okudum hemen aklıma kaynanam geldi bi daha sinirlendimmm
Kaynanamında böle alışkanlıkları vardı..
ortalıkda bırakamıyordum hiçbişiyimi..
Nasıl bişidir bu yhaa nasıl bi yüzsüzlüktür..
insanlar bukadar salak mı anlamıcaklarmı sanki sizin çaldığınızı bu ne pişkinlik yhaa
Bende yaşadığımdan böle şeleri artık sinirim tavan yapıyoo..
Altınım felan pek yoktu saklıcak kadar ama ortalıkda bozuk para dahi bırakamıyordum odama girip karıştırması cabasıydı..
Şimdii eşiniz yüzüğü sölese bana iftita atıyosunuz dicek
söylemese sizi salak yerine koyup pişkinliğine devam edicek
Ama canım bişi dicem sendede suç var tamam iyi niyetinden yapmışsın bişe demiyorum ama sen onların çirkef olduklarını bile bile niye iyilik yapmaya çabalıyorsun kii?
bırak yaa eşin görüşmek istese senden gizli saklıda görüşür bırak kendi haline zorla ara yapmaya çalışma..
Eltim doğum yaptı biz görüşmüyoruzz eşimde gidip görmemiş
Ben asla! git yada gitme demem yorum yapmam konuşmam haklarında banane kendi kardeşi görüyosa görsün görmüyosa keyfi bilir hiç sorunum diil valla benden uzak olsunlar
Sen kendine bak canım yhaa bırak onu bunu
merhametten maraz doğar dicem hani böyle bir yorumu yapmazdım ama başka bi açıklaması yok..
eşin çok iyi niyetli bir insan vre sanada değer veryor..bu tip insanlar yüzünden sakın onunla tartışmaya girme..
anne olmadığın halde yüzük almış sana:)bence yüzükten çok daha büyük bir şeye sahipsin..
hangimizin eşi bu kadar duyarlı davranırdı?
yeni bir yüzük alırsınız canım..bırak o yüzük görümcenin olsun ve başının gözünün sadakası olsun..
sen eşinle mutluluğuna bak ve mümkün oldukça saygıda kusur etmeden uzak dur onlardan..
cok gecmis olsun gercekten cok yüzsüz insanlarmis, birdaha siz siz olun kardes bile olsa kimseye güvenmeyin ve öyle degerli esaglarinizi yatak odanizda bir kasada saklayin bence.
nasıl bir insanmıs o görümce midir nedir
millet nasıl nankör böyle çocuğunu hastane hastane
gezdir destek çık yardım et
gelsin yüzüğünü çalsın!!!
bence eşine söylemekle çok ii yapmışsın
ve senin yanında olması çok güzel
umarım haddini bildirir eşin ki bundan kuşku
duymuyorum