Kaybolan yüzüğüm eşimin kardeşinin parmağında...

olan oln-muş artık.bvence sende onlarşla yüz yüze gelmemeye çalış.çok şükür ki eşin sana destek oluyo

sen muhatap olma hiç.ama eşin söylesin yüzükleri sende gördüm geri ver diye.hiç engelleme.anısı hatırası olan şeyler onlar.

valla ben olsam peşini bırakmazdım..Ha evet başımın gözümün sadakası olsun dediğim durumlar olmuştur ama o beni enayi yerine koyup evimden eşyamı çalan insanlara karşı olamaz....eşin en yakın zamanda istesin o yüzükleri...

eşini üzeceğini düşünüyorsan ona göre hareket et.zaten o yüzükleri alan yanında yine alır sana.zaten eşin yeterince utanmıştır.hem görümceniz kabul etmiicek bence bunu yüzük yüzüğe benzer diiicek emin olun.yoksa sizinde geleceğiniz düğünde takmazdı.üstünde adınız yazmıyorsa yada özel bişi asla kanıtlayamazsın.polisede veremezsin aile içi.kocan üzülür.sen diyeceğini demişsin.eşin halledebilirse ne ala.araya mesafeni koyarsın illa gelecek olurlarsa değerli eşyalarının olduğu odayı kilitlersin.heleki bi erkek sizin yatak odanıza nasıl girer.benim kaynanam girmez yatak odama bişey demediğim halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…