Kaybolan yüzüğüm eşimin kardeşinin parmağında...

okudum hemen aklıma kaynanam geldi bi daha sinirlendimmm
Kaynanamında böle alışkanlıkları vardı..
ortalıkda bırakamıyordum hiçbişiyimi..
Nasıl bişidir bu yhaa nasıl bi yüzsüzlüktür..
insanlar bukadar salak mı anlamıcaklarmı sanki sizin çaldığınızı bu ne pişkinlik yhaa
Bende yaşadığımdan böle şeleri artık sinirim tavan yapıyoo..
Altınım felan pek yoktu saklıcak kadar ama ortalıkda bozuk para dahi bırakamıyordum odama girip karıştırması cabasıydı..

Şimdii eşiniz yüzüğü sölese bana iftita atıyosunuz dicek
söylemese sizi salak yerine koyup pişkinliğine devam edicek
Ama canım bişi dicem sendede suç var tamam iyi niyetinden yapmışsın bişe demiyorum ama sen onların çirkef olduklarını bile bile niye iyilik yapmaya çabalıyorsun kii?
bırak yaa eşin görüşmek istese senden gizli saklıda görüşür bırak kendi haline zorla ara yapmaya çalışma..

Eltim doğum yaptı biz görüşmüyoruzz eşimde gidip görmemiş
Ben asla! git yada gitme demem yorum yapmam konuşmam haklarında banane kendi kardeşi görüyosa görsün görmüyosa keyfi bilir hiç sorunum diil valla benden uzak olsunlar

Sen kendine bak canım yhaa bırak onu bunu

Zararın neresinden dönersne kardır. bir daha görüşme, eşinin de görüşmesini destekleme, evine de koyma..

Allah korusun ne kadar igrenc bir durum!!!

Esinin uzuntusunu bile dusunemiyorum... ALLAH kimsenin basina vermesin boyle bir kardesi!

Ne mutlu sana ki sana sahip cikan bir esin var. Ne olursa olsun onlar ailemde diye bilirdi...

Akla karayi ayirt etmesi gercekten cok hos. ALLAH sabir versin cnm, sakinligini koru ve sakin olaki karisma esin attigi adimi bilir.

zaten ne geldiyse başıma iyi niyetimden geldi... ama akıl oldu bu bana bidaha mı onlara iyilik yapmak asla! benim annem babam olmadığı için ve bunun ne zor bi durum olduğunu bildiğim için o annesizlik babasızlık ailesizlik çekmesin istedim ama bana zararı dokunacaksa aman çeksin bişeycik olmaz diyorum artık

merhametten maraz doğar dicem hani böyle bir yorumu yapmazdım ama başka bi açıklaması yok..

eşin çok iyi niyetli bir insan vre sanada değer veryor..bu tip insanlar yüzünden sakın onunla tartışmaya girme..

anne olmadığın halde yüzük almış sana:)bence yüzükten çok daha büyük bir şeye sahipsin..
hangimizin eşi bu kadar duyarlı davranırdı?

yeni bir yüzük alırsınız canım..bırak o yüzük görümcenin olsun ve başının gözünün sadakası olsun..

sen eşinle mutluluğuna bak ve mümkün oldukça saygıda kusur etmeden uzak dur onlardan..

eşinize cok üzüldüm, kimblir ne kadar bahçup olmustur, basınızın gözünüzün sadakası olsun bence daha fazla buyutüpte, eşinizi mahçup etmeyın zaten sızın yanınızda..

Eşin çok sert bir biçimde konuşmalı onunla,ben kesinlikle senin gibi sakin duramazdım,o an eşime bakıp bizim evdeki hırsız belli oldu hayatım bak kardeşinin parmağına derdim...Doğru olan bu değil biliyorum ama ben susamazdım.

çok şaşırdım yahu ne insanlar var...
aman uzak dur onlardan.herşey beklenir.

canım giden gitmiş şimdi ne denir ki bundan sonra dikkatli olun. aklı başında birine benziyorsunuz. görümcenin kocası da namaz filan kılıyormuş bilse karısının böyle bişey yaptıgını o da eminim istemezdi. ona söyleyin dicem ama ? kayınvalidenlerlede aranız acıkmış arkadanızda duracak biri yok ki. senin eşinde istemezdi böyle bişey olsun ama olmuş şimdi kime ne denir ki. bence hiç kurcalamayın. eşiniz sizin yanınızda yine alır size yüzük.

Son düzenleme:

eşim benim hayattaki en büyük şansım zaten onun gibi iyi yürekli bi insana sahip olduğum için çok mutluyum. onlara zerre kadar benzemiyor... böyle insanlar için asla onu üzmem kırmam

hey allahım,,ne rahatsız insanlar var..arkadaşım bence sen parmağında yüzüğü görürsen tekrar mutlaka söyle lafını..yani imalı bir laf et.açıkça söyleme münakaşaya girme,,tenezzül etme bence..ama aptal olmadığını da anlasın..yüzüğünde güzelmiş falan de..ve bence de eşine tekrar açma bu konuyu..yazık daha da mahcup olmasın..benimde yüzüğüm kayboldu evimden , ama kimsenin günahını alamam tabii..rezil insanlar,basit insanlar, uzak durmak lazım

Başının gözünün sadakası olsun boşver evinede daha almazsın olur biter.. Ben olsam eşimle aldırtırdım ama o ayr :)

bence eşiniz konuşmasın boşuna.. sonra abim bana hırsız dedi diye ortalığı ayağa kaldırır ve inkar eder benim yüzüğüm diye kanıtlayamazsınızki :44:gerçek yüzünü gördüğünüze göre birdaha asla evinize davet etmeyin görüşmeyin bence

cok gecmis olsun gercekten cok yüzsüz insanlarmis, birdaha siz siz olun kardes bile olsa kimseye güvenmeyin ve öyle degerli esaglarinizi yatak odanizda bir kasada saklayin bence.

cok gecmis olsun gercekten cok yüzsüz insanlarmis, birdaha siz siz olun kardes bile olsa kimseye güvenmeyin ve öyle degerli esaglarinizi yatak odanizda bir kasada saklayin bence.

evet bunu öğrenmiş oldum bu olay sonrasında... yüzsüzlük bile açıklayamıyo bunların yaptıklarını... zavallı kocacığımı düğün günümüzden beri hep mahcup ettiler hep küçük düşürdüler ama ben ve akrabalrım eşime her zaman söylüyoruz "ailenin yaptıkları seni bağlamaz biz seni tanıyoruz biliyoruz sen önemlisin bizim için"diye. tabi bu son yüzük meselesini kendi akrabalarımdan kimseye söylemedim söyleyememde... çünkü eşimin onlara karşı böyle bu duruma düşmesini asla istemem

nasıl bir insanmıs o görümce midir nedir
millet nasıl nankör böyle çocuğunu hastane hastane
gezdir destek çık yardım et
gelsin yüzüğünü çalsın!!!
bence eşine söylemekle çok ii yapmışsın
ve senin yanında olması çok güzel
umarım haddini bildirir eşin ki bundan kuşku
duymuyorum

bende eşimin gerekeni yapacağına inanıyorum zaten...malesef insan diyebileceğimiz çok az insan kalmış ortalıkta. beim ona yaptığım iyilikleride allah bilsin yeter... onu önce allaha sonra kocama havale ediyorum:)

öncelikle Allahım anne ve babanıza rahmet etsin,mekanları cennet olsun..sizeede çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin birdaha göstermesin...görümcenizle olan durum gerçekten kötü bir durum Allah ıslah etsin..elbetteki insan malını tanır ama ya değilse diyede içinde huzursuzluğunuda yaaşatır sanırım eşinizdede bu huzursuzluk var..cana geleceğine mala gelsin boşverin sadakanız olsun..Allah biliyor,görüyor ilahi adalet var inşallah hatasını en kısa zamanda anlar af diler,helallik ister sizlerden Allahım çocuklarından çıkartmasın..zor bir durum eşinizin kardeşi gelmek istese gelme denilmez et tırnaktan ne olursa olsun ayrılmaz ama geldiklerinde dikkatli davranırsınız odam müsait değil der kapıları kilitlersiniz..Allahım size kolaylık güç kuvvet sabır versin,eşinizle ve olacak çocuklarınızzla ömür boyu mutluluk,huzur dolu bir yuvanızın olmasını nasip etsin....

afedersiniz ama hakkaten koca bir yuhhhhh yani diyorum belli ki bu işi kocası yapmış..acaba karısına ,sana aldım deyip yutturmasın :44: ama görüşmemesi de abes.. valla ben senin yerinde olsam ,bi daha ki görüşmenizde aaa benim kaybolan yüzüklerime ne kadar da benziyo.. bende çok büyük hatırası vardı ama şu zaman yok oldu bulamıyorum bi türlü fln diye laf çarpıtırım... Allah kolaylık versin.. ve şükredin ki yanınızda olan bir eşiniz var

vallahi hayret ettim.Bir an dizi izliyorum zannettim.Hani su ferihada vardi ya.kizin yüzügü gitti diye sinir oluyordum.Yalanina bu kadar sinir oldum ,aaa gercegine hic dayanamam.
Ama su var ki sabirli davranmissin.tebrik ederim.Gerci öyle söyledigime bakma.ben de ayni oludum ya neyse.esiniz bu durumdan haberdar ve yaninizda.Bu cok önemli bir olay.Yapilacak bir sey yok.Bol bol dua edin.Allah dua edenin duasini kabul eder.Yüzügün yaninda olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…