parmaginda görünce, yüzügün cok güzelmis banada hic yabanci gelmedi derdim:114:Böylelikle farkinda oldugumu gösterirdimGerci hos sen daha iyi tanirsin onlari, sustuguna göre kesin iyi bir nedenin vardir, cirkeflik felan yaparlar diye belkide bu tutumdaydin, buda senin asaletindendir sekerim. Ne sinirlen nede üzül, bu dünyada olmazsada diger tarafta senin onda hakkin olacagi icin senin soracak hesabin olur ona

bende öyle düşünüyorum öyke rahatlatıyorum kendimi. allah eşime sağlık çalışma kuvveti versin yeter ki neler alır bana. önemli olan bizim huzurumuz... evet o mesafe oldu bi kere hatta eşim benden daha kızgın ben sakinleştirmeye çalışıyorum "en sonunda alcam elime bi güzel dövcem" bile dedi ki genelde sakin yapılı bi insandır aman ha dedim bırak allah dövsün onu. zaten yüzükten öte başka kızgınlıkları var kardeşine. bayram geçer kandil geçer doğumgünü geçer bi sefer aramadı abisini evlendiğimiz günden beri. hele bu bayram biz yukarda dedesindeydik o aşşada annesinde çıkıp bayramlaşmadı bile abisiyle... ben düğünde çekip bi köşeye güzel güzel sorardım da ama çirkeflikte sınır tanımayacaklarını bildiğim için hiç sesimi çıkartmadım. çünkü orda bi genç kızın düğünündeydik. o kızın yıllardır ne hayallerle o düğününü beklediğini biliyordum ve kaynanamla görümceminde neler yapıcağını biliyodum. bizim mevzumuz yüzünden genç iki çiftin en güzel günlerinin mahfolmasını istemediğim için sustum. he ama illa ki bi an gelecek ve ben bildiğimi ona ima etcem. zaten bildiğimi anladı diye düşünüyorum çünkü düğünden beri köşe bucak kaçıyor bizden

eşiniz sizin yanınızda, sırf bunun için bile mutlu olabilirsiniz. tabi ki yaımda olacak demeyin, en iğrenç durumlarda bile karısının değil ailesinin yanında olan o kadar çok koca bozuntusu var ki siz şanslısınız.
inşallah alabilirsiniz yüzüğü kazasız belasız.

ya varya resmen şok oldum bu durumuna.ne insanlar var ya.ne desem az.şimdi bişey söyleme zaten görüşmede onlarla.zaten kocanda görmüş olanları o da artık farkında herşeyin.ama zaman gelir mutlaka laf sana da düşer işte o zaman söylersin.onlarda tek kelime söyleyemez.

bece konuyu bulandırmak manasız olur çünkü ne alan ben aldım der ne de siz ona bu benim yüzüğüm diyebilirsiniz gibi geliyor. en iyisi zaten eşinizle görüşmüşsünüz ama eşinize bundan sonra eve almayacağınızı dışarda onlarla ancak görüşebileceğinizi söyleyin ve bu durumun sizi ne kadar üzdüğünü de söyleyin. yapcak birşey yok. giden yüzük olsun huzurunuz gitmesin de mal alınır sonra da. olayları geriden takip edin sadece izleyin nedir ne değildir diye bu onlara karşı bir adım önde olursunuz ve size gelecek herhangi bir darbeyi önden görüp ona göre davranırsınız. ama yapılan çok ayıp bir şey. geçmiş olsun.

bencede önemli olan ilahi adalet doğru demişsin eşin olanları görsün ve senin yanında olsun gerisi hiç önemli diil...yüzüğün kıymetini ederini bilmiyorum pahalı bişeymidir yoksa sadece manevi değerimi var? ama sanırım yüzüğün eşinin kardeşinde kalacak diğer türlü eşin onu almaya kalksa sizin evin huzuru da kaçabilir tatsız şeyler olabilir çünkü..üffff iki ucu b...k lu değnek yani umarım en hasarsız şekilde halledersiniz.

Gorumce ve yuzuk dendiginde ellerim sinirden tir tir titriyor su anda boyle bir durumdayim...

Burayada yazmistim belki hatirlayan olur, benim psikopat olan, ama her zaman kendini en akilli zanneden, zavalli gorumcem hic usenmemis, kuyumcuya gitmis, nikah yuzugu almis, icine esimin ve bir bayanin adini yazdirmis birde tarih ekletmis, yuzugu surekli kullanmadigimiz bir evimdeki yatak odamin cekmecesine koymus..
Bunu buldum,Gerisini ve benim ruh halimi siz dusunun..
hala atlatabilmis degilim, o olaydan beri gormedim kendisini, ama kazara bir gorursem, insaallah katil olmam diye dua ediyorum kendime...

Ilahi adalete cok inanirim,Iyiler daima kazanir bunu yasadim, benim gorumcem, sizin gorumceniz ve o yapidaki, o dusuncedeki olan hepsini Allah'a havale ediyorum, Rabbim gerekeni acilen yapsin insaallah onlar icin...Amin

giden bir yüzük sana karşındakinin gerçek yüzünü göstermiş, parmağında durup parlamaktan başka bir işe yaramayacakken sana gelecekte kime karşı nasıl dikkatli olman konusunda kocaman bir yardım etmiş, aynı yüzükten bir sürü var en olmadı zaman içinde telafi edilir. Ben böyle düşünüyorum, bir de yapılan hiçbir iş karşılıksız kalmaz, o senin yüzüğünü çalarak sana karşı kul hakkı işlemiş oldu bu çok önemli birşey.

Ben olsam o insanlarla bir daha görüşmezdim ayrıca. zamanla gönlün soğur inşallah canım.

Allah aşkına yaaa konu sahıbının konusunu alıntı yaparak cvp yazmayın ınankı zor oluyor okumak

aman allahım bu dahada tehlikeliymiş... hiç üşenme git yüzük al bide içine isim yazdır valla şeytanın aklına gelmez böyle bişey yapmak... bu insanların o kadar boş zamanı var ki kimin huzurunu nasıl kaçırsak diye düşünmekten bi işe yaramıyorlar.

bende büyük konuşmak istemem ama bidaha iki dünya bir araya gelse ne görümcemle ne kaynanamla görüşmem. zaten düğünümüzden beri kaynanamla hiç görüşmedim görümcemede çocuğu hasta diye açtım evimi ama iyilikten maraz doğarmış derler ya çok doğru. ha eşimin annesi kardeşidir tırnaktan ayrılmaz. evet çok kızgın onlara şu an için yıllar içinde yumuşarmı kalbi bilemem ama ben kesin ve kesin asla görüşmiceğimi söyledim. o isterse gider görür annesini kardeşini yeğenini falan ama onları evimize sokamaz bana hadi gidelim diyemez..

Tatlım bence sessiz kalmaya devam et.
Bırak eşin bundan sonrsnı halletsn ki ne güzel hep yanında eşin.
Ama görmcnle bi daha yanyana gelrsen ona şöyle söyle düğünde parmağndaki yüzük benm geçenlerde kaybettğm yüzüğümn aynısıydı inanır msn tatlım lekesi ble aynı

Görüşme canım en doğrusu ama gene de eşinin ailesi olduğunu da unutmamak lazım. Günün birinde mutlaka karşı karşıya gelirsin, o zaman da 2 saat 3 saat neyse aynı ortamda bulunup gidersin. Ama kimin ne olacağı hiç belli olmaz sen gene de bu tecrübeyi bir kenara not et. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…